ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ; Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
kim (1)

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η χώρα εφαρμόζει τώρα μια πολιτική κατασκευής πυρηνικών δυνάμεων για να αυξήσει «εκθετικά» τον αριθμό των πυρηνικών όπλων, ανέφερε σήμερα, Τρίτη το κρατικό μέσο ενημέρωσης KCNA.

Ο Κιμ εκφώνησε ομιλία για την επέτειο ίδρυσης της Βόρειας Κορέας τη Δευτέρα, ανέφερε το KCNA.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο Κιμ, η Βόρεια Κορέα πρέπει να προετοιμάσει διεξοδικότερα την «πυρηνική της ικανότητα και την ετοιμότητά της να τη χρησιμοποιήσει σωστά ανά πάσα στιγμή για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων ασφαλείας του κράτους».

Μια ισχυρή στρατιωτική παρουσία είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστούν «οι διάφορες απειλές που θέτουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι οπαδοί τους», πρόσθεσε ο Κιμ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ιτια ιτια μην εχεις αυταπατες οι ευρωφονιαδες μαζι με τους αμερικανους ειναι φλουδες μπροστα σε αυτους που σου αναφερει ο # περασαν οι εποχες οι παλιες ο κουλουρας λεει φρεσκα κουλουρια ξεχασα αυριο εχετε την επετειο για τους πυργους που εριξαν οι ιδιοι οι αμερικανοι τα αεροπλανα πανω τους για σκοπιμοτητες ναστε ολοι καλα και περαστικα σας

  2. Πάτα το ρε Κιμ, ο Πούτιν δεν το κάνει, έχουμε στηρίξει τις ελπίδες μας επάνω σου.

  3. οπως την πατησαν οι φιλοι σου αμερικανοκλανοι στο βιετναμ στην κορεα στην καμποτζη και σε ολες τις χωρες που εισβαλανε και παλι θα την πατησουν ειναι δειλα διποδα παντου γινανε ρεζιλι και μην ξεχνας οτι οι φιλοι σου επειδη δεν τα βγαζανε περα με τους γιαπωνεζους βρηκαν την ευκολη λυση Χιροσιμα και Ναγκασακι οποτε μην υποτιματε κανεναν αντιπαλο σας

  4. Να μην το πατήσει το κουμπί!!! Θέλουμε ειρήνη όχι πολέμους!!! Καλημέρα σας 🌹

  5. Τι να πατήσει ο κακομοίρης; Άντε το πολύ πολύ να καταστρέψει την Ν. Κορέα. Μετά θα τον εξαϋλώσουν. Γενικά, κανένας δεν θέλει να ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο γιατί ξέρει πως θα αποτελέσει στόχο για πολλούς παίχτες…

    1. Ποιος θα τον εξαυλωσει ρε μεγαλε ; Θα του κλασουν τα παπαρια . Αν ριξει πυρηνικα θα γινει στοχος ; Πως δλδ θα τον αντιμετωπισουν ; Ποιος θα κατσει να φαει τα πυρηνικα ; Θα κλασουν πανω τους κ δεν θα τον πειραξει κανεις . Που νομιζεις οτι ζεις στο 90 ; Αντε να παιξεις με τις κουκλες σου τωρα .

      1. Πυρηνολόγε @, μα τι είναι αυτές οι ανοησίες που γράφεις. Είσαι σίγουρος για την διανοητική σου κατάσταση? Καλά τα λέει ο άλλος. Ενα πάτημα θα κάνει. Δεύτερο σίγουρα δεν προλαβαίνει.

        1. Αλλος μαλακας επο εδω . Δευτερο δεν προλαβαινει λεει …. Τι νομιζεις ρε ηλιθιε οτι θα του απαντησουν με Πυρηνικα κ αυτος θα τους κοιταει ;; Θα πεταξει οτι εχει κ δεν εχει σε ολα τα Καθαρματα της Δυσης κατευθειαν . Τον τρεμουν ηλιθιε δεν τους τρεμει . Ουτε απαντηση ουτε τπτ . ΝΑΤΟλαγνοι Πανηλιθιοι ο κοσμος εχει αλλαξει , οι ΗΠΑ εχουν χρεοκοπησει κ τα οπλα τους ειναι 20 χρονια πισω απο των Ρωσων . Ρωσια – Κινα – Βορεια Κορεα κατεβαζουν για πλακα για αρχη 10 εκ στρατο . Η Ευρωπη ολη μαζι δεν φτανει ουτε το μισο εκατομμυριο . Θα φατε τετοια πουτσα Νεοταξιτικα Ναζιστικα Αφοδευματα που θα αλλαξετε Πλανητη .

          1. Σήμερα ακούσαμε ένα πολύ μεγάλο ανέκδοτο από σενα #. Νάσαι καλά. Ευθυμήσαμε. Δεν θέλω να σου απαντήσω σε ένα-ένα θέμα γιατί έχεις ξεφύγει πολύ. Εσυ όμως πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου . Από ενδιαφέρον σου μιλάω.

Leave a Response