ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΓΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID ΜΕ ΤΟΝ TURBO ΚΑΡΚΙΝΟ;;; – ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΡΙΝ 12 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…

Κοινοποίηση:
γηγξκηκη

Μία απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο φως τις τελευταίες ώρες σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία στις 10 Αυγούστου που στην Ελλάδα πέρασε “στα ψιλά”.

Να θυμίσουμε ότι η αεροπορική εταιρία VoePass είχε ανακοινώσει ότι ο αριθμός των επιβαινόντων σε αυτό ήταν 62 άτομα, 58 ταξιδιώτες και 4 μέλη πληρώματος, με τον δήμαρχο της πόλης Βινιέντο να ανακοινώνει ότι όλοι τους είναι νεκροί.

Στιγμιότυπα που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΤV GloboΝews δείχνουν φλόγες και καπνούς να εκτείνονται σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή.

Άλλα πλάνα εμφανίζουν επίσης το αεροσκάφος να χάνει ύψος και μετά να συντρίβεται. Έρευνες εξακολουθούν να γίνονται ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της συντριβής. Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα, 12 μέρες μετά το τραγικό συμβάν, είναι ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και 8 επιστήμονες – ερευνητές με την ειδικότητα του ογκολόγου, οι οποίοι διερευνούσαν τη σχέση μεταξύ των ενέσεων #mRNA και της εμφάνισης του turbo καρκίνου και ήθελαν να δημοσιεύσουν τη δουλειά τους. Μάλιστα μετέβαιναν σε σχετική press conference.

Αυτοί είναι:

Τελικά τι έχει συμβεί; Κάποιοι ήθελαν να τους φιμώσουν για πάντα ή απλά ήταν άτυχοι να βρεθούν σε αυτήν την πτήση μαζί με τους άλλους που χάθηκαν;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και πόσα ακόμα στόματα θα κλείσουν δεν έχετε ιδέα !!! Με ταξιδακια και ομιλίες στο βροντο δεν γίνεται πράμα… στοιχεία αδιάσειστα και στο Εισαγγελέα… αλλιώς καληνύχτα σας !!!

  2. ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΙ, ΟΤΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΧΩΡΙΣΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΖΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 8 ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

  3. Δεν μιλαμε για σχεση covid καρκινου αλλα για τα mrna εμβολια που “ξυπνανε” το ιστορικο του dna του καθενος! Η νεοταξιτικη μαρμαγκα μαλλον εδρασε παλι αλα κοττερο του Παλερμο!

  4. Δεν την είχαν πει σε άλλους την θεωρία;ας μας πουν λοιπόν όσοι ξέρουν την σχέση covid turbo καρκινου

  5. η παγκοσμια μαφια των φαρμακευτικων τους εκλεισε το στομα για μην αποκαλυφθει η αυξηση των καρκινων απο τα ασφαλη σκευασματα

Comments are closed.