ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΗΧΗΣΑΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ – Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΕΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ – ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ;; [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Symvainei twra2_TEL

Σειρήνες επίθεσης από πυραύλους ήχησαν απόψε (01/08) στο βόρειο Ισραήλ και συγκεκριμένα στις περιοχές Σλόμι, Μπετζέτ, Χανίτα και Ρος Χανίκρα, όπως και σε άλλες κοινότητες.

Πρόκειται για την πρώτη εναέρια επιδρομή της Χεζμπολάχ (εκτόξευση 25 πυραύλων) ύστερα από 48 ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή της, Φουάντ Σουκρ, σε ισραηλινή αεροπορική επίθεση στη Βηρυτό.

Τα ισραηλινά Mέσα ενημέρωσης ανέφεραν αναχαιτίσεις από τον «Σιδηρούν Θόλο» (Iron Dome) πάνω από τη Δυτική Γαλιλαία, όμως, δεν έχει αποσαφηνισθεί ακόμη εάν τα πλήγματα αποτελούν αποτέλεσμα της κλιμάκωσης από τη –σχεδόν καθημερινή, τους τελευταίους μήνες– ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Ισραήλ και Λίβανο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Όλα αυτά, ενόσω ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, υπογράμμισε νωρίτερα (01/08) ότι «βρισκόμαστε σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού» για πιθανή επίθεση από το Ιράν.

Χασάν Νασράλα: «Το Ισραήλ έχει περάσει την κόκκινη γραμμή»

Ο αρχηγός της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, προειδοποίησε πριν τις απογευματινές ώρες το Ισραήλ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν ξέρετε την κόκκινη γραμμή που έχετε περάσει. Όλοι έχουμε περάσει σε μία νέα φάση, σε όλα τα πεδία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δηλαδης δεν εχουνε…112 να μπιπαρει? Καλα νταξ εμεις ειμαστε βηματα μπροστα!

Comments are closed.