ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΙΧΕ ΖΩΣΘΕΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕ…ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Κοινοποίηση:
routh

Οι λογαριασμοί του Ryan Wesley Routh στο Facebook και στους X φέρεται να έχουν ανασταλεί μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ.
Ο Ryan Wesley Routh ταυτοποιήθηκε ως ο ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο 58χρονος ύποπτος φέρεται να είχε δημοσιεύσει μηνύματα κατά του Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υποστήριξε τους Δημοκρατικούς. Ο Routh συμμετείχε επίσης στη συγκέντρωση κεφαλαίων για την Ουκρανία και είχε ταξιδέψει εκεί πέρυσι, μοιράζοντας φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή του.

Οι λογαριασμοί του Ryan Wesley Routh στο Facebook και στο X (Twitter) φέρεται να ανεστάλησαν αφού αναγνωρίστηκε ως ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο κλαμπ γκολφ του Τραμπ στο West Palm Beach της Φλόριντα, την Κυριακή. Ο 58χρονος ύποπτος φέρεται να είχε δημοσιεύσει μηνύματα κατά του Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε την Κυριακή ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι «ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή του».

Μία από τις αναρτήσεις του Routh έγραφε: “POTUS (Μπάιντεν). Η εκστρατεία σας θα πρέπει να ονομάζεται κάτι σαν KADAF. Κρατήστε την Αμερική δημοκρατική και ελεύθερη. Οι Τραμπ πρέπει να είναι MASA …κάντε τους Αμερικανούς σκλάβους ξανά κύριοι. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι στο ψηφοδέλτιο και δεν μπορούμε να χάσουμε. Δεν έχει την πολυτέλεια να αποτύχει ο κόσμος βασίζεται σε εμάς για να δείξουμε το δρόμο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Είχε δίκιο τελικά ο κ. Τραϊανού ότι πιθανότατα θα επιχειρήσουν ξανά να δολοφονήσουν τον Trump.

  2. Διαβάστε λίγο ιστορία να δείτε τη μπορδέλο είναι και στην Αμερική… Από δολοφονίες προέδρων σκάνδαλα πιστολέρο και φονιάδες λαών

  3. ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο 80ΑΡΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ.

Leave a Response