ΔΕΙΤΕ ΤΑ 22 ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ RUMBLE ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Screenshot_5

Όπως είναι γνωστό, το YouTube κατέβασε το βίντεο του live που είχα κάνει στο facebook, και στο οποίο είχα αρχίσει να ξεδιπλώνω το κουβάρι των εμβολίων. Ταυτόχρονα μπλόκαρε όλο το κανάλι για ένα μήνα.

Είναι προφανές ότι έχει δοθεί εντολή να με “κόψουν”, Η αλήθεια πονάει. Η αλήθεια καίει.

Η αλήθεια είναι τρομακτική.

H αλήθεια θα τους συντρίψει.

Στο κανάλι στο RUMBLE λοιπόν τα βίντεο, τα οποία θα ανεβαίνουν βεβαίως και στο nikosantoniadis.tv και στο makeleio.gr, ενώ θα ανεβάσουμε σε αυτό (το Rumble) σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες τα 200 περίπου βίντεο που έχουν ανέβει στο κανάλι στο YouTube.

Σύντομα άλλωστε, θα γίνει πράξη αυτό που είχα αναγγείλει πριν από πολύ καιρό, αλλά οι συνθήκες δεν το είχαν επιτρέψει μέχρι σήμερα:

Το στούντιο εδώ, από το οποίο θα γίνονται οργανωμένα πλέον οι ζωντανές μεταδόσεις, μία οπωσδήποτε σε σταθερή βάση. Θα έχουν συγκεκριμένη μικρή διάρκεια, πλην των έκτακτων μεταδόσεων όταν το επιβάλλουν οι εξελίξεις. Τα μέσα στα οποία θα προβάλλονται live οι μεταδόσεις αυτές κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ταυτόχρονα το facebook, to τικ τοκ (θα ενεργοποιήσω στο φουλ και τον λογαριασμό μου εκεί), το nikosantoniadis.tv, το makeleio.gr και το τικ τοκ.

Θα ετοιμάσω επίσης και μία σειρά από δεκάλεπτα βίντεο για συγκεκριμένα θέματα, τα οποία θα ανεβαίνουν παντού. Η μάχη από την 26/04/2020 μέχρι σήμερα σε επεισόδια με χρονολογική και επί μέρους θεματολογική σειρά, συγκεκριμένες υποθέσεις θανάτων στα νοσοκομεία, οι επιστημονικές αναλύσεις για τα εμβόλια, η παράγκα της ποινικής Δικαιοσύνης και άλλα πολλά που θα καθηλώσουν το κοινό. Έχω πολλά σχέδια για το επικοινωνιακό κομμάτι, το οποίο θα συνδυαστεί και με αυτό της διεθνοποίησης της δράσης μου και των συνεργασιών με το εξωτερικό.

Μπαίνει άλλωστε αύριο ο Δεκέμβριος.

Ο αγαπημένος μήνας…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κε ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΩΝ

Comments are closed.