ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ISIS, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ

Κοινοποίηση:
russia_volgorod

Κατάσταση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη σε φυλακή στη ρωσική περιφέρεια Βόλγκοροντ, με κρατούμενους, που φέρεται να έχουν σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, να έχουν παγιδεύσει σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

«Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης της πειθαρχικής επιτροπής στη σωφρονιστική αποικία στην περιοχή υοθ Βόλγκογκραντ, αρκετοί κρατούμενοι πήραν ομήρους», σύμφωνα με όσα ανέφερε το γραφείο Τύπου της αρμόδιας υπηρεσίας στο RIA Novosti, προσθέτοντας πως υπάρχουν και θύματα.

«Επί του παρόντος, λαμβάνονται μέτρα για την απελευθέρωση των ομήρων», σημείωσε η υπηρεσία, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληροφορίες που διακινούνται, αναφέρουν πως οι δράστες στη φυλακή της πόλης Σουροβίκινο, είναι τέσσερα άτομα, ενώ έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Απροσδιόριστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών και των ομήρων.

Οι δράστες, σύμφωνα με ρωσικά μέσα, είναι κατάδικοι με βαρύ ποινικό μητρώο, κυρίως για απόπειρες διακίνησης ναρκωτικών και βαριά σωματική βλάβη.

Τα ονόματα τους είναι Ramzidin Toshev, Rustamchon Navruz, Nazirchon Tonov, και Temur Khusinov, όλοι προερχόμενοι από το Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν.

Οι τρομοκράτες απαιτούν ελικόπτερο με πιλότο και 2 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να απελευθερώσουν τους ομήρους.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς οι ειδικές δυνάμεις έχουν ήδη αναπτυχθεί στην περιοχή, ενώ το προσωπικό της φυλακής και οι όμηροι παραμένουν σε θανάσιμο κίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ήδη τους στείλανε στον άλλο κόσμο οι Ρώσοι. Μπράβο

  2. …..ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΙΦΑΤΟ…..

  3. Αυτοί που έκαναν την εξέγερση (οι κρατούμενοι) και ο δ/ντης των φυλακών είναι ήδη νεκροί, οι Ρώσοι δεν διαπραγματεύονται, “παίρνουν κεφάλια”.

  4. Isis κατά Ρωσίας; Μετά είχε άδικο ο Trump που έλεγε ότι είναι δημιούργημα του Obama και της Hillary C.

  5. Θα αναφέρει κανας ρωσολαγνος κλασιδιαρικος μπατριωτης ότι το τουρκοφιλο καθαρμα Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΩΣ ΈΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ??????Αλλά ξέχασα και οι Έλληνες μπατριωτες εχουν λαγνεια με το ισλάμ!!!!!προδοταραδες κλασιδιαρικοί

    1. Μιλάς ρε νδουλε για ισλάμ που προσκυνάς τον Ερντογάν όταν περνάει από δίπλα σου σαν καλό γιουσουφάκι; Έδωσες όλα τα ενεργειακά συμφέροντα στους αζερους προς χάρη των Αμερικανών και άδειασες τα νησιά από αμυντικά συστήματα. Τον Πούτιν μην τον πιάνεις στο στόμα σου πριν το πλύνεις με νέφτι και το βάλεις φωτιά νδουλε.

    2. ρε γιαουρτολού, οι Τσετσένοι που σας πηδάνε στην Ουκρανία Μουσουλμάνοι δεν είναι ??

Comments are closed.