ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ – “ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ”

Κοινοποίηση:
2166990123

Ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν σε ανάρτησή του στο Χ, αναφέρει πως δόθηκε αποφασιστική απάντηση στην επιθετικότητα του Ισραήλ και ήταν μία ενέργεια για την υπεράσπιση των συμφερόντων και των πολιτών του Ιράν.

Παράλληλα κάλεσε το Ισραήλ να μην μπει σε σύγκρουση με το Ιράν γιατί αυτό αποτελεί μόνο ένα κομμάτι της δύναμης της χώρας.

«Με βάση τα νόμιμα δικαιώματα και με στόχο την ειρήνη και την ασφάλεια για το Ιράν και την περιοχή, δόθηκε αποφασιστική απάντηση στην επιθετικότητα του σιωνιστικού καθεστώτος. Αυτή η ενέργεια ήταν για την υπεράσπιση των συμφερόντων και των πολιτών του Ιράν. Ας γνωρίζει ο Νετανιάχου ότι το Ιράν δεν είναι εμπόλεμος, αλλά στέκεται σταθερά απέναντι σε κάθε απειλή. Αυτή είναι μόνο ένα κομμάτι της δύναμής μας. Μην μπείτε σε σύγκρουση με το Ιράν», ανέφερε.

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι μέχρι στιγμής, οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία εξέφρασαν ήδη τη στήριξή τους στο Ισραήλ και πως θα σταθεί στο πλευρό του.

 

Δείτε τι λέει το Ισραήλ:

Ισραήλ: “Θα απαντήσουμε στον κατάλληλο τόπο και χρόνο”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΟΙ ΚΙΠΑΔΕΣ Κ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ……. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    ΟΙ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ….. … ….. … …… … Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

  2. Ακούς τι λές; Δεν ξέρεις τι εστί Ισραήλ. Θα στο μάθουνε σύντομα, Ισραήλ και Αμερική. Μην κλαις μετά.

  3. Βλακείες. Τίποτα δεν έκαναν. Προφανώς δεν είναι ακριβείας κι επομένως είναι για να χτυπάνε στο περίπου! Έπεσαν σε άσχετα σημεία μη στρατηγικής σημασίας. Το Ιράν απλά έκανε ένα show για να δείξει πως έκανε κάτι. Όμως ο τρελός Νετανιάχου μπορεί να προχωρήσει μόνος του σε χτύπημα όπως χτύπησε τους Χούθι και τους κατέστρεψε μονάδες παραγωγής ρεύματος καθώς και το κεντρικό λιμάνι τους. Να μαθαίνουμε από το Ισραήλ γιατί έχουμε κι εμείς τις απειλές για χρήση βαλλιστικών από την Τουρκία και πρέπει να αποκτήσουμε αντιβαλλιστική ικανότητα και μάλιστα εγχώρια για να είναι φθηνή και χωρίς να πρέπει να φιλάμε κατουρημένες ποδιές όπως κάναμε παλαιότερα…

    1. Έχουν βουίξει όλα τα σοβαρά και ανεξάρτητα ΜΜΕ ότι όλες οι αεροπορικές υποδομές του Ισραήλ έχουν καταστραφεί από την ιρανική επίθεση. Τα μόνα αεροπλάνα που έχουν σωθεί είναι αυτά που βρίσκονται στον αέρα με την υποστήριξη των ιπταμένων τάνκερ, αλλά για πόσο ακόμα; Δεν μπορούν να βρουν συμμαχικά αεροδρόμια για προσγείωση. Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να είναι προσεκτικές.

    2. τι να μαθουμε ρε καραγκιοζη… πως τους εξαυλωνουν οι ιρανοι ? χαχαχ ΜΟΣΑΝΤ-TV ΒΛΕΠΕΤΕ ολοι εσεις ? χαχαχαχαχαχ
      ο Μπιντες ρε ??? τι θα κανει ? χαχαχαχαχαχαχαχ

Leave a Response