ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ… ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ “ΕΛΕΝΑ” ΚΑΙ ΣΤΟ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” ΜΕΤΑΞΥ 1970-1990 ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ… ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ… ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ…

Κοινοποίηση:
426899957_363446956580564_2964663720922401957_n

 

Διαβάστε ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τώρα τα έπιασες τα “λεφτά” σου κ. Αντωνιάδη.
    Γιατί πρόσκληση? Ότι κι αν έχει συμβεί, δεν θα καταφέρεις να βρείς ούτε ένα παιδί. Έμπαινε στο Νοσοκομείο η έγκυος κ. Βούλα, για δήθεν γυναικολογική επέμβαση.
    Και σε μία άλλη εγγραφή έκανε εισαγωγή η δήθεν έγκυος Λίτσα για να γεννήσει.
    1ον) Τα περισσότερα έχουν παραγραφεί & 2ον) κανένα Νοσοκομείο δεν θα σου δώσει πρόσβαση στα Βιβλία Εισαγωγών, λόγω Προσωπικών Δεδομένων.
    Κύριε Αντωνιάδη, θα βγάλεις φράγκα, αλλά θα φας τα μούτρα σου, δίχως αποτέλεσμα.
    Τα δε Ζευγάρια που προσκαλείς θα μπουν σε μία παράφορα οικονομική εξάντληση, για να μην μιλήσω για την αναστάτωση της οικογενειακής τους κατάστασης.

  2. Το ξέρω αυτο το θέμα απο χρονια. Ειχα κι εγω δηλωση κάποιου γονεα πως το παιδι του γεννηθηκε ζωντανο και μετα απο ωρες τού ειπαν πως πεθανε και, δεν το ειδε. (και σε άλλα νοσοκομεια τής Ελλαδας οχι μονο στην Αθηνα)
    Θέλει Εισαγγελεα για να κανει ερευνα εις.. βαθος (πειραματα.., υιοθεσιες.., τροφη για εξωγηινους.., πολλοι οι λογοι), η Ελλάδα βλεπετε, εγινε διαγαλαξιακό πειραματοζοο

Comments are closed.