Τσίπρα, Ρουμπάτη, Τόσκα, Κουτζαμάνη, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ: Η ανοχή στη βία κατά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αποδεικνύει συνενοχή αίματος. Αναλάβετε τις ευθύνες σας για ότι συμβεί. Παίζετε με τη φωτιά και θα καείτε…

    Κοινοποίηση:
    tsipras-toskas-rubatis1

    Τσίπρα, Ρουμπάτη, Τόσκα, Κουτζαμάνη, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ

    Κατεβάστε τις μάσκες από τους έμμισθους παρακρατικούς που απειλούν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Εάν δεν το πράξετε, θα λογοδοτήσετε εκεί που σας αρμόζει

     Από το βράδυ της Πέμπτης, ο ιστότοπος των ύποπτων παρακρατικών γκρουπούσκουλων που βρίσκονται σε ευθεία γραμμή με τα παράκεντρα εξουσίας της Κουμουνδούρου και τα στελέχη που μιλούν και “συνεννοούνται” μαζί τους ως κοινοί λακέδες και χαφιέδες της κυβέρνησης των εθνοπροδοτών και των προσκυνημένων, αυτοί που δεν πιστεύουν στην ελληνική σημαία και στους κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες των φτωχών και των αδικημένων πολιτών, όπως καλή ώρα οι αγρότες, ανέβασε μια κατάπτυστη ανάρτηση(και δεν είναι η πρώτη φορά)για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ αλλά και για το makeleio.gr.

    Παρακινεί σε βία και ωμότητες, εις βάρος της εταιρείας μας και των εργαζομένων της και επιπλέον καλεί τους “συντρόφους” να δημιουργήσουν πρόβλημα στα περίπτερα για την κυκλοφορία της εφημερίδος μας. Με λίγα λόγια, επιστροφή στον πολιτικό μεσαίωνα, τότε που έκαιγαν τις εφημερίδες, τότε που η ελευθερία γνώμης και άποψης ριχνόταν στο τσουβάλι της καταστολής των Σοβιέτ και των καθεστώτων του ανατολικού μπλοκ που τα πάντα όριζαν οι πράκτορες και οι μυστικές υπηρεσίες αλλά και τα τάγματα εφόδου των κομισάριων.

    Επειδή το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν κρύβεται πίσω από κομματικούς μηχανισμούς και δεν έχει πλάτες χρεωκοπημένους και διαπλεκόμενους νταβατζήδες, καλεί τους:

    Πρωθυπουργό Τσίπρα

    Διοικητής της ΕΥΠ, Ρουμπάτη, βετεράνο δημοσιογράφο σε συνταξιοδότηση

    Επικεφαλής της Κρατικής Ασφάλειας, που βρίσκεται υπό κρίσιν

    Τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Τσακνάκη που βρίσκεται υπό κρίσιν

    καθώς και τον υπουργό Τόσκα,

    Να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώπιον μιας εξαιρετικά ανησυχητικής κατάστασης που διαμορφώνεται και για την οποία είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για ότι συμβεί.

    Επίσης καλεί την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη(που επιλεκτικά δείχνει εφαρμογή των νόμων και των κατοχυρωμένων συνταγματικών δικαιωμάτων)να παρέμβουν και να ασκήσουν ότι προβλέπεται από το νόμο σε περιπτώσεις δημόσιας παρακίνησης σε βία αλλά και κατάργησης της ελευθερίας του Τύπου.

    Αν δεν το πράξουν άμεσα, καθίστανται συνένοχοι σε σωρεία κακουργηματικών αδικημάτων και θα λογοδοτήσουν.

    Δεν αστειευόμαστε και ειδικά όταν πρόκειται για την ενημέρωση του κόσμου, για την αλήθεια αλλά και για τα θιγόμενα εμπορικά συμφέροντα της εταιρείας από την οποία νομίμως ζουν Ελληνικές οικογένειες σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ακολουθείται από χιλιάδες πατριώτες(αυτό ας ληφθεί σοβαρά υπόψιν) ούτε χρηματοδότες έχει, ούτε διαπραγματεύεται με τη βία και με τους πολιτικούς προϊσταμένους στρατηγών και υποστράτηγων.

    Επιπλέον εάν οποιοσδήποτε από εμάς, πάθει οτιδήποτε, κάποιοι θα πληρώσουν ακριβά την αβελτηρία τους και των παράβαση δημοσίου λειτουργήματος.

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Kαι ειδικά σε μία περίοδο που ο αγώνας κατά των πολιτικά γελοίων και επικίνδυνων είναι στο μεταίχμιο του, γεγονός που μας βάζει σε πολλές και περίεργες σκέψεις για το ποιοι κρύβονται πίσω από το βούρκο των επιθέσεων αυτών, του τραμπουκισμού και των διαρκών απειλών κατά της Ελευθεροτυπίας.

    makeleio.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Στεφανε μην ξεχνας οτι εχουμε χουντα στην ελλαδα , βλεπουμε π.χ. τι γινεται με το ασφαλιστικο , ολος κοσμος στο ποδι και αυτοι τον χαβα τους , υπακουνε μονο στα αφεντικα τους μερκελ τροηκα τραπεζιτες τον λαο δυστηχως τον εχουνε ολοι τους γραμμενο

    2. Και προχθές είχε εξώφυλλο με σφαίρες σε κεφάλια.

      1. οι εγκληματίες μερκελοτσολιάδες έχουν ήδη προκαλέσει 10.000 θανάτους με τα μνημόνια που εφαρμόζουν εδώ και 6 χρόνια….

    3. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Κ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

    4. Ο/Η ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ - ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ (ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ) λέει:

      ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ=ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ..ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ=ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
      ΟΙ “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ”ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ,ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ,ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
      ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΝΡΧΟΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ.
      ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ..ΤΑ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      Υ.Γ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ INDYGIDIA,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ?

    5. Κτήνη γαμι@34λια αντιεξουσιατές, πρακτοράκια του Σόρρος και επαναστάτες του άπλυτου κώλου, έτσι και πάθει τίποτε ο Χίος ΜΑΣ, ορκίζομαι προσωπικά να εκτελέσω για αντίποινα δέκα από σας στη μέση του δρόμου!!!
      Αρκετά σας ανεχτήκαμε μουν@#$ά

    6. οποιος βγαλει αληθειες παν να τον φημωσουν οι αλεπουδες του σιστηματος !! ενωση ελληνες αυτο τρεμουν αυτο θελουν να σπασουν την ενωση των ελληνων αν μας δουν ολους ενωμενους θα φαν τα αντερα τους κι θα γινουν μπουχος

    7. οποιος τολμα να χωνει γερα τον κανουν να τρεχει το σκοταδι το φως δε το γουσταρει μα το φως παντα στο τελος βγαινει μπρως κι ηλιος ερχετε !!!!

    8. Στεφανε οτι και να γινει νικησαμε! Συντομα θα εχουμε το πανω χερι με τους αγροτες και πολλους αλλους, οπως Χρυσαυγιτες, αλλα και απολιτικ κοσμο. Απο οτι μαθαινω καθως εχω θειους αγροτες που ειναι στα μπλοκα, εχουν αποφασισει να χτυπανε οποιον βλεπουν απο την αριστερα η και το ΚΚΕ. Αυτο σημαινει πως αν δουν καποιον απο τον Περισσο να τους κανει τον νταβατζη, θα φυγουν με τις κλωτσιες. Επισης, λεγεται οτι εκατονταδες αγροτες εχουν στα τρακτερ…. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!!

    9. Να πας στην Γκουτζαμανη να καταγγειλεις τον εαυτο της, που ελεγε και ο Μπαλτακος. Σωθηκες. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

      1. Τι λες βρε κοπανε ξέρεις ότι οι αγρότες τον ψυφησαν και πόσα έχουν φαει;

    Comments are closed.