08/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2024: ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΑΘΛΗΤΩΝ!

Κοινοποίηση:
ParisOly

Κρεβάτια από πεπιεσμένο χαρτί για να είναι «φιλικά στο περιβάλλον»!

Oι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού ξεκινούν και πέρα από την κατάσταση πολιορκίας που επικρατεί στην γαλλική πρωτεύουσα με επιθέσεις σε μετρό και περιφερειακό σιδηροδρομικό δίκτυο, η «οικολογική παράνοια» έχει κτυπήσει ακόμα και την διατροφή και τον ύπνο των αθλητών.

Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχουν τοποθετήσει κλιματιστικά στις περισσότερες εγκαταστάσεις γιατί έχουν «επιβαρυντικό κλιματικό αποτύπωμα» (η ελληνική αποστολή αγόρασε η ίδια τα κλιματιστικά για τα δωμάτιά της!), έχουν φτάσει στο σημείο οι Γάλλοι διοργανωτές να αρνούνται να δίνουν κρέας στους αθλητές και τους συνοδούς και να τους κοιμίζουν σε κρεβάτια από πεπιεσμένο χαρτόνι!

Όλα αυτά για «να μειωθεί η ατμοσφαιρική ρύπανση κατά 40%!

Δεν έχουν κρέας γιατί οι αγελάδες με τα αέριά τους εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα και τα κρεβάτια έχουν σκελετούς από χαρτόνι! 

Από τα 35 κτίρια του Παρισιού που θα υποδεχτούν φέτος δρώμενα των Ολυμπιακών, μόνο δύο είναι καινούρια

Ακόμα και για αυτά όμως οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν να χρησιμοποιήσουν κατασκευαστικές μεθόδους χαμηλού αποτυπώματος άνθρακα – όπως καθίσματα από ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα στο κέντρο θαλάσσιων σπορ.

Τα έπιπλα του Ολυμπιακού Χωριού είναι φτιαγμένα από λιγότερο ή περισσότερο ευφάνταστα ανακυκλωμένα ή ανακυκλώσιμα υλικά, φτωχής ποιότητας και άβολα.

Για ασφάλεια, ούτε λόγος: Χάος, ξυλοδαρμοί, ληστείες, βιασμοί κλπ. Λήστεψαν ολόκληρη την ομάδα ποδηλασίας της Αυστραλίας και την ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής, ενώ βιάστηκε μια γυναίκα από την Αυστραλία από ομάδα Αφρικανών «μεταναστών» και μία Κολομβιανή μέσα στο μετρό του Παρισιού.

Εικόνες παρακμής παντού, στην άλλοτε «Πόλη του Φωτός»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

  2. AKOMA ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ…ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΤΑ!!!

  3. Μας φλομωσαν με τις πουστρες δηθεν για εκδηλωση διαφορετικοτητας.
    Ανωμαλοι….

  4. Τα πράγματα βαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα της ατζέντας…σε όλα τα επίπεδα παγκοσμίως ταχύτατα..δεν σταματιουνται..μονη ελπίδα ο Βλαδίμηρος να κάνει μια κίνηση του δαχτύλου του προς ένα κουμπί να τελειώνουμε κ να λυτρωθουμε

  5. Μου είπαν ότι έριξαν tide στον Σηκουάνα μόλις τώρα.πολλη μπουρμπουληθρα τρέχουν κ δεν φτάνουν να καθαρισουν

  6. Συνεχιστε να ψηφιζετε το Πρωκτολαγνικο Τοξο ( ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΠΛΕΥΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑΣ – ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΚΚΕ – ΜΕΡΑ 25 [ Ρε μαλακες τοση αριστεριλα στο Πλυντηριο με το ονομα Βουλη ;;; Δειτε εδω 7 κομματα !! ] ) κ ειδικα τον Αλητη – Εγκληματια – Μαφιοζο – Απατεωνα κ ολα αυτα θα ερθουν με φορα ( αν δεν ειναι ηδη εδω ) !!!!

  7. Στους αρχαίους χρόνους σταματούσαν οι πόλεμοι… σήμερα. Ουκρανία Ρωσία..?????

    1. Δεν είναι αυτοι οι αρχαίοι Ελληνικοί Ολυμπιακοί αγώνες.Ναι μεν πήραν την ιδέα αλλά έπραξαν Υβρι στα μάτια των Θεών και τώρα κατεφτασε η Νέμεσις

    2. Συγκρινεις τους Ολυμπιακους μας Αγωνες που γινονταν για Τιμη κ Δοξα με τους Ολυμπιακους Eurovision που γινονται για το χρημα κ την Νεοταξικη Ατζεντα ;;;;; Καμμια ανακωχη . Πουτιναρε ξεσκισε τους .

    3. Σημερα μεταφερει την Ολυμπιακη δάδα και το Ολυμπιακο ιδεωδες μια Τρανς…..Σε κάλυψα??

    4. Είναι games σημερα.. οι Αρχαίοι ενοουσαν τον Αγών…. Τεράστια η διαφορά…

Comments are closed.