ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ! ΑΝΕΣΥΡΘΗ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΓΙΟΤ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΝΒΜΝΜΞΜΞ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του ναυαγίου του πολυτελούς ιστιοφόρου Bayesian. Εξειδικευμένοι δύτες εντόπισαν το σκάφος σε βάθος 49 μέτρων άθικτο, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν ανασύρει και τις έξι σορούς που αναζητούσαν.

Έτσι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους επτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian και άλλα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, οι δύτες βρήκαν και τις δύο τελευταίες σορούς μέσα στο Bayesian, μετά το ναυάγιο του πολυτελούς γιοτ στα ανοιχτά των ακτών της Σικελίας. Έτσι, ολοκληρώθηκε η αναζήτηση για τους έξι συνολικά αγνοούμενους.

Συγκεκριμένα φέρονται να ταυτοποίησαν τις τελευταίες σορούς του Jonathan Bloomer, προέδρου της Morgan Stanley International και του δικηγόρου Chris Morvillo.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα βρέθηκε η σορός του Μάικ Λιντς, της κόρης του και δύο ακόμη ατόμων.

Η σορός του μάγειρα του γιοτ, Recaldo Thomas, είχε εντοπιστεί τα χαράματα της Τρίτης 20/8, λίγο μετά τη βύθιση του σκάφους.

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί αύριο όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Σικελίας. Ο Σαλβατόρε Κοκίνα επιβεβαίωσε ότι έχουν βρεθεί τα πτώματα, αλλά μόνο τέσσερα έχουν ανασυρθεί από το νερό. Ένα άτομο παραμένει αγνοούμενο, πρόσθεσε ο Κοκίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: