ΙΡΑΝ – ΙΣΡΑΗΛ, Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ! ΟΡΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
2024_US_Military_Strength_NAVY

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παράταξαν την ομάδα κρούσης του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt στα ύδατα της Μέσης Ανατολής πριν λίγες ώρες εξαιτίας των αυξανόμενων εντάσεων στην περιοχή.

Τώρα, αναφορές από αμερικανικά μέσα περιγράφουν πως η Ουάσιγκτον σύντομα θα αυξήσει τον αριθμό μαχητικών αεροσκαφών και πολεμικών πλοίων στην Μέση Ανατολή αφού η «θερμοκρασία» συνεχώς αυξάνεται!

Μεταφέρουν Ολόκληρες Στρατιές Μαχητικών οι Αμερικανοί

Πιο συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί φοβούμενοι μία μεγάλης κλίμακας επίθεσης του Ιράν κατά του Ισραήλ ως εκδίκηση για την δολοφονία του αρχηγού της Χαμάς στην Τεχεράνη, είναι πρόθυμοι να μεταφέρουν ισχυρότατες δυνάμεις σε απόσταση αναπνοής από το μεσανατολίτικο κράτος.

Επίσημες αναφορές από την χώρα μας ενημερώνουν πως αυτήν την στιγμή το αμερικανικό υπουργείο άμυνας μελετά πόσα ακριβώς αεροσκάφη και πολεμικά πλοία θα σταλούν στην ένθερμη περιοχή. Κατά πάσα πιθανότητα τις επόμενες ώρες αυτά τα αμερικανικά στρατιωτικά στοιχεία θα εμφανιστούν στα ύδατα της Μέσης Ανατολής.

Δεδομένων όλων αυτών, οι Αμερικανοί είναι σχεδόν βέβαιοι πως το Ιράν ετοιμάζει αυτήν την στιγμή μία απάντηση στο Ισραήλ για την δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της παλαιστινιακής Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, στην πρωτεύουσα του κράτους Τεχεράνη. Τα σενάρια είναι πολλά και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να γνωρίζουμε τι σχέδια έχουν στο μυαλό τους οι Ιρανοί. Όλα θα φανούν στην πράξη.

Αυτό που φοβούνται όλοι σήμερα είναι το ξέσπασμα ενός γενικευμένου πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, αφού μία τέτοια σύρραξη θα μπορούσε να έχει ακόμη καταστροφικότερες συνέπειες τόσο στην ήδη εμπόλεμη Μέση Ανατολή, όσο και σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ… ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ. Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΟΙ – ΝΟΤΙΟΙ

    1. Μισές αλήθειες, μισές παλαβωμάρες σε υπερθετικό βαθμό.

  2. Αντε να φαγωθούν τα γουρούνια μεταξύ τους να ησυχάσουμε

  3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ- ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ- ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΣ…..ΠΟΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!!!!

  4. Σιγα σιγα συγκεντρωνονται τα σιωνιστακια της μαριονετας Μπαιντεν! Κλασαμε μεντες τωρα! Τα Εθνη τους εχουνε εγγεγραμμενους! Εδω δεν φοβηθηκαμε τον αδολφο χιτλερ που επαιζε το παιγνιδι τους καιγοντας τους αντιστασιακους εβραιους και ελληνες πατριωτες! Ραμολιμεντο και υποβολεις του μαλλον οδηγειτε την Αμερικη σε πολυ επικινδυνα μονοπστια!

  5. Ξέρω να πώ ότι απο τον καιρό που ανέλαβε ο πούστης ο κολόγερος Μπάιντεν στην Αμερική ανακάτεψε όλο τον πλανήτη με πολέμους-πείνα και σκοτωμούς αμάχων πληθυσμών.Εντολές από το βαθύ κράτος της Αμερικής εκτελεί.Να πάει στο διάολο ο πουστόγερος του κερατά….Αλοίμονο από τους λαούς….

  6. Άντε να δούμε…
    ελπίζω να μην πηγαίνουν τσάμπα τόσα πλοία
    τους στόχους τους ξέρουν
    στέλνουν ειδικές δυνάμεις/πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και λύνουν το πρόβλημα
    πολυτελή ξενοδοχείο στο ΚΑΤΑΡ που διαμένουν τρομοκράτες
    πολυτελή ξενοδοχείο στην ΥΕΜΕΝΗ που διαμένουν τρομοκράτες
    πολυτελή ξενοδοχείο στα ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ που διαμένουν τρομοκράτες
    πολυτελή ξενοδοχείο στην ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ που διαμένουν τρομοκράτες
    από εκεί και πέρα μπορούν να στείλουν και πυραύλους να λύσουν μόνιμα το πρόβλημα στην περιοχή πάλι οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι
    ΚΑΤΑΡ + ΥΕΜΕΝΗ + ΙΡΑΝ + ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ + ΠΑΚΙΣΤΑΝ και μετά ισοπεδώνουν εντελώς την ΓΑΖΑ και ΛΙΒΑΝΟ να μην μείνει κτίριο και το πρόβλημα λύθηκε μια για πάντα.
    και μην διαβάσω δικαιολογίες…γιατί μόνοι τους οι μουσουλμάνοι επέλεξαν αυτόν τον δρόμο εκτελώντας τρομοκρατικές επιθέσεις με θύματα αθώους πολίτες αν ήθελαν ειρήνη πάρα πολύ απλά μαθαίνουν να σέβονται να συνυπάρχουν μαζί με άλλους ανθρώπους τόσο απλά και δεν θα τους πείραζε κανείς απολύτως όταν θες όμως να βιάζεις , να καις , να αποκεφαλίζεις , να σκοτώνεις γυναίκες/παιδιά/μωρά ναι δεν θα σου αρέσει η αντίδραση όταν θα σου κάνουν τα ίδια.

  7. Μάλλον αυτό είναι το χιλιάρμενο για το οποίο έκανε λόγο ο Άγιος Παίσιος. Δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι να μην γίνει τίποτα.

  8. Οι Χαζαροι τραπεζίτες που κυβερνούν την Αμερική θα χτυπήσουν το Ιράν. Δεν μπορούν να τα καταφέρουν με την Ρωσία και θα χτυπήσουν το Ιράν για να διασπάσουν τα κράτη BRICS τα οποία απειλούν την παγκόσμια κυριαρχία του δολλαρίου

Comments are closed.