LIVE ΕΙΚΟΝΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 200 ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟ 80% ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ – ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ – ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
israel-iran

Δύο Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν απόψε ότι σχεδόν 200 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, που έγινε σε δύο κύματα, μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος Axios.

Ο στρατός είπε ότι αναχαιτίστηκε «μεγάλος αριθμός» πυραύλων. «Υπήρξε κάποιος αντίκτυπος στο κεντρικό και νότιο» Ισραήλ, είπε ο εκπρόσωπος του στρατού, αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση από την πλευρά της μετέδωσε ότι το 80% των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ισραήλ έπληξαν τους στόχους τους.

Πηγές προσκείμενες στον συριακό στρατό πάντως ανέφεραν στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι η αντιαεροπορική άμυνα του Ισραήλ κατέρριψε δεκάδες πυραύλους που πέρασαν πάνω από το συριακό έδαφος. Άλλοι μάρτυρες από τη νότια Συρία, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο, είπαν ότι είδαν πυραύλους να καταρρίπτονται.

Η Τεχεράνη ενημέρωσε τη Ρωσία πριν από τις πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ, δήλωσε απόψε ένας υψηλόβαθμος Ιρανός αξιωματούχος μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Οι ΗΠΑ ενημερώθηκαν επίσης από το Ιράν «μέσω διπλωματικών διαύλων», λίγο πριν ξεκινήσει η επίθεση.

Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε από θραύσματα πυραύλου στην κοινότητα Νουέιμα, κοντά στην Ιεριχώ της Δυτικής Όχθης, την ώρα της επίθεσης που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ.

Πρόκειται για τον Σάμεχ αλ Ασλ, εργάτη από τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Περίπου στις 20:30 ώρα Μόσχας, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο αεροπορικές βάσεις στο Ισραήλ καταστράφηκαν ολοσχερώς.

  2. To Ιράν ενημέρωσε τη Ρωσία και τις ΗΠΑ πριν ξεκινήσει η πυραυλική επίθεση

    Η Τεχεράνη ενημέρωσε τη Ρωσία πριν από τις πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ, δήλωσε υψηλόβαθμος Ιρανός αξιωματούχος μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.
    Οι ΗΠΑ ενημερώθηκαν επίσης από το Ιράν «μέσω διπλωματικών διαύλων», λίγο πριν ξεκινήσει η επίθεση.

  3. Ξενα ειδησεογραφικά λένε για 500 πυραύλους. Ο Μπάιντεν είπε ότι θα στηρίξει το Ιράν. Ετοιμάζονται για βομβαρδισμό του Ιράν!

    1. Τους είχε προειδοποιήσει η Αμερική. Οπου νάναι θα γίνει η επίθεση.

      1. θα τους κλασετε μια μαντρα……. επομενος στοχος η “Λεβεντο”γεννα….. θα φατε καλα βρωμοελληνες…….

Leave a Response