ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΒΗΡΥΤΟ – ΕΠΕΖΗΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
χαλασματα

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Μία νεκρή από τη «στοχευμένη επίθεση» του Ισραήλ στη Βηρυτό
Τουλάχιστον μία νεκρή από το ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό – Επέζησε ο διοικητής της Χεζμπολάχ που ήταν ο στόχος

Μία γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από το ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού, ανέφεραν τα δημόσια μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου και μια πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας.

Άλλη πηγή, προσκείμενη στη Χεζμπολάχ, έκανε λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς.

Σύμφωνα με τρεις υψηλόβαθμους αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, στόχος ήταν ο Μουχσίν Σουκρ, γνωστός και με το όνομα Φουάντ Σουκρ, ο επικεφαλής του επιχειρησιακού βραχίονα της Χεζμπολάχ. Οι ΗΠΑ είχαν επιβάλει κυρώσεις στον Φουάντ Σουκρ από το 2015. Δύο πηγές είπαν στο πρακτορείο Reuters ότι είναι ζωντανός.

Το Ισραήλ λέει ότι πραγματοποίησε 10 πυραυλικές επιδρομές στην πόλη Khiam στο βόρειο Λίβανο.

Την ίδια στιγμή έντονη είναι η ανησυχία για γενίκευση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, λόγω της αιματηρής επίθεσης με ρουκέτα στα Υψίπεδα του Γκολάν, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 12 άνθρωποι, παιδιά και νέοι.

Οι διπλωματικές προσπάθειες από Ευρωπαίους και Αμερικανούς φέρεται να είχαν στόχο τουλάχιστον, να μην υπάρξει γενικευμένη επίθεση στη Βηρυττό αλλά και σε αεροδρόμια και γέφυρες.

«Η Χεζμπολάχ πέρασε την κόκκινη γραμμή» είπε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας

Ο Yoav Gallant, υπουργός Άμυνας, δεν είπε τίποτα άλλο στη σύντομη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η έκρηξη στη Βηρυτό σήμερα έρχεται αφότου το Ισραήλ κατηγόρησε τη Χεζμπολάχ (με έδρα τον Λίβανο) για τη δολοφονία δώδεκα παιδιών και νέων σε επίθεση στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα Γκολάν το Σαββατοκύριακο.

Η Χεζμπολάχ αρνήθηκε κατηγορηματικά την ευθύνη για αυτό.

 Ζητούν αντίποινα από τη Χεζμπολάχ
Λιβανέζοι που έχουν συγκεντρωθεί στη Βηρυτό μετά την επίθεση του Ισραήλ, ζητούν από τη Χεζμπολάχ να προχωρήσει σε αντίποινα.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τουλάχιστον μία νεκρή από το ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό – Επέζησε ο διοικητής της Χεζμπολάχ που ήταν ο στόχος
    ——————-
    HTIPISAN 4 KTIRIA , PANO APO 17 INE I NEKRI , DEKADES TRABMATIES …
    O DIIKITIS TIS HEZBOLA DEN ITAN EKI !!!

    TO AERODROMIO INE KLISTO APO EHTES, MONO DIO PALEA AEROPLANA PARKARISMENA BRISKONTE STO AERODROMIO……….

    I LIBANEZI ME TOSA HRONIA DEKAETIES POLEMOU….KSEROUN POLI KALA POS SKEFTETE TO ISRAEL KE AMERIKI… GIAFTO EHOUN PROETIMASTI ADIAFANA SE OLES TIS KATHEFTINSIS….

    KANENAS ELLINAS DEN EHI TIN PARAMIKRI IDEA TI EHI PERASI TO LIBANO APO TOUS EBREOUS, AFTO DEN THA TO KSANAEPITREPSOUN NA TOUS SINBI KSANA ……

  2. Οι Ισραηλινοί αδελφοί μας θα επικρατήσουν και θα καταβάλλουν τελικά τον ισλαμικό μεσαίωνα. Μοσουλμανολάγνοι, στις τρύπες σας.

  3. Zητω οτο Ισραηλ..Εβραίοι αδέρφια ως την τελική νίκη ενάντια στο ισλάμ ,τους αραβες και τους τουρκους….”Κλασιδιαρικοι εθνικισται τουρκοφιλοι,ρωσολαγνοι μπατριωτες” σορυ αλλα ξυδακι χεχε..

    1. Αλλαξε παμπερς,το γαλα σου και για υπνο γιατι νυσταζεις και γραφεις π@παριές κυριε Νικο…..

      1. Κλασιδιαρικος,τουρκοφιλος και ισλαμολαγνος να φανταστω τυπε(εκτος απο μελαχρινος,τριχωτος,λατρης του σκυλαδικου,φαν του μπακλαβα και αγυμναστος)??? Ξυδακι κουκλιτσα μου…

    2. Εβραίος είσαι πού έχεις κάνει κουμπαρά ακόμα καί τόν κ@λο σου, εσείς τά είχατε βρει με τούς Τούρκους πριν κάτι μήνες, τι έγινε τώρα τά σπάσατε στη μοιρασιά; Γυφτολαοί υπανάπτυκτοι μόνο για την κονόμα καμμιά προσφορά στον πολιτισμό, και κλάψα πολύ κλάψα δώσε καί μένα θείο αυτό είστε.

      1. Υποαναπτυχτοι???? Τραβα να δεις ποσο έχουν προκοψει οι Εβραίοι στην οικονομία,επιστήμες,τέχνες,στρατό κτλ!!!!!Στα νομπελ μαθηματικών,χημείας,ιατρικής κτλ οι περισσότεροι νικητές είναι Εβραίοι!!!! Ανοιξε κανα βιβλίο μελαχρινε υποβαλκανιε κατσίβελε,ψηφισε κλασιδιαρη,φάε μπαγκλαβα,άκου σκυλαδικα,ζησε με 700 ευρουλακια και μην ανακατεύεσαι με το υψηλό ελιτίστικο επίπεδο των Εβραίων που με το μυαλό, την αλληλεγγύη και την σκληρή δουλειά τους είναι στην κορυφή του κοσμου!!!!!

Comments are closed.