ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΗΡΥΤΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ – 16 ΝΕΚΡΟΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

Κοινοποίηση:
BEIRUT3

Εκρήξεις ακούγονται αυτή την ώρα στη Βηρυτό, καθώς όπως φαίνεται μαίνονται οι μάχες στο σημείο. Οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν ζητήσει από τους πολίτες να εκκενωθεί περιοχή.

Νωρίτερα το Ισραήλ επιτέθηκε στην Τουλκαρέμ, όπου έπεσε νεκρός ο διοικητής των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ-Ακσά. Αεροπορική επιδρομή στην πόλη Τουλκαρέμ στη Δυτική Όχθη πραγματοποίησαν αργά την Πέμπτη οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Παλαιστινιακές πηγές αναφέρουν ότι στο πλήγμα σκοτώθηκε ο διοικητής των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ-Ακσά Ραΐθ Ραντουάν.

«Μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στόχευσε μια αποθήκη δίπλα στο αεροδρόμιο» ανέφερε πηγή στο AFP

Οι IDF επιβεβαίωσαν ότι η επίθεση έγινε με τη συνεργασία της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας Σιν Μπετ, χωρίς να δώσουν για την ώρα περισσότερες πληροφορίες.

Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε την Τετάρτη (2/10) νέο γύρο αεροπορικών επιδρομών στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ της κεντρικής Γάζας σκοτώνοντας τουλάχιστον 12 αμάχους και τραυματίζοντας πολλούς άλλους.

Βομβάρδισε, δε, και το σχολείο του ΟΗΕ Shuja’iyya στη συνοικία Τουφάχ, που βρίσκεται ανατολικά της πόλης της Γάζας προκαλώντας τον θάνατο 7 εκτοπισμένων Παλαιστινίων (ανάμεσά τους και τουλάχιστον δυο παιδιά).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response