“Ο ΙΩΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΗΤΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗ ΓΑΖΑ” – ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ;

Κοινοποίηση:
αφαφα

Ο Ιωνάς Καρούσης είναι ένας από αυτούς που έπεσαν νεκροί μετά την επίθεση της Χαμάς στον σταθμό του τραμ κοντά στο Τελ Αβίβ. Γιός Έλληνα γιατρού που ζούσε και σπούδαζε στο Ισραήλ. Είναι όμως πραγματικά αυτός;

Σύμφωνα με την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδος, ο Ιωνάς είχε υπηρετήσει στον στρατό του Ισραήλ. Αν ισχύει αυτή η δημοσίευση και όσα ενυπόγραφα αναφέρουν, τότε προκύπτουν πολλά ερωτήματα για το ποιος πραγματικά ήταν ο νεκρός.

Η ανάρτηση:

“Ο Ίωνας δεν ήταν ένας απλός Έλληνας πολίτης που επισκέφτηκε το Ισραήλ….
Ήταν Ισραηλινός στρατιώτης που υπηρέτησε και πολέμησε στην Γάζα για το Σιωνιστικό μόρφωμα.
Αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στο Ισραήλ ακολουθώντας τους γονείς του, σε έναν τόπο σύγκρουσης που διαιωνίζει την γενοκτονία κατά του Παλαιστινιακού Λαού.
Η ευθύνη για τον θάνατό του βαραίνει αποκλειστικά το Ισραήλ.
Είναι σημαντικό να αναρωτηθούμε γιατί ένας Έλληνας πολίτης δεν επέλεξε να ζήσει μια ειρηνική ζωή ανάμεσα στους ανθρώπους του στην Ελλάδα και αποφάσισε να αποτελεί μέρος μιας στρατιωτικής δύναμης που είναι υπεύθυνη για την κατοχή και την ταλαιπωρία ενός άλλου έθνους.
Αυτή η τραγωδία χρησιμεύει ως υπενθύμιση των ευρύτερων συνεπειών του πολέμου και της κατοχής, όχι μόνο για τους Παλαιστίνιους αλλά και για άτομα από άλλες χώρες που μετέχουν και είναι συνένοχοι των εγκλημάτων πολέμου”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οι γονείς και το παιδί ήταν ορθόδοξοι χριστιανοί. Το παιδί γεννήθηκε εκεί χρόνια αφότου μετακόμισαν εκεί οι γονείς του. Η πληροφορία είναι από γνωστούς του παιδιού και των γονέων στους Αγίους Τόπους.

  2. Κάτι που όλως τυχαίως διέφυγε από τα ελληνικά ΜΜΕ. Δεν δημιουργεί την ζητούμενη αντίληψη στο ευρύ κοινό αυτή η πληροφορία.

  3. Γεννήθηκε στην Παλαιστίνη το 1998.
    Οι γονείς του μετανάστευσαν στο σιωνιστικό κράτος κατόπιν υποτροφίας. Απολύτως απαράδεκτο.
    Απαράδεκτο και η ονοματοθεσία με το εβραϊκό όνομα Ιωσάς, Γιοσάς

  4. Μα αφού ήταν Εβραίος.τα συστημικά κανάλια δεν αναφέρουν τίποτα για αυτόν.ελληνας λέει όσο είναι κ ο Αντετοκούμπο.μπραβο αρχισυντάκτη.

  5. Η μητέρα μου γνώριζε την οικογένεια του παιδιού (από Θεσσαλονίκη) και η απλή απάντηση είναι ότι είχαν μετακομίσει στο Ισραήλ πριν 25-30 χρόνια για θρησκευτικούς λόγους. Βασικά οι γονείς του πήγαν για να διαδώσουν τον λόγο του Θεού. Σκέψου το κάτι σαν ιεραποστολή. Και δεν νομίζω το παιδί αυτό να είχε καν γεννηθεί όταν μετακόμισαν στο Ισραήλ..

    Με όλο το σεβασμό Θα ήταν καλό εκεί στο Μακελειό να μην πλάθετε σενάρια περίεργα για clicks

    1. Μήπως ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά; ο Πατέρας του την νευρολόγος τι σχέση έχει με τον λόγο του Θεού που λες; Ελληνο Εβραίος ήταν από Θεσσαλονίκη το ανέφερε η ΕρΤ1.

    2. η απλη απαντηση ειναι πως δεν υπαρχει και Ελληνας και Εβραιος. Υπαρχει Ελληνας και Ισραηλινος κατι που ειναι αυστηρα θεμα πολιτογραφησης. Ο εν λογω ηταν εβραιος, φυλετικα, εθνικα, θρησκευτικα.

    3. Τον λογο του Θεου τον διεδιδε με το να σφαζει Παλαιστινιους στην Γαζα ;;; Εκανε Ιεραποστολη με τα κεφαλια των Παλαιστινιων ;; Επισης γιατι Θεο κ οχι Χριστο ;; Μηπως γιατι οι Ιουδαιοι Σταυρωσαν τον Χριστο κ δεν πιστευουν σε Αυτον αρα Αρχιδια Ελληνας ηταν ; Με ολον τον σεβασμο εχεις δει πολλους Ελληνες να πηγαινουν να ζησουν σε μια Ερημο στην μεση του Πουθενα παρεα με Ιουδαιους κ Βομβες ;;

Leave a Response