ΕΓΙΝΕ ΤΟ “ΜΠΑΜ” – ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ – ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 100 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΕΡΑΜΥΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pyravl1

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι έχουν εκτοξευθεί πύραυλοι από το Ιράν στο Ισραήλ, ενώ σειρήνες ακούγονται σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι όλοι οι κάτοικοι βρίσκονται σε καταφύγια καθώς αναμένεται να φτάσει η επίθεση στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα πάνω από 100 πύραυλοι έχουν εκτοξευθεί προς το Ισραήλ. Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στην Ιορδανία, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ιρανικά δίκτυα δείχνουν βίντεο με πυραύλους που πετούσαν πάνω από την Τεχεράνη.

Ιρανικοί πύραυλοι που κατευθύνονταν προς την Ιερουσαλήμ καταρρίφθηκαν πριν από λίγο πάνω από την Ιορδανία, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο μαρτυρίες.

Οι Φρουροί της Επανάστασης αμέσως μετά την έναρξη της επίθεσης προειδοποίησαν ότι εάν προχωρήσει το Ισραήλ σε αντίποινα θα του επιτεθούν εκ νέου.

Νωρίτερα ο στρατιωτικός εκπρόσωπος δήλωσε την Τρίτη ότι οποιαδήποτε πυραυλική επίθεση από το Ιράν αναμενόταν να είναι ευρείας κλίμακας και κάλεσε τους πολίτες να καταφύγουν σε ασφαλή καταφύγια σε μια τέτοια περίπτωση.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ωχου ρε μάνα μου, τι περιμένει το Ιράν. Εκαναν το μοιραίο λάθος. Το Ισραήλ έχει από πίσω και την Αμερική, η οποία προειδοποίησε το Ιραν να μην κουνηθεί.

    1. O Μπάιντεν καλεί τον Ρώσο για αυτό που γίνεται τώρα (προφανώς για να επέμβει φιλικά στο Ιράν να σταματήσει) και ο Ρώσος δεν σηκώνει το τηλέφωνο…. !!! O ενας έχει την Αμερική πίσω του και ο άλλος την Ρωσία η οποία ευνοείται για να σταματήσει ο πόλεμος με την Ουκρανία λόγω αυτών που συμβαίνουν τώρα… !!! Με λίγα λόγια… Εκβιασμοί… Σταμάτα με το ΝΑΤΟ να βοηθάς τους Ουκρανούς για να σταματήσω το Ιράν δε ότι κάνει…

  2. Μην εχετε καμμια αμφιβολια οτι τα αντιποινα θα ειναι πολλαπλασιας βαρυτητας και αποτελεσματικοτητας ,αυτο ειναι σιγουρο , Το Ισραηλ δεν πεταει στρακα στρουκες , κανει βαρβατα χτυπηματα και εχει τις καλυτερες μυστικες υπηρεσιες

  3. οι εβραιοι.. δε περιμεναν την επιθεση λεω εγω. ειναι δυνατον σημερα…. να λενε να πανε στα καταφυγια?.. ενω ειχαν κ ετοιμους ποδοσφαιρικους αγωνες μεχρι τωρα που μιλαμε….. οτι ναναι. λεω εγω. στο δευτερο κυμα οι ιΡΑΝΟΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ…. αν δε πιασει το 1ο….

  4. Πραγματικα, στρακαστρουκες. Το τελειο αλοθι για να χτυπησει ο Νετανιαχου. Πανε και οι παντοφλαδες – μουλαδες.

    1. οι κιπαδες… με τους 100+ πυραυλους ευλογημενους απο τον Αγιατολαχι… που θα πανε ρε φιλε…… το τελος του μπεντζι αρχιζει λεω εγω….

  5. δε δουλευει το ΑΙΡΟΝ ΝΤΟΜ ???
    ΟΧΙ ΡΕΕΕΕ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ !!!!! χαχαχαοχαοχαοχοαχοαοχαοχαο

    1. Που είδες δεξιούς να το λένε αυτό; Εκτός αν εννοείς τους ακροαριστερούς νεοκομουνιστές που ψηφίζουν ΝΔ.

      1. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΟΥΛΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Leave a Response