ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ – «Η ΧΩΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ» – ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ

Κοινοποίηση:

Σειρήνες ακούγονται στο κεντρικό Ισραήλ αυτή την ώρα, καθώς εκτοξεύονται βλήματα από τον Λίβανο. «Ενεργοποιήθηκε συναγερμός σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της χώρας μετά από εκτοξεύσεις που πέρασαν στη χώρα από το Λίβανο, οι λεπτομέρειες ερευνώνται», έγραψε ο στρατός στο Χ.

Ο ισραηλινός στρατός νωρίτερα ανέφερε ότι διεξάγει έρευνα μετά την εκτόξευση αρκετών ρουκετών στο Καρμιέλ, μια πόλη στο βόρειο Ισραήλ. Ο IDF αναφέρει ότι περίπου 15 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στην περιοχή. Ενώ οι περισσότερες από τις ρουκέτες αναχαιτίστηκαν, υπήρξαν αρκετά πλήγματα, προσθέτει.

Η αστυνομία λέει ότι οι ρουκέτες μπορεί να έπληξαν ιδιοκτησίες στο Καρμιέλ, προσθέτοντας ότι ερευνά πολλαπλές τοποθεσίες στην περιοχή. Μπορεί να υπάρχουν απώλειες, λένε, αλλά δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για τραυματίες.

Στο μεταξύ η πρεσβεία των ΗΠΑ στον Λίβανο κάλεσε και πάλι τους Αμερικανούς πολίτες να φύγουν από τη χώρα «ΤΩΡΑ». Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι πρόσθετες πτήσεις τις οποίες οργανώνει η πρεσβεία για τους Αμερικανούς που θέλουν να φύγουν από τη Βηρυτό δεν θα συνεχιστούν επ’ άπειρον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η σφαλιάρα του αιώνα έρχεται ΝΑΤΟ θα λέτε και θα κλαίτε το πρόβλημα θα δημιουργηθεί στην Τουρκία,
    Πάρτε αλατι ζάχαρη και αλεύρι γιατί μόλις γίνει το μπαμ θα πεινάσουμε!

Leave a Response