ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ – ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κοινοποίηση:

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, δήλωσε σήμερα ότι ουκρανικά πλήγματα κατά της Ρωσίας με δυτικούς πυραύλους θα οδηγήσουν σε παγκόσμιο πόλεμο με τη χρήση πυρηνικών όπλων και ότι η απάντηση της Μόσχας θα είναι σκληρή με πιο ισχυρά όπλα.

Ο Βιτσισλάβ Βολόντιν, είπε ότι αν η Δύση δώσει την άδεια για τέτοιους είδους πλήγματα σε βάθος εντός της ρωσικής επικράτειας, τότε αυτό θα οδηγήσει σ’ ένα «παγκόσμιο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων».

«Η Ρωσία θα δώσει μια σκληρή απάντηση χρησιμοποιώντας πιο ισχυρά όπλα» είπε ο Βολόντιν, στενός συνεργάτης του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συχνά μεταφέρει απόψεις που επικρατούν στα ανώτερα κλιμάκια του Κρεμλίνου.

Οι δηλώσεις του Βολόντιν συνιστούν απάντηση στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να επιτραπεί στο Κίεβο να πλήξει ρωσικούς στόχους με δυτικά όπλα.

Ο Βολόντιν είπε ότι στη Μόσχα φαίνεται ότι η Δύση έχει ξεχάσει τις τεράστιες θυσίες που έκανε η Σοβιετική Ένωση στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είπε επίσης ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος RS-28 Sarmat, που είναι γνωστός σε κάποιους ως Satan II, θα χρειαζόταν μόλις 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα για να πλήξει το Στρασβούργο.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης μετά την κρίση των πυραύλων της Κούβας το 1962 – η οποία θεωρείται η εποχή κατά την οποία οι δύο υπερδυνάμεις του Ψυχρού Πολέμου έφτασαν πιο κοντά από ποτέ σε έναν εσκεμμένο πυρηνικό πόλεμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. μμμ . ο αλλος ο παλαβιαρης που ευχεται πυρηνικους πολεμους , εχει εξαφανιστε βλεπω .. Και κανω κατι συνειρμους με κατι προσφατες ειδησεις … δεν ξερω , λεω εγω τωρα .. που να εξηγω τωρα , άστο , ο νοων νοειτω και ο « ψαχνών » ψαχθήτω ..

  2. τιποτα δε θα συμβει. θα βγει ο τραμπ στις αμερικανικες εκλογες θα τα βρει με τον πουτιν , οι ευρωπαιοι σαν πεκινουα θα πουν οτι οι αμερικανοι, θα σταματηστουν να στηριζουν το χιμπατζη ζελενεσκι, και η μιση ουκρανια θα γινει ρωσικη. στη μεση ανατολη τωρα εκει τα πραγματα ειναι απροβλεπτα. ειναι και δυο πλευρες λυσσασμενα σκυλα, θα συνεχιζουν να βγαζουν τα ματια μονοι τους και κανεις στον πλανητη δεν θα ασχολειται.

    1. ετσι πιστευεις? χα χα χα σιγα μην απεμπολησει η Αμερικη τα συμφεροντα της, οποιος κι αν βγει μαμιονατς θα παει τον τουρκοπουτιν

      1. ετσι ειναι, αλλά οι δυτικοί θα μαμήσουν πρώτα τα γιουσουφάκια τους, κοίτα στον καθρέπτη νιάουυ

  3. ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΗΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΑΚΤΗΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣ ΜΟ ΑΜΗΝ++++

  4. Με ψήφισμα του το ΕΚ ζητά την άρση των περιορισμών και την αύξηση των εθνικών συνεισφορών υπέρ των εξοπλισμών της Ουκρανίας • Για αρνητικές συνέπειες συνολικά και πρόσθετο κόστος 5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα προειδοποιεί ο Κώστας Αρβανίτης •Κατάπτυστο ψήφισμα τονίζει το ΚΚΕ.

Leave a Response