ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας ο Παναθηναικός με τεράστιο break – Έπεσαν βροχή οι φωτοβολίδες

Κοινοποίηση:
4156112

Στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ και …επίσημα ο Παναθηναικός.

 

Κέρδισε τον 50 τελικό με τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ με 66-51 και στέφθηκε πρωταθλητής της Α1 Μπάσκετ. Λίγο πριν τη λήξη, οπαδοί του Ολυμπιακού, απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, πέταξαν φωτοβολίδες και το ματς, με απόφαση των διαιτητών διακόπηκε. Με την επανέναρξη του παιχνιδιού και αφού είχε αδειάσει το γήπεδο, το τελικό 51-66 διαμορφώθηκε από τον Πρίντεζη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κακίως κάκιστα έγιναν επεισόδια. Αν ήθελαν να τα βάλουν με κάποιους ας τα έβαζαν με τους παίκτες του ΟΣΦΠ αλλά και με αυτούς σε επιτρεπτά όρια. Αλλά ας μην βλέπουμε μόνο το δέντρο και όχι το δάσος που στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι εμπρηστικές δηλώσεις του Γιαννακόπουλου όλες αυτές τις ημέρες. Που ήταν ο αθλητικός δικαστής; Ας μην μιλάνε οι του ΠΑΟ για διαιτητές γιατί με ξένους διαιτητές είδαμε τα χάλια τους και πόσο τους πισωγλέντησαν οι τούρκικες ομάδες. Από του χρόνου οι τελικοί ας γίνονται σε ουδέτερο γήπεδο και μακράν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με ξένους διαιτητές και χωρίς εμπρηστικές δηλώσεις από τις διοικήσεις των ομάδων, σε διαφορετική περίπτωση κάθε λέξη δηλώσεων πρόστιμο 10.000 ευρώ και χωρίς δικαίωμα έφεσης.

  2. Μπράβο στον Παναθηναϊκό που ξαναμπήκε στο γήπεδο απλά να τελειώσει ο αγώνας.
    Αντρίκια συμπεριφορά την οποία δεν έχουν κάποιοι Παοκτζήδες στο ποδόσφαιρο που θέλουν να γίνουν και μεγάλη ομάδα τρομάρα τους.
    Απλά δίκαιη και πανηγυρική η επικράτηση.

  3. απίστευτο σιγοντάριμα στους συριζόγαυρους από όλο το βρωμερό ανθελληνικό κράτος συριζα.

  4. ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ “ΦΙΛΑΘΛΩΝ ” ΣΤΟ ΣΕΦ! Ε, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΑ ! ! ! ΠΑΠΠΑ ΠΑΠΠΑ…………

  5. Kανενας δεν μιλαει για αλητεια ολυμπιακου σημερα.

    Αν ειχαν γινει τα ιδια απο τον Παναθηναικο θα μας τα πρηζανε τα μιντια.

    Δικαιη επικρατηση λενε. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΕΙ.

    Ελπιζω ο αθλητικος δικαστης να φερθει στον γαβρο οπως συμπεριφερεται και στον Παναθηναικο οταν γινονται επεισοδια.

Comments are closed.