ΒΟΜΒΑ! 100.000 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT – ΚΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ

Κοινοποίηση:
Apokalipsi

Τριγμούς σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση φέρνει η απόφαση της Γερμανίας να καταργήσει ουσιαστικά τη Συνθήκη Σένγκεν, καθώς όπως όλα δείχνουν η Γερμανία, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας, με την κίνηση αυτή ενδεχομένως να επιχειρήσει να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών.

Η Ελλάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη μετατροπή του μεταναστευτικού προβλήματος, που αντιμετωπίζει η Γερμανία, σε ελληνικό ζήτημα, με την επιστροφή χιλιάδων μεταναστών στην πρώτη χώρα υποδοχής.  Είτε είναι προσχηματικό, είτε όχι, ο Μητσοτάκης δεν πρέπει ούτε να διανοηθεί να δεχτεί πίσω έστω έναν επειδή έτσι αποφάσισε η Γερμανία.

Το Βερολίνο θέλει να «επαναπατρίσει» στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες μετανάστες τρίτων χωρών, που πέρασαν στην Ελλάδα είτε από τον Έβρο είτε από τα νησιά και πλέον βρίσκονται στη Γερμανία. Ο αριθμός των μεταναστών που το Βερολίνο θέλει να στείλει πίσω στη χώρα μας μπορεί να κυμανθεί από 70.000 έως 100.000.

Το Βερολίνο με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να αντιμετωπίσει την άνοδο της Ακροδεξιάς στη Γερμανία, μετατοπίζοντας όμως το πρόβλημα στην Ελλάδα. Ωστόσο, δύσκολα μπορεί να εξηγήσει κανείς για ποιο λόγο ο επαναπατρισμός δεν γίνεται στη χώρα καταγωγής των μεταναστών, αλλά στη χώρα εισόδου.
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη σύνοδο κορυφής και να θέσει το ζήτημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τρόπο ωμό, ότι δεν μπορεί «από τη μια μεριά η Γερμανία να τους τάζει επιδόματα» για να τους χρησιμοποιήσει «ως φθηνά εργατικά χέρια» και από την άλλη να «χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως μια γιγάντια αποθήκη ψυχών». Αλλιώς θα είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στη χώρα.

Σκέψεις για επέκταση του φράχτη στον Έβρο

Η Αθήνα καλείται να πάρει μέτρα. Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του σχεδίου προστασίας των χερσαίων συνόρων Ελλάδας – Τουρκίας, στον Έβρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν σκέψεις για επέκταση του φράχτη στον Έβρο, ενώ σημειώνεται πως ο φράχτης βαίνει προς ολοκλήρωση, καθώς απομένουν μόλις 4 χλμ ώστε να ολοκληρωθεί ο φράχτης. Η Ελλάδα, μάλιστα, δεν αποκλείεται να απευθυνθεί στην Ε.Ε. ώστε να υπάρξει χρηματοδότηση για την επέκταση του φράχτη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παρόμοια προσπάθεια είχε γίνει και στο παρελθόν χωρίς επιτυχία.

Η απόφαση για αυξημένα μέτρα στα χερσαία σύνορα ελήφθη λόγω της αυξημένης μεταναστατευτικής πίεσης στον Έβρο, αλλά και ώστε η χώρα μας να στείλει μήνυμα ετοιμότητας και επαγρύπνησης, την ώρα που η Γερμανία αποφάσισε να αυξήσει τους ελέγχους στα δικά της εξωτερικά σύνορα. Σε αυτό το πλαίσιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε τη Δευτέρα (16.9.2024) στις Καστανιές του Έβρου, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα αυξηθούν οι περιπολίες της αστυνομίας στην παραποτάμια περιοχή του Έβρου κατά περίπου 20%. Την ίδια ώρα θα προσληφθούν 150 συνοριοφύλακες, οι 100 θα διατεθούν στο νομό Ροδόπης και οι 50 στο νομό Καβάλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Σφαξιμου στου γουνατο ν αναπτυχθει πως του λιετι κι η βυρσοδιψια! Τουμαρια εισαγουγης παντου! Αει κι διν εχου παπουτσα να φουρεσω!

  2. Kαλα μας κανουν,ευχομαι και χειροτερα με αυτους τους συμπολιτες που εχουμε καλυτερα να πηξουμε στα λαροσκατ@ μηπως και βαλουνε μυαλο

  3. Αφου κοπτονται τοσο πολυ για τους λαθρο να τους στειλουν απο εκει που συσωρευτηκαν μεσω ερντογαν δλδ .
    αλλα ξεχασα αυτον δεν τον ακουμπανε διοτι εχουν τοσα εργοστασια εκει.

  4. Πολύ ωραία αυτά που γράφονται όλοι νοιάζονται για την πατρίδα Ας το ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ όχι λόγια στο διαδίκτυο!Οι 40αρηδες που έχουν κ παιδιά 5 -10-15 ετών εγώ όχι αλλά πρέπει να ηγηθούμε συλλογικά έξω από προδοτικά κομματα για το τι θα αφήσουμε πίσω.ΤΩΡΑ είναι οι προδοσίες που αν δεν σταθούμε ασπίδα θα μας φάνε…Ας θυσιάσουμε λίγο χρόνο γιατί οι πρόγονοι μας θυσίασαν τις ζωές τους…👊🔥🫡

  5. Καλά κάνουν οι Γερμανοί.Ειμαστε η χώρα της μπουρδολογιας,του ωχαδερφισμού και της ρεμουλας.Οι πολίτες είναι είτε διεφθαρμένοι είτε αδιάφοροι.Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ξεφορτωθούν την σαβουρα τους.

    1. Αυτό ήθελαν οι νεοέλληνες! Ανοιχτά σύνορα, να βλέπουν τους πακιστανούς και τους μαύρους να την πέφτουν στις κόρες, τις γυναίκες, τις αδερφές και τις μάνες τους και να τον παίζουν από την καύλα…μιλάμε για αδερφάτα συριζοπασοκονεοδημοκρατοκουκου-έδες που πηγαίνουν στην Ομόνοια το βράδυ με γυναικεία ρούχα μπας και τους πηδήξει κανένας χαπακομένος ή μεθυσμένος μαχαιράς ψευτοπρόσφυγας! Αυτά κάνουν 50 χρόνια δημοκρατίας σε ζώα που νομίζουν πως επειδή έχουν μισό γονίδιο από την πουτσότριχα του Αριστοτέλη οτι είναι σοφοί και πως όλα φτιάχνονται με την αγάπη, αλλά αυτοί θεώρησαν ότι αγάπη = αράπη και γι’ αυτό θέλουν όλοι εγχείρηση σύσφιξης πρωκτού….

  6. Οι Γερμανοί την δουλειά τους κάνουν, εμείς είμαστε χαβαλέδες. Και καλά να πάθουμε, έχουμε Έβρο και νησιά χωρίς φύλαξη, μπάτε σκύλοι αλέστε. Παντού Μ.Κ.Ο. για λάθρους, αντί να καταργηθούν όλες διά νόμου.

  7. Σου λένε οι Γερμανοί: Πάρε πίσω 200,000 μετανάστες και μπόλικο παραδάκι (που στο τέλος πάλι εμείς θα πληρώσουμε) για τις τσέπες λίγων, αλλιώς το φάντασμα του Σόϊμπλε θα μας αναγκάσει να σας πτωχεύσουμε και να σας διώξουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τί κάνουμε πατριώτες;

  8. Σάς χαλαγε ο Κασιδιάρης Ε; Ασφαλιστε τον Έβρο και.. κοιτάξτε τι γίνεται καθημερινά στο Αιγαίο να γελάσει και το παρδαλο κατσίκι.. χάνεται το μέτρημα…τι ξεφτιλικι… γεμάτες οι καφετέριες Έλληνες…τα μπαρ..οι ξαπλώστρες στις παραλίες..τα εστιατόρια… και όλοι με ένα κινητό στο χέρι…ο έχων μάτια βλέπει την αλήθεια και την πραγματικότητα στην Ελλάδα… και μετά… τολμάμε και σχολιάζουμε… και εγώ μαζί…

  9. ΚΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΦΕΡΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ!!ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ.

  10. ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΥΝΝΩΝ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?

  11. Βάλτε τον Δημητρίου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για πρωθυπουργό τώρα, ΑΜΕΣΑ..!!!
    Και εάν δούμε διαφορά από τον Κουλη και την κουστοδεια του θα λεγα τώρα τι…

  12. Ειναι δυνατον Ευρωπαικα κρατη να μην μπορουν να συνενοηθουν για ενα τοσο σοβαρο θεμα , οπως ειναι η λαθρομεταναστευση , και να στελνονται οι λαθρο κατευθειαν στις πατριδες τους;;;; Να μην τολμησει η κυβερνηση να δεχθει ουτε εναν απο την Γερμανια , να τους στειλει ο Γερμαναρας στις πατριδες τους η πισω στους φιλους τους τους Τουρκους!! Η Ελλαδα εχει πλημμυρισει απο λαθρο!! Το τι κυκλοφορει μεσα στην Αθηνα ειναι δυσκολο να περιγραφει με λογια , καθε καρυδιας καρυδι και καθημερινα ερχονται κι’ αλλοι!! Και οι λαθρολαγνοι πολιτικαντηδες σφυριζουν αδιαφορα!! Μεχρι και απο το Νεπαλ και το Θιβετ κουβαλουσε ενας διακινητης και τον συνελαβαν!!! Η κατασταση εχει ξεφυγει και γειτονιες της Αθηνας εχουν μετατραπει σε γκετο , φοβασαι να περπατησεις!! Αλλα εκτος απο την κυβερνηση που δεν κανει τιποτα και ο λαος των ραγιαδων δεν αντιδρα καθολου ευρισκομενος σε αποχαυνωση!!

  13. α χα χα! 100? επειδη ειναι ‘καλο’ παιδι ο Κουλης , 200.000 θα πει να στειλουν. εδω ειμαστε…

  14. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΕΣ ΤΟΥ Σ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Τ ΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΟ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩ ΜΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ Σ ΑΦΗΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟ ΚΥΒΕΡΝ ΗΣΕΙΣ ΑΜΗΝ++++

  15. …..τι διαολο γινεται…..ακομη ερχονται οι περσες [ιρανοβαρβαροασιατες] απο το 500πχ ? Μιλτιαδη , Φιλιππε ,Αλεξανδρε , Σελευκε , Πτολεμαιε , που ειστε ? ΑΧΙΛΛΕΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ….

  16. Μεινε ησυχος…Δεν θα δεχθει ουτε 1…..Ρε τι πλακα εχετε,δεν εχετε καταλαβει με ποιους εχουμε μπλεξει

  17. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ .

    ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΕ ΒΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ .

    ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΛΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ … ΜΑΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΓΥΦΤΟΥΣ-ΤΡΕΛΛΟΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ(ΧΑΡΤΙ ΑΣΠΟΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ)-ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣ ,ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ .

    Ο ΚΑΣΟΔΟΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΟΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΘΩΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

  18. Έχουμε κάμποσα εκατομμύρια ήδη άλλες 100.000 σφακτες έρχονται εάν κάνουν ότι παθανε οι γερμαναραδες να σφάζουν μέρα μεσημέρι

Leave a Response