ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ Η ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! “Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕ” – ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Κοινοποίηση:
Ryan-Wesley-Routh-Trump

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αφηγήθηκε τη Δευτέρα για πρώτη φορά δημόσια με λεπτομέρειες την πιθανή απόπειρα δολοφονίας, υπενθυμίζοντας σε μια συζήτηση που μεταδόθηκε σε ζωντανή ροή στο X ότι έπαιζε με κάποιους φίλους γκολφ στο γήπεδό του στο Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα των ΗΠΑ του όταν άκουσε πυροβολισμούς.

«Ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά όλα πήγαν καλά, και οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν εξαιρετική δουλειά και έχουν τον άνθρωπο πίσω από τα κάγκελα, και ελπίζω να παραμείνει εκεί για πολύ καιρό», δήλωσε ο Τραμπ και περιέγραψε πως έζησε την περιπέτειά του.

«Έπαιζα γκολφ και ξαφνικά άκουσα πυροβολισμούς στον αέρα, περίπου τέσσερις ή πέντε. Η Μυστική Υπηρεσία κατάλαβε αμέσως ότι ήταν σφαίρες και με άρπαξαν», είπε.

Είπε ότι η ομάδα του μπήκε σε αμαξίδια του γκολφ και έφυγε από το γήπεδο. «Ήμουν με έναν πράκτορα και ο πράκτορας έκανε φανταστική δουλειά», είπε ο Ρεπουμπλικάνος.

«Θα μου άρεσε πολύ να είχα φτάσει αυτό την τελευταία τρύπα στο γκολφ, αλλά αποφασίσαμε, ας φύγουμε από εδώ», συνέχισε.

Στη συνέχεια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διηγήθηκε πώς ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας είδε την κάννη του όπλου του υπόπτου μέσα από τους θάμνους.

«Άρχισε να πυροβολεί στην κάννη, άρχισε να πυροβολεί στους θάμνους. Μπορούσε να δει μόνο την κάννη. … Με βάση αυτό, άρχισε να πυροβολεί και έτρεξε προς τον στόχο και πυροβολούσε πολύ, εννοώ, αυτοί ήταν οι πυροβολισμοί που ακούσαμε. Ο άλλος δεν έριξε ποτέ», δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι η απόπειρα κατά της ζωής του είχε «πολύ καλύτερο αποτέλεσμα» από την πρώτη απόπειρα δολοφονίας τον Ιούλιο, καθώς κανένας περαστικός δεν τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε.

Ο Τραμπ αναφέρθηκε και στη συνομιλία του με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν τη Δευτέρα.

Δείτε κι άλλες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στις ΗΠΑ στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

1-NEW.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όπως ο τύπος ήταν στο έδαφος, είχε βάλει αλεξίσφαιρες πλάτες ακριβώς επάνω από το κεφάλι του κρεμασμένες, γιατί ήξερε ότι θα πέσουν σφαίρες και θα έπρεπε να έχει ηρεμία ώστε να συμμαδεύει μέχρι να σκοτώσει το Τραμπ.

    Όποιος δει τα “φιλοδημοκρατικά” ΜΜΕ των ΗΠΑ (όλα εκτός του FOX βασικά), θα δει ότι κάνουν σαν δαιμονισμένοι που δεν πέτυχε…..

Leave a Response