Η ΜΕΛΟΝΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ: ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ – ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΥΣ; ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ;

Κοινοποίηση:
mitsotakis_meloni_5958124-930x550

H κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι υιοθέτησε έναν σκληρό νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Απαγορεύει την παρένθετη μητέρα, εντός και εκτός Ιταλίας, και όσοι παρανομούν αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης και πρόστιμα έως 1 εκατ. ευρώ.

Άραγε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επιπλήξει την Ιταλίδα πρωθυπουργό στην επόμενη συνάντησή τους;

Το νομοσχέδιο πέρασε από την Κάτω Βουλή το 2023 και επικυρώθηκε με την ψηφοφορία την Τετάρτη στην Γερουσία. Εγκρίθηκε με ψήφους 85-58, ενώ έξω πραγματοποιούνταν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο νέος νόμος της Ιταλίας χαρακτηρίζει την παρένθετη μητρότητα σπάνιο οικουμενικό έγκλημα που υπερβαίνει τα σύνορα, όπως η τρομοκρατία ή η γενοκτονία. Προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 2 έτη και πρόστιμα μέχρι 1 εκατ. ευρώ για όσους αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας στο εξωτερικό.

Επιπροσθέτως, ποινικοποιεί το έργο Ιταλών γιατρών, νοσηλευτών σε ξένες κλινικές που διευκολύνουν την παρένθετη μητρότητα.

Ήδη τα ομόφυλα ζευγάρια δεν μπορούν αποκτήσουν παιδί μέσω τεκνοθεσίας, είτε εντός είτε εκτός ιταλικών συνόρων της Ιταλίας. Ο νέος νόμος ουσιαστικά βάζει τέλος και στην τελευταία επιλογή για τους ομοφυλόφιλους που επιθυμούν να γίνουν γονείς.

«Η φύση αποφασίζει, όχι εμείς» δήλωσε η γερουσιαστής Σουζάνα Καμπιόνε, του κόμματος της Μελόνι. «Θέλουμε κι άλλες χώρες να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα. Αυτός είναι ένας πολιτισμένος νόμος που προστατεύει τόσο το παιδί, όσο και την γυναίκα. Γιατί πιστεύουμε ότι η παρένθετη μητρότητα ουσιαστικά μετατρέπει την γυναίκα σε μηχανή αναπαραγωγής» πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συμφωνω μαζι της . Εδω εχουμε τα πληρωμενα προβατα με τον γιδοβοσκο που τον ακολουθουν για το χρημα

  2. ΝΔ-ΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

  3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κυρία Μελονι. Στην Ελλάδα πρέπει να ακολουθηθεί το παράδειγμα της.

Leave a Response