ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΧΗ…

Κοινοποίηση:
448982074_446905771568015_3663038390460916672_n

…”Αντιμετωπίζουν σκόπιμα ένθεν κακείθεν τη μάχη αυτή ως κάτι πάρα πολύ απλό νομικά και όχι ως μία τιτάνια νομική και ανθρωπιστική μάχη απέναντι στο παγκόσμιο, και όχι μόνο ελληνικό, θηρίο. Και δη από έναν και μόνο άνθρωπο απέναντι σε όλο κυριολεκτικά το εγχώριο πανίσχυρο σύστημα. Απέναντι σε μία παγκόσμια απάτη και με έναν βασικό στόχο που ελάχιστοι νομικοί θα μπορούσαν να πετύχουν, την άσκηση δηλαδή ποινικής δίωξης και την παραπομπή στον ανακριτή ιατρών για ανθρωποκτονία με δόλο ασθενών με εντολή της κυβέρνησης της χώρας. Ο στόχος μου δεν ήταν ποτέ να αποδείξω ιατρικές αμέλειες (που και αυτές ακόμα είναι γνωστό ότι είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσουν), αλλά ανθρωποκτονίες με δόλο. Να αποδείξω την εφαρμογή στα 84 νοσοκομεία με τα οποία ήρθα αντιμέτωπος πρωτοκόλλου θανάτου σε βάρος αμέτρητων ασθενών. Κατέστησα πολύ γρήγορα σαφές στον κόσμο που με παρακολουθεί ότι εν προκειμένω δεν μιλάμε για έναν άγνωστο ιό, έναν αόρατο εχθρό, όπως παρουσίασε στους πολίτες η εγκληματική οργάνωση τον ιό SARS-CoV-2 για να δικαιολογήσει τα εγκλήματα στα νοσοκομεία, την ίδια ώρα βεβαίως που «κατάφερε» να παρουσιάσει σε χρόνο ρεκόρ τα σωτήρια εμβόλια για τον ιό, όσο αυτός ακόμα ήταν …άγνωστος. Παραβιάστηκαν στοιχειώδεις κανόνες της ιατρικής επιστήμης, γνωστοί όχι μόνο σε πρωτοετείς φοιτητές των ιατρικών σχολών αλλά ακόμα και σε περαστικούς έξω από αυτές.

Για να φτάσω όμως στην πρώτη δίωξη, συγκεντρώνοντας στην πορεία των ετών αυτών αμέτρητες μαρτυρίες από όλη τη χώρα, έπρεπε πρώτα να προσπεράσω τα εμπόδια που πρόβαλλε όλο το σύστημα στα αιτήματα των συγγενών των νεκρών για τη διενέργεια νεκροψιών-νεκροτομών, αφού αρχικά προσπέρασα τα αντίστοιχα εμπόδια στα αιτήματα για χορήγηση αντιγράφων των ιατρικών φακέλων. Μηνύσεις των συγγενών, αιτήματα για νεκροψίες-νεκροτομές, εργαστηριακά αποτελέσματα, πραγματογνωμοσύνες από διορισμένους από τις εισαγγελικές αρχές πραγματογνώμονες, εκθέσεις από τους τεχνικούς συμβούλους των οικογενειών των θυμάτων, νέες εκθέσεις από τους τεχνικούς συμβούλους με την αντίκρουση των εκθέσεων των πραγματογνωμόνων που διορίστηκαν από τους εισαγγελείς και πλέον και των εγγράφων εξηγήσεων των πρώτων ιατρών που εκλήθησαν για έγγραφες εξηγήσεις, με αντίστοιχα υπομνήματα κατηγορίας που συντάσσω εγώ το ένα μετά το άλλο στις σχετικές ποινικές διαδικασίες. Πόσο εύκολο είναι να πετύχεις μία πρώτη τέτοια δίωξη, η οποία μετά θα προκαλέσει ντόμινο διώξεων στο δρόμο για το τέλος και την κάθαρση, και μάλιστα σε τέσσερα χρόνια;

Εγώ όμως έκλεινα πάντα τα αυτιά στις κακόπιστες αυτές επιθέσεις, πολύ βολικές για την εγκληματική οργάνωση, και προχωρούσα μπροστά πιστός στην στρατηγική που χάραξα από την πρώτη μέρα που ρίχθηκα στη μάχη αυτή. Έτσι, σήμερα έχω πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην πρώτη δίωξη για ανθρωποκτονία στα νοσοκομεία, με τις υποθέσεις του θανάτου του Νίκου Λυμπερόπουλου στο νοσοκομείο του Πύργου, του Κώστα Αβραμίδη στο Τζάνειο, της Βασιλικής Αγγελούδη στο Πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης και του Γιώργου Βαρασιά στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, να είναι αυτές που είναι πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη δίωξη. Πολύ πρόσφατα προκάλεσα σοκ στον κόσμο που με παρακολουθεί με τη δημοσιοποίηση των τρομακτικών στοιχείων από την έκθεση του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου, Επιμελητή Ιατροδικαστικής στο Κρατικό της Νίκαιας, για τη δολοφονία του Γιώργου Βαρασιά στο Πανεπιστημιακό του Ρίου. Αποκάλυψα ότι δεν τον είχαν απλά αφυδατωμένο επί μέρες στην κλινική Covid-19, οδηγώντας τον με μαθηματική ακρίβεια στην ανακοπή και την εγκεφαλική νέκρωση, αλλά και ότι για να επισπεύσουν και να «κλειδώσουν» τα αποτελέσματα αυτά, του χορηγούσαν ταυτόχρονα και το διουρητικό Lasix, αποτελειώνοντάς τον. Σημειώνω ότι για να μιλάμε σήμερα για έμφραγμα και εγκεφαλική νέκρωση και σταφιδιασμένα όργανα, έπρεπε να γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Αυτή έγινε αμέσως τότε, αφού λίγες μέρες πριν είχα κερδίσει τη μάχη του Πύργου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ένα μήνα πάλεψα με όλο το σύστημα για να γίνει τελικά η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία διατάχθηκε τελικά από το Συμβούλιο Εφετών Πατρών με το υπ’ αριθμ. 77/2021 βούλευμά του.

Άφωνο έμεινε το κοινό που με παρακολουθεί και με τις αντίστοιχες εκθέσεις για τον θάνατο αυτό του Νίκου Λυμπερόπουλου στο νοσοκομείο του Πύργου, το αυτό και με τις εκθέσεις για τον θάνατο του Κώστα Αβραμίδη στο Τζάνειο όπου υπήρξε και η αντίκρουση και αποδόμηση των εγγράφων εξηγήσεων των δύο ιατρών που εκλήθησαν ως ύποπτοι για έγγραφες εξηγήσεις, καθώς και της γνωμοδότησης που αυτοί υπέβαλαν στην ποινική διαδικασία, γνωστού πανεπιστημιακού. Ώστε πλέον η δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα του Πειραιά με την αντίκρουση/αποδόμηση της θέσης των ιατρών.

Υποβάλλω ενδεικτικά ιατροδικαστικές εκθέσεις – κολάφους για τα νοσοκομεία [ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20], την ίδια ώρα που αγωνίζομαι στο πλευρό πολλών άλλων οικογενειών σε αντίστοιχες ποινικές διαδικασίες με στόχο τη δικαίωση των ψυχών των ανθρώπων τους που χάθηκαν στα νοσοκομεία δήθεν λόγω κορωνοϊού, στην πραγματικότητα λόγω εγκληματικών πράξεων και παραλείψεων των μικρών αυτών ομάδων που εφάρμοσαν το φριχτό πρωτόκολλο του θανάτου στα 84 νοσοκομεία, ενώ νέοι ιατρικοί φάκελοι παραδίδονται από τα νοσοκομεία και νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις συντάσσονται καθημερινά από κορυφαίους ιατροδικαστές της χώρας. Κυριάκος Θεοχαρίδης (Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης), Μερόπη Χατζηιωαννίδου (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ), Στέφανος Κοζκόζης (Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης), Φωτεινή Μιχαλοπούλου (Πανεπιστημιακό Ρίου), Αργύρης Μιχαλόπουλος (νοσοκομείο Κορίνθου / Κ.Α.Τ.), Ελισάβετ Σεβαστού (ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ / Κ.Α.Τ.), Γιώργος Βιόπουλος (ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ), Κωνσταντίνος Κοντογιάννης (Πανεπιστημιακό Λάρισας), Γιάννης Οικονόμου (ΑΤΤΙΚΟΝ), είναι κάποιες από τις υποθέσεις αυτές.”…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response