«ΣΕΙΣΜΟΣ» ΣΤΙΣ ΗΠΑ: ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… DRONE ΔΙΕΘΕΤΕ Ο ΚΡΟΥΚΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΕΛΕΙΑ» ΒΟΛΗ

Κοινοποίηση:
trump-1-960x500

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ που θα βύθιζε τις ΗΠΑ στον εμφύλιο!

Πλήθος αμερικανικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 20χρονος Τόμας Κρουκς επιτηρούσε την περιοχή και τον ίδιο τον στόχο μέσω drone πριν ανοίξει πυρ, σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει στην Ελλάδα η ιστοσελίδα warnews247.gr.

«Ο ένοπλος που πυροβόλησε στο αυτί τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο πέταξε ένα drone πάνω από τον χώρο της προεκλογικής ομιλίας λίγες ώρες πριν ο Τραμπ ανέβει στη σκηνή».

Τα παραπάνω αποκάλυψε το NBC News, ρίχνοντας φως σε μία ακόμα σκοτεινή πτυχή της απόπειρας κατά του Τραμπ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά όλα όσα έχει γράψει το makeleio.gr από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το drone με κάμερα επέτρεψε στον 20χρονο ένοπλο, Τόμας Κρουκς, να έχει μια εικόνα που τον βοήθησε να σχεδιάσει την επίθεσή του, είπε καλά πληροφορημένη πηγή στο αμερικανικό μέσο.

Η Wall Street Journal επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι ο Κρουκς χρησιμοποίησε drone.

Το Fox News μετέδωσε επίσης πως ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ πέταξε παραπάνω από μία φορά το drone του!

Μάλιστα μπροστά στις αποκαλύψεις, η παρουσιάστρια του «The Ingraham Angle» χαρακτήρισε «απίστευτα όσα μαθαίνονται και τα οποία είναι όλο χειρότερα κάθε μέρα»:

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα πάντα με το warnews247.gr, η εναέρια επιτήρηση φαίνεται να είναι άλλη μια από μια σειρά αποτυχιών ασφαλείας που επέτρεψαν στον ένοπλο να επιχειρήσει να σκοτώσει ανενόχλητος τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά δίκτυα, είναι αυτονόητο πως η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service) πρέπει να απαγορεύει τα drones σε περιοχές που πρόκειται να αναπτύξει δυνάμεις (π.χ. για την προστασία ενός προσώπου ή κτιρίου).

Ωστόσο αυτό το μέτρο στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως το… αγνόησαν! 

Πρόκειται για τη δεύτερη πιο σοκαριστική αποκάλυψη γύρω από τα τρομακτικά κενά ασφαλείας στη συγκέντρωση που παραλίγο να αποβεί μοιραία για τον Τραμπ.

Θυμίζουμε πως η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ (Secret Service) είχε προειδοποιηθεί για τον Thomas Crooks και τον χαρακτήρισε ως «απειλή» 10 λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αλλά του επετράπη να… κυκλοφορεί στον χώρο!

ΠΗΓΗ: warnews247.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Πιο στημένο πεθαίνεις….. Σωτήρες δεν υπάρχουν, όταν το καταλάβουμε ίσως σωθουμε.

  2. ενω τωρα οι παγκοσμοιοποιητες ειναι εναντιον του ερντογαν και νετανιαχου. ε; ρε γλεντια τον νοεμβριο … θα κλαψουν πολυ πιτς…..

  3. ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ… ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕΤΕ ΜΠΟΥΦΟΙ.

  4. Οσο και να χτυπιουνται τα ερπετα , ο Τραμπ θα είναι ξανα προεδρος.

  5. ΕΠΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ “ΕΜΦΎΛΙΟΣ ” (ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΦΥΛΩΝ)

  6. Εκεινη η χοντρη, που ρωταγε και τωρα τι κανουμε, μιλαμε και πολυ μυστικη υπηρεσια προστασιας. Σκεψου να μην ηταν. Κλοουν τσιρκο.

  7. Η ουσία ( μάλλον ) είναι ότι ο Τραμπ ειναι πιόνι της Παλιάς Τάξης Πραγματων και ότι σε λίγο οι Πολιτικοί του σήμερα θα είναι παρελθόν . Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα .

  8. Το drone που το βρηκε ο λεχριτης του το εδωσαν απο την CIA;;;….δεν μπαινεις ευκολα σε συγκεντρωση πρωην προεδρου σε περνανε κοσκινο και οχι απο την αστυνομια γιατι αυτη δεν εχουνε πολλες αρμοδιοτητες αλλα το FBI μπορει να ζητησει τα στοιχεια του ανετα.
    Οι ερευνα του FBI θα τον βγαλει ενα νεο τρελο αγορι…αυτο ειναι στανταρ παντα αυτο κανουνε εκει στο FBI.

  9. Τ’ άρπαξαν στη φρουρά….σαν κοινοί εγκληματίες !!
    Θα τους βρουν σε χαντάκια σε λίγο καιρό… εκτός αν τους κάνουν λίπασμα για τους Φοίνικες στα περίχωρα του Λας Βέγκας…!!! Το κακό για αυτούς ήταν η αποτυχία της δολοφονίας…. τώρα πρέπει να κλείσουν στόματα…!!! Βέβαια και επιτυχία να είχε…τα στόματα πάλι θα έκλειναν…!!!

Comments are closed.