ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ – ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

Κοινοποίηση:

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει εντός των επόμενων μηνών να εφαρμόσει σειρά μέτρων για να περιορίσει τη μετανάστευση, όπως ένα μορατόριουμ σε όλες τις νέες αιτήσεις ασύλου, λίγες ημέρες αφότου η Γερμανία αποφάσισε να επεκτείνει τους ελέγχους σε όλα τα σύνορά της.

Η νέα κυβέρνηση, με επικεφαλής το εθνικιστικό, αντιισλαμικό κόμμα PVV του Γκέερτ Βίλντερς, ανέφερε ότι θα κηρύξει εθνική κρίση ασύλου, κάτι που θα της επιτρέψει να λάβει μέτρα για τον περιορισμό της μετανάστευσης, χωρίς τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αμφισβητούν την αναγκαιότητα, ακόμη και τη νομιμότητα, αυτής της κίνησης, αλλά η υπουργός Μετανάστευσης Μαργιολάιν Φάμπερ (προέρχεται από το PVV) είπε ότι ενεργεί με βάση τις δυνατότητες που παρέχονται από τους μεταναστευτικούς νόμους της χώρας.

«Παίρνουμε μέτρα για να κάνουμε την Ολλανδία όσο το δυνατόν λιγότερο ελκυστική για τους αιτούντες άσυλο» ανέφερε στην ανακοίνωσή της σήμερα.

Μετά την Γερμανία σειρά παίρνει και η Ολλανδία και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αλλαγή πλεύσης και για τους Ολλανδούς οι οποίοι ζητούν να εξαιρεθούν από το Νέο Σύμφωνο της ΕΕ για το άσυλο και ετοιμάζουν νέα μέτρα για τον περιορισμό της μετανάστευσης. Βέβαια στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και της ΝΔ αυτό είναι ένα μακρινό σενάριο καθώς οι κυβερνήτες μας είναι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων και της μεταναστευτικής πολιτικής εκ τις πράξεως. Η εμμονή τους στα επιδόματα στους λ@θρομετανάστες δεν μπορεί να σταματήσει να υφίσταστε έτσι εύκολα καθώς για αυτούς οι Έλληνες πλέον είμαστε πολίτες 2ης κατηγορίας και οι ξένοι που έρχονται παράνομα στη χώρα μας και μπουκάρουν από όπου θέλουν πλέον είναι 1ης κατηγορίας και αυτό δεν το λέει μόνο ολόκληρος ο ελληνικός λαός αλλά οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Άντε και στα δικά μας λοιπόν με μια πατριωτική κυβέρνηση επιτέλους στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Οι Γερμανοί λένε ότι 7000 Αφγανοι πήγαν στην Γερμανία απο Ελλάδα, μόνο το τελευταίο τρίμηνο.
    Σε λίγο θα μάθουμε μια πολύ άσχημη αλήθεια…

  2. Όχι “μπλέξαμε”.
    Ψηφίσανε.
    Η σύνθεση της Βουλής έχει επιβραβευθει από τον ελληνικό λαό. Τον μαλάκα ελληνικό λαό. Αυτόν τον ραγιά που προσκυνά τους τουρκοσπορους και κωλοτρυπημενους ψευτοεθναρχες και τους Χάζαρους.
    Άντε γαμησου ψηφοφόρε.
    Άντε γαμησου εργατιά.

      1. οι παππουδες και οι γιαγιαδες νεοδημοκρατισες ζηλευουν τα παιδια και τα εγγονια τους, θελουν να εχουν μια κακη ζωη οπως αυτοι, γι αυτο ψηφιζουν με μανια καθε 4 χρονια νεα δημοκρατια. αυτη ειναι η αληθεια.

  3. Κουλης και George Sorros πολύ το χρήμα δήθεν φιλάνθρωπος Ο Sorros απατεώνας εμείς φταίμε που τους ανεχόμαστε

  4. δεν εχει κανενα νοημα πλεον να υπαρχει η ε.ε. Ο καθενας λειτουργει για την παρτυ του. ο ενας εταιρος να τους φορτωσει στον αλλο

  5. Eιναι καιρός να λάβει μέτρα και η Ελλάδα γιατι όπως πάνε τα πράγματα όχι μόνο τους λαθρομετανάστες αλλά και τους Έλληνες μετανάστες θα διώξουν απο άλλα Ευρωπαικά κράτη. Εδώ στις ΗΠΑ θα βγει ο Τράμπ μόνο και μόνο για το λαθρομεταναστικό πρόβλημα θα πάρει πάνω απο το 80% των λευκών ψηφοφόρων. Εγώ δεν θα ψηφίσω κανέναν απο τους δύο.

  6. Και άριστα κάνουν, εμείς είμαστε οι λαλάκες που μαζεύουμε εδώ το κάθε ασιατικό μουσλιμοσκούπιδο.

Leave a Response