Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ: ΝΕΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΣΚ – Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Ο πόλεμος μεταφέρεται στη Ρωσία: Ο Ζελένσκι αποκαλύπτει τη νέα επιθετική στρατηγική μετά την εισβολή στο Κουρσκ-Επιδιώκουμε να μετατοπίσουμε τον πόλεμο μέσα στη Ρωσία

Το Κίεβο επιδιώκει να «μετατοπίσει τον πόλεμο» μέσα στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα το βράδυ ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εν μέσω εισβολής ουκρανικών στρατευμάτων στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ, που ξεκίνησε την Τρίτη και η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιαστεί άμεσα από το Κίεβο.

«Σήμερα, σε πολλές περιπτώσεις, ο στρατηγός Σίρσκι (σ.σ. αρχηγός γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων) έδωσε αναφορά από το μέτωπο, για τις ενέργειές μας και τη μετατόπιση του πολέμου στο έδαφος του επιτιθέμενου (…). Η Ουκρανία αποδεικνύει ότι μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη και να ασκήσει την απαραίτητη πίεση: πίεση στον επιτιθέμενο», δήλωσε ο Ζελένσκι στο καθημερινό βραδινό τηλεοπτικό μήνυμά του.

Ούτε ο Ζελένσκι ούτε ο ουκρανικός στρατός παρείχαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της προέλασης των ουκρανικών στρατευμάτων στο ρωσικό έδαφος.

Ο Ουκρανός πρόεδρος την περασμένη εβδομάδα είχε αποφύγει να επιβεβαιώσει ρητώς την επιχείρηση και κάνοντας έμμεσες αναφορές είχε δηλώσει πως ο ουκρανικός στρατός μπορεί «να αιφνιδιάζει» και να πετυχαίνει αποτελέσματα και πως η «Ρωσία έφερε τον πόλεμο στη γη μας και θα πρέπει να αισθανθεί τι έχει κάνει».

Ρωσικές δυνάμεις μάχονται εναντίον χιλιάδων ουκρανικών δυνάμεων σε βάθος έως και 20 χλμ εντός της περιφέρειας Κουρσκ, πέμπτη μέρα μετά τη μεγαλύτερη εισβολή ουκρανικών στρατευμάτων στη ρωσική επικράτεια από το ξέσπασμα του πολέμου, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2022.

Η Μόσχα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα πως άρχισε να διεξάγεται «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» σε τρεις περιφέρειες οι οποίες γειτονεύουν με την Ουκρανία, μερικές ημέρες μετά τη μεγαλύτερη εισβολή ουκρανικών στρατευμάτων στη ρωσική επικράτεια από το ξέσπασμα του πολέμου.

Περισσότεροι από 76.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία στη περιφέρεια Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τελείωσαν οι βρωμορωσοι….σε λιγο καιρό ευχόμαστε ολοι,η ουκρανική και η νατοϊκή σημαία να κυματιζει με περηφάνια μέσα στην ίδια την μοσχα…κλασιδιαρικοί μπατριώτες ξυδάκι τωρα που ταπεινωθηκε η ρωσική πατρίδα χεχε..προδοτες!

  2. Μπήκαν οι Ουκρανοναζί σε ένα ρωσικό χωριό στα σύνορα πού μένουν δύο γέροι καί τρείς γριές χωρίς καμμία στρατηγική σημασία πέραν τού φθηνού εντυπωσιασμού ότι καί καλά πατήσαμε ρωσικό έδαφος. Σα νά πέρασε βλάχος έξω από τό κτήριο πού γίνεται η απονομή τών Όσκαρ καί νά λέει μετά στους φίλους του στο καφενείο ότι μπήκε μέσα καί πηδ@ξε καί δύο τρείς σταρ.

  3. Οποίος έδωσε εντολή στον ζελε να μπει σε ρωσικά εδάφη τον στέλνει στον θάνατο χαζή κίνηση η μάλλον κίνηση θανάτου δείτε τι θα συμβεί στο Κιέβο διορία σε πολίτες της Ουκρανίας να φύγουν το συντομότερο

  4. Μωρη σιωνιστρια ναζιστρια γοβατη που πας ξεβρακωτη στ αγγουρια? Πηρες αερα που στο πλευρο σου πολεμανε αραπινες μισθοφοροι του ΝΑΤΟ?!
    Οι Ρωσοι ειναι εθνικιστικα γουρουνια και τοχουνε αποδειξει με τον αδολφο χιτλερ! Ετσι λουκανικο φρανκφουρτης?!

  5. ΡΕΕΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ?????ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΑ-ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ???ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΟΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ?????? ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΑ….ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ.

    1. Ελα στο θέμα. Εδώ μιλάμε για το ρεζίλεμα που έχει κάνει ο Ζελένσκι στον Πούτιν. Αφήστε τις γόβες και τα τοιαύτα-αυτά είναι για να ξεγελιέστε, είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.Του έχουν κάνει εισβολή στην Ρωσία. Κατάλαβε ο Πούτιν και εσείς οι 2-3 υποστηρικτές του τι έγινε; Ή από την μπάτσα που φάγατε είστε ζαλισμένοι ακόμα; Ποιός Ουκρανικός στρατός διαλύθηκε; Τι κερδάει και προχωράει η Ρωσία ; Εδώ αν δεν έστελλε πυρομαχικά η Β. Κορέα και Ιράν θα σηκώνατε τα χέρια. Χάσατε υποβρύχιο, χασατε την ναυαρχίδα του στόλου και άλλα πλοία, χάσατε S400, χάσατε χιλιάδες τανκς, χάσατε εκατοντάδες ελικόπτερα και αεροπλάνα, χάσατε πολλές δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες. Κατά τα άλλα κερδάτε αλλά μένετε στάσιμοι και χάνετε και Ρωσικό έδαφος. Νομίζετε με την προπαγάνδα θα κερδίσετε τον πόλεμο;

  6. Το ελεγα καιρο οτι οι ρωσοι εχουν προβλημα οταν τοσους μηνες ειναι στασιμοι και μας ελεγαν για καταληψεις οικισμων ενω εχουν χασει το μισο ρωσικο στολο, αεροπλανα, ελικοπτερα, υποβρυχιο, ρανταρ πυρηνικης αποτροπης, και, τι καταντια για ολοκληρη ρωσια ζητανε απελπισμενοι οπλα απ την βορεια κορεα. Ο πριγκοζιν ειχε δικιο γελοιοι στρατηγοι και ο πουτιν προδοτης ειχε πει. Αφοτου εφυγε η βαγκνερ διαλυθηκε ο ρωσικος στρατος. Σκεψου να γιενι καμια να μπει το νατο επισημα με στρατο, σε 2 μερες ειναι μοσχα

  7. Ο Πούτιν πήγαινε για μαλλί και βρέθηκε κουρεμένος και ξυρισμένος. Ηταν που διαλύθηκε ο Ουκρανικός στρατός και ο πόλεμος τέλιωσε. Έτσι δεν γράφατε συνέχεια και κάθε μέρα 3 φορές;

  8. νατοικων παγκοσμοιοποιητικων στρατευματων. αγγλοι γαλλοι γερμανοι αμερικανοι και οχι μονο….

  9. Ρε το τακουνάκι πάει γυρεύοντας… ρε το σκασμένο δεν το παίζει κανένας τώρα το ζοντοβολο και προκαλεί…. τε το ζαγαρι το αφυλοκερματισμενο ρε το σαροματοξυλο που τρίβετε στα @@ του τσοπανοπουτην βιρ βιρ βιρ βιρ…..ωρε ωρε

  10. Το μόνο που καταφέρανε οι ναζίδες είναι να γίνει ολόκληρη η συνοριογραμμή Ουκρανίας – Ρωσσίας ενεργό μέτωπο, με τους Ρώσσους να μεταφέρουν τα νέα σύνορα της Ρωσσίας στο Δνείπερο ποταμό και νότια μέχρι τα σύνορα της Ρουμανίας απελευθερώνοντας και την Οδησσό.

  11. Ο μύθος του παντοδύναμου ρωσικού στρατού έχει επίσημα τελειώσει !!!

Comments are closed.