ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ! – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Κοινοποίηση:

Έρχεται και η δική μας σειρά!

Στη Σερβία και στα Σκόπια επέστρεψαν 40 μετανάστες στους οποίους δεν χορηγήθηκε άσυλο, οι γερμανικές αρχές, όπως δήλωσαν πηγές στην Bild.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το αεροσκάφος, το οποίο μεταφέρει επίσης εγκληματίες, διαχειρίζεται μια πολωνική εταιρεία ναυλωμένων πτήσεων.

Σημειώνεται πως τα Σκόπια και η Σερβία είναι μεταξύ των χωρών στις οποίες η Γερμανία απελαύνει σήμερα τους περισσότερους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την Bild, το πρώτο τρίμηνο του έτους 795 άτομα επέστρεψαν από τη Γερμανία στις δύο αυτές χώρες.

Και φυσικά καλομελέτα και έρχεται που λένε και στη χώρα μας, αφού ο Σολτς έχει ξεκαθαρίσει πως όσοι δεν παίρνουν άσυλο θα επιστρέφουν σε άλλες πόλεις, ανάμεσά τους και η “στοργική” Ελλάδα, που μαζεύει τους κατατρεγμένους όλης της γης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ανοιξαμε και σας περιμενουμε! Κουλη μεριμνησε για επιδοματα και δομες φιλοξενιας στη κατακαμμενη Ελλαδα! Και κανα φραγκο στα ταμεια απο τον Σολτς για να πληρωνεις συνταξεις και να γεμιζεις το παντελονι σου!

  2. Όσοι τον ψήφισαν να τους πάρουν στα σπίτια τους,και να μην λέμε αναθεμασε Μητσοτάκη.Ο κάθε Μητσοτάκης την δουλειά του έκανε για δεύτερη φορά.41% φταίει.Φωναζαμε ,τα λέγαμε και συτοί τα μυαλά στα κάγκελα…Αι στο διαολο και ακόμα πάρα περα…

  3. Είστε όλοι λάθος. Χωράμε αν φύγουμε εμείς. Επιπλέον έχουν σπίτια όλοι τους. Που τα έχουν;:
    Τα δικά μας βρε!! Θα τα κατασχέσει ο Κούλης μας και θα έχουν βρεε!!!
    Μετά επιτέλους θα έχουμε και στρατό στα σύνορα Πακιστανούς , Σύριους, απ’ όλα!! Που να περάσει Τούρκος!! Δε θα χωράει!!! Η Ελλάς ανήκει στη δύση ξέρουν θα μας σώσουν όπως στην Κύπρο. Τέτοια καλή κυβέρνηση δεν ξανά είδε η Ελλάδα όπως τώρα. Ούτε ο Μεταξάς με την φασιστική νεολαία που ίδρυσε … άλλος δημοκράτης κι εκείνος. Μπράβο μας, και φτου μας μη μας χέ…ω λέω!!

  4. .Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΟΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!

  5. οι 3 εξουσίες γίναν μπουρδέλο.. Σε λίγο θα μας ζητούν και στρατιώτες για την Ουκρανία και ο Κούλης θα στείλει τα πάντα εκεί.. ο άλλος κανεί υποκλίσεις στους Τούρκους λες και έχουμε ακόμα τη τουρκική σκλαβιά…

Leave a Response