ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ !!! ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΣΚ ΜΕ 1.000 ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
UKRAINE-CRISIS-RUSSIA-KURSK

Σε μια δύσκολη στιγμή βρίσκεται το ρωσικό επιτελείο λόγω της ουκρανικής εισβολής στην ρωσική επαρχία του Κουρσκ όπου όπως φαίνεται ρωσική αεροπορία και πυροβολικό συγκρατούν τους Ουκρανούς (που δεν έχουν επιτεθεί μέχρι στιγμής με μεγάλη δύναμη) από τον να προωθηθούν περισσότερο.

Ο αρχηγός του ρωσικού γενικού επιτελείου, Βαλέρι Γεράσιμοφ, δήλωσε σήμερα πως “έως 1.000” Ουκρανοί στρατιώτες συμμετείχαν στην επιδρομή που έγινε χθες στην περιφέρεια Κουρσκ, στα σύνορα με την Ουκρανία.

“Η προώθηση του εχθρού εις βάθος στο [ρωσικό] έδαφος ανακόπηκε από πλήγματα της αεροπορίας και του πυροβολικού”, διαβεβαίωσε ο Γκεράσιμοφ τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη διάρκεια συνάντησης που αναμεταδόθηκε από τη ρωσική τηλεόραση.

Ο Γκεράσιμοφ είπε επίσης πως οι ρωσικές δυνάμεις εξακολουθούν να “καταστρέφουν τον εχθρό” σε περιοχές κοντά στη μεθόριο.

Την ίδια στιγμή όμως οι Ουκρανοί εμφανίζουν και τους πρώτους Ρώσους αιχμαλώτους που με βάση τις πληροφορίες είναι οι συνοριοφύλακες που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και δέχτηκαν την ξαφνική επίθεση των ουκρανικών τεθωρακισμένων.

Παράλληλα και η ρωσική πλευρά ξεκίνησε να στέλνει εικόνες συλληφθέντων Ουκρανών στρατιωτών με την εμφάνιση των Ρώσων να παραπέμπει σε καταδρομείς και αναφορές να λένε ότι έχουν ξεκινήσει να φτάνουν οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτά πιστεύει ο πουλημένος και εσύ το ίδιο μυαλό έχεις με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τα βασικά… Ο Πούτιν έχει κερδίσει εκτός από τις εκλογές και πολλά εδάφη στην Ουκρανία για ποιο μαρτύριο γράφεις? Αυτό που θα ζει ο Zelensky όταν βγει ο Trump ακόμα και να φύγει από την χώρα ο κωμικός που έκαναν πρόεδρο για να τον ελέγχουν, θα τον βρουν οι πράκτορες οπότε ήδη είναι τελειωμένος…

  2. ατελειωτος πονος για τον τουρκοπουτιν χα χα χα θα υποστει το μαρτυριο μεχρι τελους

  3. Τα ουκροναζίδια καίγονται από άκρη σε άκρη για χάρη του Ζελένσκι και της δύσης.
    Αύριο οι F.A.B θα εξαϋλώνουν ότι έχει απομείνει από τους ουκρανούς στα σύνορα της Ρωσσίας με την Ουκρανία μετά την αυτοκτονική επίθεση που επιχείρησαν για τις εντυπώσεις.
    -24% τα εδάφη της Ουκρανίας και έπεται συνέχεια.
    Η Ρωσσία θα πάρει και το υπόλοιπο 36% που της ανήκει ιστορικά στηρίζοντας το ρωσσικό γηγενή πληθυσμό που ζει αιώνες εκεί.
    Η Ουκρανία πουλήθηκε στα κοράκια της Blackrock με τη τελευταία να παίρνει από τα τρία το μακρύτερο.-

  4. Τους έπιασαν στον ύπνο πρώτη φορά βλέπουμε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μαζική εισβολή στην Ρωσία… Άλλη μια κόκκινη γραμμή έχει ξεπεραστεί κακώς κάνει υπομονή μέχρι τις εκλογές, όταν θα έχει βγει ο Trump στην καλύτερη περίπτωση θα καταφέρει να μην στέλνουν όπλα στην Ουκρανία… Ένα πραξικόπημα είναι δύσκολο να γίνει επειδή από πίσω είναι η Ευρώπη, οπότε ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι να δούμε μέσα στο Κίεβο τους Ρώσους να ανεμίζουν την σημαία, όπως έγινε πριν 80 χρόνια στο Reichstag τότε είχαν κόκκινα λάβαρα…

  5. οι μεθυσμενοι ρωσοι τον ειπιανε και θα τον ποιυν μεχριςτελους η ρωσια θα διαλυθει και ο πουτιν θα εχει την τυχη του κανταφι ,μας το πεζουν δημοκρατες και θελουν να μας που οτι ο πλανητης του πονου η γη δηλαδη εχει η υπαρχει ηθικη και οχι το ατομικο συμφερον .για το κερδος και την καλυτερη ζωη θα σκοτωνουν και τους γονεις και τα παιδια τους οι περισοτεροι σε ολο τον πλανητη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Comments are closed.