ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ “ΜΑΧΗ”; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ – “ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ” ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Κοινοποίηση:
putin_kim-1

Το Ισραήλ μπορεί να θέλησε να γενικεύσει τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις στο Ιράν, αλλά μάλλον θα έπρεπε να το έχει σκεφτεί διπλά. Ειδικά, αν υπολογίσει κανείς ότι Βλαντιμίρ Πούτιν και Κιμ Γιουνγκ Ουν στηρίζουν πολιτικά και πολεμικά (δίνοντας ισχυρά όπλα) στο Ιράν.

Μάλιστα, ο Πούτιν έχει βάλει το “πιστό σκυλί” Ντμίτρι Μεντβέντεφ να φανερώνει τις κρυφές σκέψεις του Κρεμλίνου σε σχέση με την κατάσταση,  αλλά και να προκαλεί φόβο στην Δύση πως υπάρχει και η πλευρά της Ρωσίας, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να κυριαρχήσει και τα πράγματα να οδηγηθούν σε σημείο χωρίς επιστροφή!

Οι Δυτικοί καλούνται μετά από κάθε του παρέμβαση να σκεφτούν με ποια Ρωσία θέλουν να συνεννοηθούν: Με την ήπια ρωσική πλευρά των οικονομικών συνεργασιών ή με την άγρια των πυρηνικών και του πατήματος κουμπιών!

Κατά τα άλλα η Μόσχα βρίσκεται σε στάση αναμονής για τα γεγονότα μεταξύ Ιράν και Ισραήλ, σπεύδοντας βέβαια να στηρίξει την ιρανική αεράμυνα, όπως μεταδίδουν τα τελευταία ρεπορτάζ!

Ο Σεργκέι Σόιγκου, γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και πρώην υπουργός Άμυνας, έφτασε στην Τεχεράνη ως εκπρόσωπος του Β.Πούτιν, για συνομιλίες με την ιρανική κυβέρνηση, αλλά δεν έφτασε μόνος του: Συνοδευόταν από ένα ακόμα μεταγωγικό αεροσκάφος Il-76 έμφορτο με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου.

Ένα από τα πολλά ρωσικά μεταφορικά αεροσκάφη που έχουν προσγειωθεί στα ιρανικά αεροδρόμια τις τελευταίες ημέρες μεταφέροντας ηλεκτρονικά συστήματα, αλλά και βλήματα για τα πυραυλικά συστήματα S-300PMU2 με τα οποία έχουν εφοδιαστεί οι Ιρανοί.

Κιμ Γιονγκ Ουν: «Θα απαντήσουμε αποφασιστικά εναντίον όποιου πειράξει τον σύμμαχό μας, Ιράν»

Στο πλευρό του Ιράν ξεκάθαρα και ο έτερος ισχυρός άνδρας με βαρύ οπλισμό και κόκκινα κουμπάκια στο χέρι, Κιμ Γιονγκ Ουν:

«Πάντα θα είμαστε στο πλευρό του Ιράν και θα απαντήσουμε αποφασιστηκά σε κάθε απειλή εναντίον των συμμάχων μας. Προειδοποιούμε τους μισθοφόρους του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, και για να αναφέρω πιο συγκεκριμένα το Ισραήλ, για να μην κάνει κάποιος λάθος» είπε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ας ασχοληθει με τα μπαλονια της νοτιας κορεας…..προκειτε για μεγαλο τσαρλατανο.
    Πια κοκκινα κουμπακια αυτο το πραγμα κοιταει να καλοπερασει το μοσχοθρεμμενο δεν βλεπετε εναν σβερκο.

  2. Ποια είναι η θέση της Ελλάδας σε αυτόν τον πόλεμο ?
    Θα στείλουμε τα σαπακια μας στο Ισραήλ
    Και τότε θα μπει ο Τούρκος ανενόχλητος να πάρει ότι απέμεινε?

  3. Φθάνει το τέλος των ψυχοπαθών ηγετίσκων. Φθάνει η ώρα των φασισταριών. Οι οποίοι θα φανεί στην πράξη ότι έχουν γυάλινα πόδια και επειδή το ξέρουν δεν θα το αποτολμήσουν. Αλλωστε ποτέ δεν βοήθησαν κανένα, παρά μόνο τον εαυτούλη τους .

Comments are closed.