ΑΠO ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ: ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ενώ στην αρχή ο Ουκρανός στρατιώτης πανηγύριζε που νίκησε τους Ρώσους και μπήκε στην πόλη Σούντζα, μετά αιχμαλωτίστηκε από ρωσικές δυνάμεις και άλλαξε το αφήγημα της νίκης και το έκανε αφήγημα υποταγής.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ….αιχμαλωτίστηκε από τα Τσετσένια αχμάτ…

  2. Σιγά μην κερδίσει η Ουκρανία. Αμα ζοριστεί η Μόσχα, θα πέσουν πυρηνικά. Θα το δείτε. Πρώτα θα σκοτώσουν τον Πούτιν οι δικοί του και μετά θα πέσουν πυρηνικά και μάλιστα τόσα, ώστε να μην ξαναφυτρώσει τίποτα στην ΚΩΛΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

  3. Η Ουκρανία με την βοήθεια των δυτικών έχασε την ίδια της την χώρα.Διαβασε κανένα παραμυθακι αν είστε ανήλικος η όπως σου είπε και ο άλλος αναγνώστης αγόρασε αυτό που πίνει ο ζελεσκι και άσε τα σχόλια για τους ενηλικες

  4. H Ουκρανία θα νικήσει στο τέλος. Με την βοήθεια των δυτικών. Η Ρωσία χωρίς λόγο μπούκαρε και χτυπάει εκεί που την παίρνει λόγω υπεροπλίας της απέναντι σε μία υποεξοπλισμένη χώρα.

    1. Εάν σε πειράζει κοφτό.Μαλλον αγοράζεις το ίδιο πράγμα με τον ζελενσκι.

  5. Μου θυμίζει το ανέκδοτο όπου κάποια μυρμήγκια (Ουκρανοί) ανέβηκαν σε ένα ελέφαντα (Ρωσία) με σκοπό να του επιτεθούν και ξαφνικά φώναζει το ένα μυρμήγκι στο άλλο:”επίθεση , επίθεση,,,,Κάνε τού κεφάλοκλείδωμα….”

  6. Αυτα τα συτσημικα ΟυκρανοΝαζι εχουν ακριβως το ιδιο μυαλο με ολα τα παρανομα αλλοδαπα που εχουν ερθει στην Ελλαδα απο το 1992.

  7. Γελοιος, επειδη μπηκε σσ’ ενα σουπερ μαρκετ νομιζε πως κατεκτησε και ολη την Ρωσια, ποσο βλακας.

Comments are closed.