Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΚ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ – ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Κοινοποίηση:

Οι Ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούν να καταλάβουν τον πυρηνικό σταθμό του Κούρσκ, καθώς αιφνιδίασαν τις ασθενείς ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή.

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι απώθησαν τις ουκρανικές δυνάμεις, αποτρέποντας τους από το να προχωρήσουν βαθύτερα στο ρωσικό έδαφος, αλλά δεν έχουν εκδιωχθεί πλήρως από το ρωσικό έδαφος.

Η Ρωσία απέστειλε εφεδρικές δυνάμεις στη νότια περιφέρεια του Κουρσκ, αλλά οι Ουκρανοί έχουν προλάβει να οχυρωθούν στις περιοχές Σούτζα και Κορένεφσκι.

Απο ότι φαίνεται, στόχος των Ουκρανών είναι η “κατάληψη” του σταθμού φυσικού αερίου στην Σουτζα, ο οποίος αποτελεί καίριο σημείο για την Ευρωπη, καθώς αποτελεί την αρχή για την αποστολή φυσικού αερίου στην ΕΕ.

Επίσημη αναφορά όμως δεν υπάρχει.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας υποστήριξε ότι οι δυνάμεις του κατέρριψαν εννέα ουκρανικά drones πάνω από το Μπέλγκοροντ και 13 πάνω από την περιφέρεια του Κουρσκ νωρίς σήμερα, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πλησιάζει το λοκδαουν. Φορτιστε τα κινητά

  2. Ακουσες Βλαδιμηρε? Οι Ουκρανοι μπηκανε σε Ρωσικο εδαφος! Δωστε προπαγανδα “πετσωμενη”!

  3. Είναι τελειως ασυνειδητοι αυτοί οι Ουκρανοι! Αλλά τι να περιμένει κανεις από σπογονους συνεργατών των Ναζί που υπερηφνεύονται κι’ όλας γι’ αυτό! Α, ρε Πούτιν, αργεις να τους κάνεις ισωμα.

  4. Βίντεο που κυκλοφόρησαν από το υπουργείο και τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν μερικές από τις βαριές απώλειες του ουκρανικού στρατού στο Σούμι και στο Κουρσκ.

  5. Οι ειδησεις στη ρωσια λενε οτι οι ουκρανοι εχουν καταλαβει το σταθμο διανομης αεριου. Ωρε νεα ξεφτιλα για τους ρωσους μετα τυ βυθιση του υποβρυχιου και την καταστροφη 4 συστοιχιων ς400 που το φυλαγαν. Μπαζα οι ς400 μπαζα τα υποβρυχια για τα μπαζα και η ρωσικη αμυνα. Το μονο που τους σωζει τους ρωσους ειναι διαπραγματευσεις αλλα δεν νλεπω να θελουν οι ουκρανοι και γιατι να θελουν δηλαδη; Οχι να βαζετε μονο φιλορωσικα σχολια της χαζομαρας του ξανθου γενους… που μαλλον μονο για ξανθο νινι το βλεπω…

Comments are closed.