ΙΣΡΑΗΛ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΧΤΥΠΗMΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Κοινοποίηση:
neta

“Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο”, δηλώνει ο πρωθυπουργός Νετανιάχου – Θα μιλήσει αργότερα σήμερα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν

Το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου, την ώρα που εντείνονται οι ανησυχίες ότι το Ιράν ή οι σύμμαχοί του θα προχωρήσουν σε αντίποινα για τη δολοφονία ηγετικών στελεχών της Χεζμπολάχ και της Χαμάς αυτήν την εβδομάδα.

«Το Ισραήλ είναι καλά προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο, τόσο από αμυντική όσο και από επιθετική άποψη», είπε ο Νετανιάχου μετά την επίσκεψή του στην έδρα της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου του στρατού, που είναι αρμόδια για την πολιτική προστασία. «Θα επιβάλουμε πολύ βαρύ τίμημα για οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια εναντίον μας, απ’ οπουδήποτε και αν προέρχεται», επανέλαβε.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Axios, που επικαλείται μια πηγή προσκείμενη στο πρωθυπουργικό γραφείο, ο Νετανιάχου θα συνομιλήσει αργότερα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και το αντικείμενο της συζήτησής τους θα είναι η κλιμακούμενη ένταση στη Μέση Ανατολή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ας μην είχες πίσω την Αμερική, να δούμε πόσο έτοιμος θα ήσουν!

  2. Χαχα..πλάκα έχουν οι ισλαμοπιθηκοι..σιγά μην τρομάξει το πανίσχυρο Ισραηλ από τους πουθεναδες που καταπινουν κεμπάπ και φαλαφελ.. 10 καλές επιθέσεις και οι άθλιες αραβικες χώρες θα μετατραπουν σε ένα απέραντο νεκροταφείο μουσλιμιών και μιναρέδων…προδοτες κλασιδιαραιοι ποσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα?????έχετε φτάσει στο σημείο να υποστήριζετε τον ερντογαν και τους ισλαμοπιθηκους αδερφους του…είστε για τα,σκουπιδια..

  3. …..τον πλανητη τοσα χρονια κωλοεβραιοι ετσι ετοιμαστειτε να εξαφανιστειτε μια και καλη , καρκινωματα του κοσμου ειστε και τιποτα παραπανω

  4. Τζούφια λόγια και φανφάρες από τους σκούρους. Μόνο για αρνί πιλάφι είναι και για καμμιά μπόμπα που σκοτώνει παιδιά. Ακέφαλοι έμειναν τα μεμέτια και όλοι οι αραβόδουλοι έμειναν κάγκελο.

  5. Μερικά πυρηνικά να σβήσει ως έθνος επιτέλους

  6. Όλες μαζί με τις φιλενάδες μας Εβραίες και τη φίλη μου τη ντάνα Ιντερνάσιοναλ, γουαουυυυυ

  7. Ρε κεφτε Νιαουνιάχου πως εισαι ετσι με το κρανος??

  8. Τι εγινε εβραιομασοναριά?Αρχισε η σουφριτσα να τρεμει??

Comments are closed.