ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ “ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ”! “ΑΔΕΙΑΣΕ” ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟ FIR ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ;;

Κοινοποίηση:
dfdfgdfgdf

Όλα δείχνουν έτοιμα για την ισραηλινή επιδρομή στο Ιράν και -πιθανό και- στα συμμαχικά του κράτη με τον εναέριο χώρο στην Μέση Ανατολή να έχει «εκκενωθεί» από επιβατικά αεροσκάφη, ενώ έκλεισε και το αεροδρόμιο της Βηρυτού:

Οι εναέριοι χώροι Λιβάνου, Συρίας και Ιράκ έχουν αδειάσει όπως φυσικά και του Ιράν, το οποίο έχει απαγορεύσει τις πτήσεις και έχει ενημερώσει ότι θα καταρρίπτει κάθε εναέριο ίχνος ίπταται στον εναέριο χώρο του.

Mετακινήσεις ιρανικών αντιαεροπορικών συστημάτων γύρω από στρατηγικές θέσεις, διασπορά του ιρανικού Ναυτικού και ετοιμότητα εκτόξευσης των ιρανικών βαλλιστικών όπλων καταγράφεται, ενώ ένα ρωσικό αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου μετά στην Κασπία Θάλασσα εντός του ρωσικού εναέριου χώρου και ελέγχει μεγάλο μέρος του Ιράν.

Το σύστημα Raad (η ιρανική έκδοση του ρωσικού Buk-Μ2), έχει εμβέλεια (σύμφωνα με τα όσα λένε οι Ιρανοί) έως 105 χλμ. και μπορεί να προσβάλλει στόχους σε ύψη έως και 27 χλμ. μαζί με συστοιχίες Bavar 373 το οποίο είναι η ιρανική έκδοση του S-300, αναπτύχθηκαν σε όλα τα σημεία που οι Ιρανοί θεωρούν σημαντικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response