Ο ΟΡΚΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ “ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ”! “Ο ΧΑΜΕΝΕΪ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΑΜΕΣΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!” Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΖΟΦΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ…

Κοινοποίηση:
b9cbea72-khamenei

Φαίνεται πως ο όρκος εκδίκησης του Ιράν παίρνει «σάρκα και οστά», αφού ο ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, διέταξε άμεσο πλήγμα στο Ισραήλ ως απάντηση στη δολοφονία του επικεφαλής της πολιτικής πτέρυγας της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, σύμφωνα με αποψινό (31/07) δημοσίευμα των New York Times.

Το αμερικανικό Μέσο επικαλείται τρεις Ιρανούς αξιωματούχους που ενημερώθηκαν για το θέμα αλλά επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, συμπεριλαμβανομένων δύο μελών της Φρουράς της Επανάστασης, ενώ, υπογραμμίζεται ότι η οδηγία δόθηκε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ -ΒΟΛΕΜΕΝΑ -ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ!!!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ,ΤΟΥΡΚΟΙ????ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ…..,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  2. Σιγά τώρα. Τάκανε πάνω του το Ισραήλ και η Αμερική. Αρκετή αναστάτωση έκανε στην ανθρωπότητα το Ιράν και κάποια στιγμή θα πληρώσει για όλα αυτά.

  3. Οι Ιρανοί έχουν από τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες στον κόσμο. Ανταγωνίζονται επαξια το Ισραήλ χωρίς τους συμμάχους όμως. Έχουν αρκετά επιτυχημένα χτυπήματα σε αμερικλάνους και οβριους, χωρίς να υπολογίζω αυτά των δορυφόρων τους.

    1. Εμείς είμαστε η Μπανανία.Οι σοβαροί Ιρανοι Φρουροί πιάστηκαν τόσο Ανόητοι,Ανυποψίαστοι (☹️🤫)τι μεσο θα έβαζαν οι σταμπαρισμένοι Εβραιοι μα ουτε τι διέρχονταν τον εναέριο χωρο της Συριας;Απο την αλλη ο Χανιγιε ητο προ πολλού σταμπαρισμένος,αρα θα ήταν απίθανο να παρέμενε ζωντανός .

  4. Τι εγινε ρε αριστερό δεξιά ουγκανα…. χεσμεντεν;;;;

  5. Σταματήστε πια….!!!! Παίξτε σκάκι… και όποιος νικήσει χωρίς σκοτωμους..!!!!

  6. Χτυπησανε μεσα στην χωρα του που τα μετρα ειναι τρυπια και φταιει το ισραηλ ελπιζω να ειδατε σε φωτο το κτιριο που χτυπησε το ισραηλ αναμεσα στα δεντρα μιλαμε για χειρουργικο χτυπημα εαν ειχε γινει με F-35,F-16 θα το ειχε διαλυσει ολο το κτιριο.
    Το κτιριο παραμενει εκει που ειναι χτυπησε μονο τον οροφο που ηταν η ηγετης της χαμας.,,,εγω απο αυτο που ειδα το ιραν ειναι ξεφραγο αμπελι εαν αποφασισει το ισραηλ να τους χτυπησει μεσα σε λιγες ωρες θα παραλυσει ολο το ιραν.

  7. Πλάκωσαν και τα τρολ της Κούλας, που μόλις πέσουν οι πρώτες βόμβες ο Τάιλερ μπροστά τους θα ομοιάζει με Ράμπο.

  8. Εμάς θα μας σώσουν οι κουλοκασελάρες, δεν φοβόμαστε. Θα προτάξουν τα στήθη τους κι όλα τα προσόντα τους.

  9. Σιγά μην σκισεις το καλσον σου ιρανε ψευτοηγετη με την μαντηλα χαχα…Η μπανανια του Ιράν με τα φαλαφελ,είναι υπόθεση 12 ωρών για το μεγάλο Ισραηλ….

    1. Με τη μπουργκα θα σε σκισει λαμόγιο……

      1. Θα..θα..θα..θα..θα…επίσης ο πουτιν σας ΘΑ πατήσει το κουμπί…ΘΑ κρεμασετε τους προδοτες στο συνταγμα..ο κλασιδιαρης ΘΑ παρελάσει με το λευκό του άλογο στην πόλη σαν ελευθερωτης…ΘΑ..ΘΑ..Προς το παρον όμως σας σκίζουμε χωρίς ελεος εμεις!!!!!!

        1. Για κάνε μια βόλτα Ουκρανία μεριά να δεις ποιος σκίζει ποιον μπέμπη.

          1. σας δινει πονο η Ουκρανια δυομησι χροναι τωρα, χα χα χα λουζερςςς

  10. Έτσι δεν τους αντιμετωπιζεις τους οβριους αγαπητέ Αγιατολάχ. Παίξε πουστικα δόλια όπως αυτοί με δολοφονίες αξιωματούχων τους σε φιλικές χωρες. Ξεκίνα με επιχειρήσεις δολοφονιών στο εξωτερικό και μετά με δολιοφθορές και τέλος με επίσημο πόλεμο στο έδαφος τους στα πυρηνικά τους

    1. Τι το πέρασες το Ισραήλ , Ελλάδα ;
      Που μας κάνουν καθημερινά πλάκα τα μεμέτια , οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί;

      Αυτοί έχουν “φρύδια” και τρομερά αξιόμαχο στρατό ( ανδρες γυναικες ) που ακόμη και στον ύπνο τους , πολεμούν.

      Γι αυτό εάν δεν τρολάρεις να το κοιτάξεις , διότι ειναι σοβαρό .

Comments are closed.