[ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] Ο ΓΕΡΟΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ – ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Κοινοποίηση:
ΒΔΦΒΦΒ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του και υποστήριξε την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις, διαμηνύοντας πως ήρθε η ώρα να ενωθεί το κόμμα των Δημοκρατικών και να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Σήμερα θέλω να προσφέρω την πλήρη υποστήριξή μου και την υποστήριξή μου στην Καμάλα για να είναι η υποψήφια του κόμματός μας φέτος. Hρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ. Ας το κάνουμε», ανέφερε ο Μπάιντεν σε ανάρτησή του στο Χ. Είπε ότι η επιλογή της Χάρις ως συνυποψηφίου του το 2020 «ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα».

«Ήρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ»

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Χ: «Συνάδελφοι Δημοκρατικοί, αποφάσισα να μην αποδεχθώ την υποψηφιότητα και να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις στα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος για το υπόλοιπο της θητείας μου. Η πρώτη μου απόφαση ως υποψήφιος του κόμματος το 2020 ήταν να επιλέξω την Καμάλα Χάρις ως αντιπρόεδρό μου. Και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Σήμερα θέλω να προσφέρω την πλήρη υποστήριξή μου στην Καμάλα για να είναι η υποψήφια του κόμματός μας φέτος. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ. Ας το κάνουμε αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτή είναι ποιο βρόμικη και από βόθρο εκτός οτι ξεκαρδιζεται στο γέλιο σε ότι κακό συμβαίνει. Κάτι συμβαίνει σε αυτό τον κόσμο με όλους αυτούς τους παιγμενους.

Comments are closed.