ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ! “ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Κοινοποίηση:
NEW YORK, NEW YORK - JUNE 07: Mayor Eric Adams speaks at the Tribeca Festival opening night reception at Tribeca Grill on June 07, 2023 in New York City. (Photo by Arturo Holmes/Getty Images for Tribeca Festival)

Ο Τουρκόφιλος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, που εξελέγη στη θέση του με τούρκικα χρήματα και εξυπηρετεί την ατζέντα των Τούρκων εθνικιστών σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη, διώκεται ποινικά για παράνομη χρηματοδότηση από Τούρκους επιχειρηματίες/πράκτορες με αντάλλαγμα να προχωρήσει αντιθεσμικά τις διαδικασίες για το Προξενείο της Τουρκίας στην πόλη.

Με τον Έρικ Άνταμς μάλιστα είχε στενές σχέσεις και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος του είχε προτείνει την αδελφοποίηση των δύο πόλεων και μιλούσε δημόσια για έναν τουρκόφιλο εγκληματία με τα καλύτερα λόγια.

Αξίζει να αναφερθεί πως με βάση τα ήδη υπάρχοντα δημοσιεύματα, η επικρατέστερη κατηγορία κατά του Έρικ Άνταμς είναι αυτή της «δράσης ως ξένος πράκτορας» με αποτέλεσμα ακόμη και οι ίδιες οι αρχές των ΗΠΑ να τον θεωρούν με την βούλα πράκτορα της Τουρκίας.

Η υπόθεση αφορά Το «Σπίτι της Τουρκίας» Στη Νέα Υόρκη, το οποίο μάλιστα είχε επισκεφθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του προκαλώντας αντιδράσεις και ήταν το κέντρο της διαφθοράς και του εκμαυλισμού των δυτικών πολιτικών!

Οι εισαγγελείς προσπαθούν να απαντήσουν αν η δημαρχιακή εκστρατεία του 2021 είχε συνωμοτήσει με την κυβέρνηση της Τουρκίας για να λάβει παράνομες ξένες δωρεές και αν υπήρξε πίεση στην πυροσβεστική υπηρεσία για να εγκρίνει ένα νέο πολυώροφο τουρκικό προξενείο παρά τις ανησυχίες για την ασφάλεια. Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, ομοσπονδιακοί πράκτορες πραγματοποίησαν έρευνες και κατέσχεσαν τα τηλέφωνα του αστυνομικού διευθυντή, του πρώτου αντιδημάρχου, του διευθυντή των σχολείων, του αντιδημάρχου για τη δημόσια ασφάλεια και ενός ανώτερου συμβούλου που είναι ένας από τους στενότερους έμπιστους του δημάρχου.

Οι New York Times αναφέρουν ότι οι ερευνητές αναζητούσαν πληροφορίες που αφορούσαν μια σειρά από άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρώην γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Νέα Υόρκη, Reyhan Özgür, τον οποίο ο Άνταμς, κατά τη διάρκεια μιας τελετής έπαρσης της σημαίας της Τουρκίας το 2022, περιέγραψε ως «καλό φίλο» που γνωρίζει εδώ και χρόνια. Ένα άλλο πρόσωπο που κατονομάζεται στις κλητεύσεις ήταν ο Arda Sayiner, ένας αυτοαποκαλούμενος σύμβουλος εμπορικών σημάτων, influencer και δημοσιογράφος που δραστηριοποιείται στην Τουρκία και του οποίου ο ιστότοπος διαφημίζει μια συνέντευξη που κάποτε είχε πραγματοποιήσει με τον Adams. Ο Sayiner ήταν ο σύνδεσμος του Άνταμς που κανόνιζε τις συχνές επισκέψεις του στην Τουρκία.

Την ώρα που οι Αμερικανοί κυνηγούν τους Τούρκους στη χώρα τους και αυτοί καταφέρνουν να καταλαμβάνουν ακόμη και δημόσια αξιώματα, πρόσωπα της οικογένειας Μητσοτάκη παίζουν το παιχνίδι των Τούρκων, πιάνοντας φιλίες με Τούρκους πράκτορες και κάνοντας επισκέψεις στα σκοτεινά κέντρα της τουρκικής κατασκοπείας και του διαβρωτικού τουρκικού εθνικισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βλέπετε πως είναι οι γνήσιοι νέγροι. Πολύ όμοιος με τον υπουργό Αμύνης και τον υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας.

  2. Αυτο το σκουπιδι το σκυλι το βρωμομπατσο ειχε δηλωσει πως με χαρα εριχνε ξυλο σε λευκους οσο ηταν μπατσος. κακο ψοφο παλιοαραποσκυλο

  3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ!

  4. Ο εν λόγο ( απολίτιστος ) δήμαρχος επαινούσε τον τουρκικό πολιτισμό και την μεγάλη του προσφορά στην ανθρωπότητα κατα τα εγκαίνια του τουρκικού σπιτιού στη Νέα Υόρκη.

  5. ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ! ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥΞΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΥΟΡΚΕΖΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ!

  6. ΜΑ …. ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΕΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ, ΜΙΑ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ !!!!!!!
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ …….
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ, ….. ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑ ΡΑΤΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣΠΟΡΟΙ ……….
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ …

  7. Δεν πειράζει, πήρες τουρκικά λεφτά, πάρε τώρα και αγγούρι καλυβιώτικο από το κράτος που υπηρετείς.

Leave a Response