04/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΤΣΙΤΛ: ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ WOKE ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η διευθύντρια των μυστικών υπηρεσιών Κίμπερλι Τσιτλ, έχει κατηγορηθεί ότι η έμφαση της στη διαφορετικότητα και την ισότητα έχει αποσπάσει την προσοχή από την κρίσιμη αποστολή της υπηρεσίας, δηλαδή την προστασία των εθνικών ηγετών. Οι κριτικοί υποστηρίζουν ότι η woke πολιτική της υπονομεύει την αποτελεσματικότητα και τη λειτουργικότητα της Μυστικής Υπηρεσίας, συμβάλλοντας έτσι στα κενά ασφαλείας που επέτρεψαν την απόπειρα δολοφονίας. Οι φωνές για την απομάκρυνση της Τσίτλ από την ηγεσία της υπηρεσίας πληθαίνουν, καθώς θεωρείται ότι η πολιτική της θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.

Ο πυροβολισμός και τα επακόλουθα έφεραν σημαντικά ερωτήματα, συμπεριλαμβανομένου του πώς ήταν δυνατόν ένα κτίριο που φαινόταν να έχει γραμμή θέας στον Τραμπ για ένα ελεύθερο σκοπευτή  δεν καλύπτονταν επαρκώς και γιατί η φρουρά  του Τραμπ είχε γυναίκες πράκτορες που ήταν σημαντικά μικρότερες σε ανάστημα από τον πρώην Πρόεδρο, ενώ η αντίδρασή τους την ώρα της απόπειρας ήταν τουλάχιστον παιδαριώδης.

Η Τσιτλ, «δικαιολόγησε» την απουσία πρακτόρων στην σκεπή του κτιρίου όπου ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκ είχε τοποθετηθεί για να δολοφονήσει τον Τραμπ, ως «επίφοβη για λόγους ασφαλείας επειδή είχε κλίση»!

Από το 2022 που η Κίμπερλι Τσιτλ, ανέλαβε ως επικεφαλής της USSS έβαλε στόχο το 30% των πρακτόρων να είναι γυναίκες.

Η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ  αντιδρώντας στον απόηχο της απόπειρας είπε  ότι ορισμένες  από τις γυναίκες πράκτορες που ήταν υπεύθυνες  για την προστασία του Τραμπ ήταν όχι μόνο μικρότερες σε διαστάσεις  από τον πρόεδρο και επομένως ακατάλληλες για να  καλύψουν το σώμα του, αλλά εμφανίστηκαν επίσης μπερδεμένες σε ένα πραγματικό σενάριο για το οποίο υποτίθεται ότι είχαν εκπαιδευτεί.

«Μέσα σε όλο το χάος υφαίνεται  το νήμα μιας άλλης ιστορίας, μιας ιστορίας που αποκαλύπτει ένα αυξανόμενο πρόβλημα στην πολιτική μας ζωή», έγραψε ο Christopher Rufo, ένας επικριτής των πολιτικών του δόγματος DEI.

«Ένας εκπληκτικός αριθμός πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας που προστάτευαν τον πρώην πρόεδρο ήταν γυναίκες. Και, σύμφωνα με βίντεο έφρασαν ερασιστενχικά».

«Δεν υποστηρίζω ότι το δόγμα DEI  προκάλεσε την έλλειψη ασφάλειας στην Πενσυλβάνια  . Είναι πολύ νωρίς για να το γνωρίζουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», είπε ο Rufo, για να προσθέσει:

«Αλλά η απόπειρα πρέπει να μας θυμίζει ότι τα διακυβεύματα: οι αντιδράσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου, το θάρρος και η ηρεμία υπό πίεση είναι όλα απαραίτητα για το έργο της προστασίας του προέδρου. Αν κάποιο από αυτά εκλείψει  έστω και για ένα εκατ., το αποτέλεσμα είναι θάνατος. Αυτό που είδαμε το Σάββατο ήταν τύχη, όχι ικανότητα».

Την  ίδια ώρα όπως αποκαλύπτουν άλλα δημοσιεύματα η Τσιτλ ανέλαβε το ρόλο της χάρη σε μια στενή σχέση με την πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν, σύμφωνα με το The Post.

Η Cheatle, 53, είναι η δεύτερη γυναίκα που ηγείται της προεδρικής υπηρεσίας προστασίας και εξασφάλισε τη θλεση αυτή  τον Αύγουστο του 2022 μετά από μια τριετή θητεία ως ανώτερος διευθυντής παγκόσμιας ασφάλειας στην PepsiCo!

Πριν από αυτό, είχε υπηρετήσει 27 χρόνια στη Μυστική Υπηρεσία, ξεκινώντας από την κυβέρνηση Κλίντον.

Τέσσερις πηγές κοντά στην οικογένεια του προέδρου Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που αλληλεπιδρούσαν με την Τσιτλ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Ομπάμα-Μάιντεν, δήλωσαν ότι ήταν πολύ συμπαθής στη μελλοντική πρώτη κυρία και στους ανώτερους βοηθούς της, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου συμβούλου Άντονι Μπέρναλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ WOKE ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ… ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ!

  2. Σε ολες τις ταινιες βλεπουμε μια γυναικα κατασκοπο να δερνει 15 αντρες φορτωμενους με οπλα για πλακα ! Τελικα ειναι ψεματα ;;;;;; Δεν ισχυει ;; Κ ηθελα να προσλαβω μια να με φυλαει ……

Comments are closed.