ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΤΗΣ – ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ

Κοινοποίηση:
Screenshot_21

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR24 0172 0830 0050 8310 5744 464

 

EUROBANK

GR33 0260 1010 0005 6010 0646 511

 

ALPHA BANK

GR8301401120112002310021552

 

PAYPAL

 

********************

 

Αλλιώς, υποχρεωτικά θα πρέπει να ανταποκριθώ, σε ένα έστω μέρος, στις καθημερινές εκκλήσεις για νομική υποστήριξη που αγνοώ μέχρι σήμερα και να επιστρέψω στην ποινική δικηγορία εις βάρος της μάχης.

 

Αυτό πιστεύω ότι θα έκανε στη θέση μου οποιοσδήποτε άλλος μετά την μεγάλη διάδοση των επαγγελματικών ικανοτήτων του τα τέσσερα αυτά χρόνια, όταν έγινε και ευρύτερα γνωστή η ποινική δικηγορία που ασκούσα μέχρι το 2020, οι σπουδαίες συνεργασίες που είχα και οι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, και θα εξασφάλιζε την επιβίωση της οικογένειάς του και ακόμα παραπάνω.

 

Για μένα η μάχη αυτή και η αποστολή που ανέλαβα είναι ιερό καθήκον.

 

Δεν είναι δυνατόν όμως να χλευάζομαι και από πάνω ως «επαίτης» ενώ ζητώ στήριξη για να ολοκληρώσω έναν υπέρ πάντων αγώνα για όλη τη χώρα και πέραν αυτής, όπως έκανε ο Καποδίστριας που δεν άφησε πόρτα τότε που να μην χτυπήσει για να βοηθήσει την Ελλάδα.

 

Έζησα στο πετσί μου το τίμημα αυτής της μάχης και της εξάρτησής μου από τον κόσμο, ενώ θα πλούτιζα από τους αμέτρητους ανθρώπους και τις εταιρείες που με παρακαλούν να αναλάβω τις ποινικές υποθέσεις τους. Και να το κάνω όχι απλά με το παραδοσιακό «αζημίωτο», αλλά με αμοιβές που όλοι καταλαβαίνετε ότι φτάνουν σε πολύ μεγάλα ύψη.

Επειδή, πολύ απλά, είμαι ..εγώ.

 

Και αυτό δεν είναι έπαρση.

 

Το ξέρετε.

 

Είναι η πραγματικότητα.

 

Και το έζησα στο πετσί μου το τίμημα αυτό, γιατί λίγο έλειψε να …πουλήσω ένα νεφρό για να καλύψω τα έξοδα της επέμβασης του Έκτορα.

 

Τέτοια προβλήματα δεν είχα πριν το 2020…

 

Πρέπει δε σας πω ότι με μεγάλη συγκίνηση δέχθηκα προσφορές για δωρεάν  servers και υπηρεσίες από κορυφαίους του χώρου για την επαναλειτουργία του site μου. Καταλαβαίνετε όμως όλοι, και το έχουν καταλάβει και αυτοί, ότι δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε το μυαλό να ανταποκριθώ, ούτε στοιχειωδώς. Δηλαδή να στείλω έστω ένα «ευχαριστώ». Θα το κάνω τώρα που το παιδί μου γύρισε σπίτι και εγώ ανακάμπτω ψυχολογικά.

 

Ο λόγος λοιπόν σε εσάς.

 

Προσέθεσα και έναν προσωρινό λογαριασμό στην Alpha Bank.

 

Σήμερα, μόλις πριν από λίγο, αποκαταστάθηκε και το πρόβλημα με το PayPal.

 

Με το παιδί μου, και κίνητρό μου, όρθιο πια, όλα θα γίνουν…

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ και δημόσια τον Στέφανο Χίο για την ουσιαστική στήριξή του, γιατί τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Μπορεί να τα δίνω όλα για να κρατήσω όρθιους τον ίδιο, την εφημερίδα και το site, και αυτό να πληρώνεται, πραγματικά όμως τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Γνώρισα ακόμα καλύτερα τον άνθρωπο Στέφανο, και αυτό ήταν ένα ακόμα κέρδος από αυτή την τρομακτική περιπέτεια.

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR24 0172 0830 0050 8310 5744 464

 

EUROBANK

GR33 0260 1010 0005 6010 0646 511

 

ALPHA BANK

GR8301401120112002310021552

 

PAYPAL

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κύριε Αντωνιάδη,
    ο αγώνας σας είναι αξιοθαύμαστος, προσπαθείτε να νικήσετε την προδοσία και την αδικία στην Ελλάδα μας. Έχετε την ορμή και την στόφα των δικαίων προγόνων της πατρίδας μας.
    Στηρίστε σας παρακαλώ την οικογένειά σας με όλες σας τις δυνάμεις. Είναι η κληρονομιά σας και η δική μας, γιατί θα χαρούμε περισσότερο εάν εσείς και η οικογένειά σας είστε και παραμένετε υγιέστατοι και ενεργοί πολίτες έως εκεί που φτάνουν οι αντοχές σας, παρά εάν καταστραφείτε.
    Όλοι προσπαθούμε στο μέτρο του δυνατού, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, αλλά έχει σημασία να παραμείνουμε ζωντανοί και μάχιμοι.
    Στην Ελλάδα πάντοτε θυσιάζονταν οι καλύτεροι και απέμεναν οι φιλοτομαράκηδες.
    Είναι καιρός να αντιστρέψουμε αυτή την φθορά. Η οικογένεια είναι ιερή. Διαφυλάξτε την σας παρακαλώ.

  2. Αγαπητέ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

    Εγώ θα πω να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και με το επάγγελμα σας

    Μην ασχοληθείτε με τίποτα άλλο (αφήστε την πολιτική)

    Επειδή αναφέρατε έναν μεγάλο ΕΛΛΗΝΑ πολιτικό και αναφέρομαι στον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ φαντάζομαι γνωρίζετε το τέλος που είχε στην ΕΛΛΑΔΑ από ΕΛΛΗΝΕΣ σε αντίθεση βέβαια με το εξωτερικό που όχι μόνο έχουν εφαρμόσει την πολιτική του αλλά έχουν στήσει άγαλμα για εκείνον.

    Δεν μπορείτε να τα βάλετε με το “σύστημα” ούτε να το κερδίσετε θα σας εξοντώσει ολοκληρωτικά (κυριολεκτικά/μεταφορικά) και θα σας καταστρέψει

    Αυτό το “σύστημα” δίνει χρηματοδότηση στην ΕΛΛΑΔΑ για να πληρώνει μισθούς/επιδόματα/συντάξεις
    Αυτό το “σύστημα” δίνει εντολές στην εκάστοτε κυβέρνηση/πρωθυπουργό

    Κανείς δεν πάει κόντα με το “σύστημα”

    1. Αυτό το “σύστημα” είναι νομοτελειακά θνησιγενές και εκ προοιμίου ηττημένο όσο και αν (προσπαθεί) να φαίνεται ισχυρό.Την χρηματοδότηση δεν την δίνει “αυτό”,το χρήμα το παράγουν οι εργαζόμενοι.Ανέκαθεν οι άνθρωποι πάνε κόντρα σε “αυτό”.Ο Νίκος Αντωνιάδης έχει ήδη προκαλέσει ρωγμές σε “αυτό” χρησιμοποιώντας την πιο σημαντική οδό,την οποία θέλει να ελέγχει απόλυτα το “σύστημα”,την νομική.

    2. Αγαπητέ μου, ο Καποδίστριας δεν εξοντώθηκε από Έλληνες γιατί κανένας αληθινός Έλληνας δεν θα τον έβλαπτε ποτέ. Ας μην παρανοούμε! Όσοι δηλώνουν Έλληνες δεν σημαίνει αυτόματα ότι πράγματι είναι!

Leave a Response