ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΥΓΜΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ – «Η ΚΕΛΙΦ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ – ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ»

Κοινοποίηση:
2024-08-03T160631Z_1773067850_UP1EK8318QS2N_RTRMADP_5_OLYMPICS-2024-BOXING-1024x697

Η Βουλγαρο-Νιγηριανή πυγμάχος Joana Nwamerue, η οποία έκανε σπάρινγκ με την Κελίφ στη Σόφια της Βουλγαρίας ισχυρίστηκε ότι η intersex Αλγερινή πυγμάχος «είναι άντρας, είχε «ανδρική δύναμη» και χρησιμοποιούσε «ανδρικές τεχνικές».

Η Joana Nwamerue είπε ότι συνάντησε την Κελίφ στη Βουλγαρία και της είπαν από τα μέλη της εθνικής ομάδας της Αλγερίας ότι ήταν μια γυναίκα που απλώς είχε αλλοιωθεί βιολογικά ζώντας στα βουνά.

«Είναι γυναίκα και απλώς ζει ψηλά στα βουνά με τους συγγενείς και τους γονείς της και έτσι μπορεί να υπάρξει αλλαγή στην τεστοστερόνη ή τα χρωμοσώματά της και τα παρόμοια…. Νομίζω ότι παίξαμε τρία με τέσσερα σπάρινγκ. Έχω αρχείο με τα πάντα. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτός είναι ένας άντρας για μένα. Ανδρική δύναμη. Ανδρικές τεχνικές, τα πάντα.”

«Ο Kέλιφ έχει κάποιου είδους εσωτερικά προβλήματα. Αλλά είναι άντρας. Θα μείνω στα λόγια μου μέχρι να κάνει ένα τεστ για να αποδείξει στον κόσμο ότι είναι ΓΥΝΑΙΚΑ. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί», δήλωσε η Nwamerue, σύμφωνα με το Reduxx.

Η 33χρονη πυγμάχος, η οποία είναι μέχρι στιγμής αήττητη στην επαγγελματική πυγμαχία (6-0-0), είπε ότι ένιωθε ότι ήταν σημαντικό να μιλήσει ανοιχτά λόγω της υποστήριξής της στις γυναίκες στη χώρα καταγωγής της, τη Βουλγαρία.

«Είμαι αγοροκόριτσο, δέχομαι πολλά χτυπήματα και ξέρω πώς να κρατιέμαι. Αλλά τα άλλα κορίτσια δεν είναι τόσο δυνατά. Είναι σαν να βάζεις μια μοτοσικλέτα ενάντια σε ένα ποδήλατο», εξήγησε η Nwamerue. «Για ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τα μαχητικά αθλήματα. Μηχανή vs ποδήλατο. Το ποδήλατο θα είναι πιο γρήγορο και θα κερδίσει ή το μηχανάκι;», ανέφερε.

Μία ακόμη περίπτωση λοιπόν εν ενεργεία πυγμάχου που λέει τι ισχύει και την κοινή λογική. Και ποια είναι αυτή;;  Ότι Ο Κελίφ πυγμάχος από την Αλγερία είναι ένας κανονικότατος βιολογικός άνδρας.

Κάποιοι την εποχή της πανδημίας και του κορονοϊού μας έλεγαν να μην πάμε ενάντια στην ιατρική και στην επιστήμη αλλά τώρα κάνουν την κωλοτουμπα και δεν δίνουν δεκάρα για την επιστήμη. Ό,τι μάς συμφέρει πάνω από όλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. 100% Τράβελος είναι ο Αλγερινός .Έίναι πανέτοιμος για πιάτσα στη Συγγρού μαζί με όλα τα άλλα τα τραβέλια και την κλίκα του Κασσελάκη. Να του βγάλει η Κούλα μια Golden Visa για έρθει για δουλειά στη Συγγρού.

  2. Αυτό είναι που ονομάζουμε πουστιά… Κανονική πουστιά όμως…

  3. η αποδειξη οτι αν ειναι γυναικα η ανδρας μπορει να αποδειχθει και με αλλο τροπο.Αν γκαστρωθει τοτε ναι ειναι γυναικα ειδαλλως αντρακλας με τα ουλα του

  4. Το τεστ για να δούμε αν είναι άντρας ή γυναίκα θα το κάνουν ο Λιγνάδης με τον Μητσοτάκης και τον Γεωργιάδη.

  5. ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΛΑ Α@@@ΔΙΑ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΑΡΗ ΑΝΩΜΑΛΕ

  6. Τι μασκαραλίκια είναι αυτά; Μας πρήξατε τα αχαμνά μας.Ανδρας είναι , φαίνεται από 1 μίλι μακριά. Ποιός φούστης τον ενέκρινε να αγωνιστεί ως γυναίκα ; Αυτός πρέπει να λογοδοτήσει γιατί τα έκανε σκ@τ@. Ο Καλιφ να περάσει από ιατρική ομάδα να τον εξετάσει. Τίποτα θηλυκό δεν έχει πάνω της.

  7. ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΟΡΟΣ. ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ

  8. Είναι φανερό πως προωθείται η ατζέντα των ομοφυλόφιλων. Παλιότερα είχε γίνει θέμα η ύπαρξη άντρα ανάμεσα στις συμμετέχουσες. Τώρα θα γίνει κανόνας. Όποτε οποίος άντρας θέλει μετάλλιο ας αλλάξει φύλο κ ας πάρει μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες

  9. ότι οι γυναίκες πληρώνουν τις συνέπειες του δικαιωματισμού και της λαθρολαγνείας που τόσο πολύ τους αρέσει καθώς και του μίσους που τρέφουν για το έθνος τους και την φυλή τους, πάνε χέρι-χέρι με κάθε νεοταξική παπάντζα και τώρα θερίζουν ό,τι έσπειραν…

  10. Είναι ανάγκη να το πει η Βουλγάρα; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Αυτός φωνάζει από μακρυά ότι είναι άντρας. Έδωσε μπουνιά στην Ιταλίδα και η Ιταλίδα έκλαιγε μισή ώρα.

  11. Κελιφ θα παιξουμε…. μαχια με το 30ποντο μου να παρω το…χρυσο? Any time yours!

  12. Ειναι γυναίκα?Οπως λέει.,Εχει περίοδο ,εχει μήτρα,εχει σαλπιγκες?Ας το αποδήξει……Αμετε στο διάολο ανωμαλάρες του κερατα που σας έκανε,οπως ανωμαλάρες είναι και οι επιτροπες στους ΟΑ που σας δέχτηκαν ως γυναίκες…..Ουστττττ από εδώ…..

  13. Η Κελίφ είναι 100τακατό γυναίκα και για όσους λένε το αντίθετο, στα αρχίδια της.

  14. Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν το κόκκινο σορτσάκι να φουσκώνει….. Από κάτω έχει αντρικό μόριο…..

Comments are closed.