ΗΠΑ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ- “ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ” ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ

Κοινοποίηση:
Bretania --1144794-emvolio-koronoios-696x418

Οι αρχές των ΗΠΑ χορήγησαν το βράδυ χθες Παρασκευή (τοπική ώρα· πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας) άδεια για την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου που ανέπτυξαν από κοινού η αμερικανική φαρμακευτική βιομηχανία Pfizer και το γερμανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας BioNTech εναντίον του νέου κορονοϊού, ενημέρωσε η επιστημονική διευθύντρια του ομοσπονδιακού οργανισμού φαρμάκων (FDA) με επιστολή της.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε ότι ο πρώτος εμβολιασμός κατά του νέου κορονοϊού στη χώρα του θα γίνει σε «λιγότερες από 24 ώρες».

«Αρχίσαμε ήδη την διανομή του εμβολίου σε όλες τις πολιτείες» της χώρας, τόνισε ο Τραμπ, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που μεταφορτώθηκε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. «Ο πρώτος εμβολιασμός θα γίνει σε λιγότερες από 24 ώρες», πρόσθεσε.

«Η πανδημία μπορεί να άρχισε στην Κίνα, αλλά εμείς θα τη σταματήσουμε εδώ στις ΗΠΑ», είπε ακόμη ο αρχηγός του κράτους, ο οποίος περηφανεύτηκε ότι η χώρα του κατάφερε «ιατρικό θαύμα», αναπτύσσοντας «ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο σε λιγότερους από εννέα μήνες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Θα αδειάσουν όλα τα γηροκομεία και οι οίκοι φροντίδας. Δε θα υπάρχουν άστεγοι πλέον. Ποιός πήρε το εμβόλιο ακόμη;
    Καναδάς και Μπαχρέϊν. Μάλιστα, Μπαχρέϊν, μια χώρα με δικτατορικό καθεστώς μιας μειοψηφίας σουνιτών μουσουλμάνων (δυναστεία εισαγόμενη) σε έναν ντόπιο λαό κυρίως σιιτικού δόγματος (ιρανόφιλους). Το καθεστώς μαζί με τους πολιτογραφηθέντες αλλοδαπούς είναι 10% επί του πληθυσμού και έχει το υπόλοιπο τμήμα της πλέμπας ως παρίες, σε φαβέλλες, τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς και κατακτημένο πληθυσμό, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει ξεσηκωθεί και κάνει φασαρίες, μέσα στη φτώχεια παρά τον πλούτο του πετρελαίου και αν μπορούσαν να τους εξορίσουν όλους θα το έκαναν ήδη. Ο νοών νοείτω.

  2. Κωδικοποιημενη δήλωση Τραμπ περι “εμβολιων”. Όποιος είναι λίγο ψαγμενος και openmind τη δήλωση την ερμηνευσαι σωστά. Περιμενετε λίγο ακόμα και κάποιοι θα καταλαβετε τι εννοουσε

  3. Εκφράζω τη δική μου γνώμη, και γράφω, πολύ λάδι έχει η υπόθεση για μια υπογραφή σε 9 μήνες. Και ο νοών νοείτε, βοηθήσαν πάρα πολύ αυτοί που θέλουν να μας σώσουν ονόματα δεν λέμε αλλά κομπιούτερ έχει ο περισσότερος κόσμος, λεφτά σε τράπεζες έχουν σχεδόν όλοι άλλα ένας είναι κατά 90% ιδιοκτήτης, με 500 τρισ. περιουσία, και φυσικά η γκεστάπο της Γερμανίας, όπως τότε, και τώρα, Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

  4. ΠΟΛΥ ΑΝΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ….ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

  5. Εδώ παρατηρούμε το εξής. Έχουμε έναν (ακόμα λίγο) πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος υποβάθμιζε την επικινδυνότητα του κορονοϊού και τώρα μας προβάλει το αμερικανικό επίτευγμα των εμβολίων. Και αυτόν τον πρόεδρο που προβάλει αυτό το επίτευγμα, τον στηρίζουν όλοι εκείνοι που είναι κατά των εμβολίων και θεωρούν τον κορονοϊό ανύπαρκτο ή ήσσονος σημασίας. Κωμικοτραγική κατάσταση δηλαδή.

  6. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ. ΠΌΣΟ ΠΟΛΎ ΜΙΖΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ………. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

  7. Μίστερ Τραμπ με το εμβόλιο θανάτου Pfizer θα δεις μόνο θανάτους Αμερκανών πολιτών γιατί είναι κατασκεύασμα της ΝΤΠ.

  8. Είναι φυσικά κωδικοποιημένη. Δεν εννοεί αυτό που καταλαβαίνουμε. Αναμένουμε 24 ώρες και τα καλύτερα έρχονται!

Comments are closed.