ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΝΕΕΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΜΕ DRONE ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ – ΑΡΑΒΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Κοινοποίηση:
LIVANOS

Επίθεση με drone πραγματοποίησε την Παρασκευή το Ισραήλ στη Σιδώνα του Λιβάνου, ενώ υπάρχουν αναφορές για ταυτόχρονες επιδρομές σε λιβανέζικα χωριά κοντά στα σύνορα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες drone χτύπησε αυτοκίνητο που μετέφερε στέλεχος της Χαμάς το οποίο είναι νεκρό.

Σύμφωνα με τη Μοσάντ, στόχος της επίθεσης φέρεται να είναι ο Samer al-Hajj, επικεφαλής ασφαλείας της Χαμάς στον Λίβανο.

Η ανταποκρίτρια του Al Jazeera στο Λίβανο Zeina Khodr κάνει λόγο για «σχεδόν ταυτόχρονες αεροπορικές επιδρομές» σε διάφορα λιβανέζικα χωριά κοντά στα σύνορα. Τα πλήγματα ήρθαν «λίγο μετά από αναφορές για επίθεση με στόχο ένα αυτοκίνητο στη νότια πόλη της Σιδώνας», περίπου 40 χιλιόμετρα νότια της Βηρυτού, δήλωσε η Khodr.

Όπως μεταδίδει το λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων NNA, ο αξιωματούχος της Χαμάς που σκοτώθηκε ήταν ο Σάμερ αλ Χατζ. Το θύμα ήταν υπεύθυνος ασφαλείας της Χαμάς στον καταυλισμό Άιν ελ Χέλουε, τον μεγαλύτερο παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό στον Λίβανο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) ανέφερε πως είδε ένα απανθρακωμένο πτώμα να ανασύρεται από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ενώ στρατιώτες απέκλεισαν την περιοχή.

Κατά την επιδρομή, τραυματίστηκαν δύο άμαχοι οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Σιδώνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Παμε αδερφια Εβραίοι μέχρι να μην μείνει κανένας μουσουλμανος σε αυτή την γη.Ζητω το Ισραηλ

    1. Ναι, ζήτω η Σιών με τις πεντάλφες και τα σκοτάδια….

      1. Πολυ καλα τα λεει ο Μαγκιτης!!!Οχι θα υποστηρίξουμε τα μουσλιμια, τα φιλαράκια των Τούρκων.. τελικά αυτός ο κλασιδιαρης σας έχει κάψει τους εγκεφάλους σας…σας έκανε να αγαπήσετε τους συριζαιους, τους Ρώσους,τους αλβανους και τώρα τους τουρκους και τους αραβες..είστε άρρωστοι εκτός από προδοτες!!!

Comments are closed.