Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ “ΒΑΦΤΙΣΕ” ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ “ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ” – ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΝΕΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ”

Κοινοποίηση:
netanyahu_idf_xr

Στην επέτειο ενός έτους από την αιματηρή επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κατά την διάρκεια της οποίας ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου πρότεινε οι πολεμικές επιχειρήσεις κατά της Χαμάς να μετονομαστούν σε «Πόλεμο της Αναγέννησης».

Νωρίτερα, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποιούν μεγάλης κλίμακας αεροπορικά πλήγματα εναντίον στόχων της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο.

Μάλιστα, το Υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ανέφερε ότι δέκα Λιβανέζοι πυροσβέστες σκοτώθηκαν από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα σε δημοτικό κτίριο στην κωμόπολη Μπιντ Τζμπεΐλ του νότιου Λιβάνου, στα σύνορα με το Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

«Δέκα πυροσβέστες σκοτώθηκαν» ενώ «βρίσκονταν μέσα στο κτίριο έτοιμοι να βγουν για επιχειρήσεις διάσωσης», δήλωσε το υπουργείο Υγείας, το οποίο κατήγγειλε μια «σφαγή». «Οι έρευνες συνεχίζονται στα συντρίμμια του κτιρίου, που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Από την αρχή των συγκρούσεων, πριν από ένα χρόνο, ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ, έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 115 διασώστες και πυροσβέστες, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένο στα επίσημα λιβανικά στοιχεία.

Απειλές Ερντογάν κατά Ισραήλ: «Θα πληρώσετε για τη γενοκτονία»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι το Ισραήλ «θα πληρώσει το τίμημα» της «γενοκτονίας» που διαπράττει εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

«Το Ισραήλ θα πληρώσει αργά ή γρήγορα το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο και την οποία συνεχίζει», έγραψε ο τούρκος πρόεδρος σε μήνυμά του στο X.

«Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια», συνέχισε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, που εδώ και ένα χρόνο είναι από αυτούς που επικρίνουν περισσότερο το Ισραήλ.

«Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο», προσθέτει ο Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη Χαμάς «οργάνωση αντίστασης».

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ’ ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εκεί στο μακελειό έχετε πάθει βερτιγκο. Ποιον καλό γείτονα έχουμε που θέλει να μας βουλιάξει στο Αιγαίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του συνέχεια; Πάτε καλά; Ο εχθρός (Ισραήλ) του εχθρού μου (Μεμέτια) είναι φίλος μου. Χωρίς να υποστηρίζω κανέναν αλήτη, αυτή τη φορά είναι σωστή η στάση της κυβέρνησης, αν και πιστεύω ότι το κάνουν από βαθιά άγνοια και συγκυρία

  2. Ο Γεωργιανός δεν ξέρω ποιο νομίζει ότι δουλεύει.
    Πάντα στην ιστορία τα όμοια συμμαχούν.
    Τα λόγια είναι φτώχεια, Ερντογανσβίλι.

  3. HITLER WAS RIGHT…
    ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ- ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Leave a Response