ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ – ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΩΣ ΤΩΡΑ – ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ

Κοινοποίηση:
israel-iran

Το Ισραήλ θα απαντήσει στην πυραυλική επίθεση του Ιράν, τόνισε ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Χέρτζι Χαλέβι, ο οποίος επισκέφτηκε την αεροπορική βάση Τελ Νοφ.

Σε δήλωσή του είπε ότι «μπορούμε να χτυπήσουμε οπουδήποτε στη Μέση Ανατολή. Όσοι εχθροί μας δεν το έχουν καταλάβει ως τώρα, θα το καταλάβουν σύντομα». Όπως πρόσθεσε οι ζημιές από την επίθεση ήταν «σχετικά μικρές».

«Το Ιράν εκτόξευσε περίπου 200 πυραύλους χθες στο κράτος του Ισραήλ. Το Ιράν επιτέθηκε σε περιοχές αμάχων και έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές πολλών. Χάρη στη σωστή συμπεριφορά των πολιτών και την υψηλής ποιότητας άμυνα, η ζημιά είναι σχετικά μικρή», είπε ο Χαλέβι.

Μέχρι να απαντήσουν στο Ιράν όμως, το Ισραήλ “χτυπά” το Λίβανο, όπου τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στη Συρία ανέφεραν ότι τρεις πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από ισραηλινή αεροπορική επίθεση στη Δαμασκό.

Οκτώ Ισραηλινοί στρατιώτες νεκροί και επτά τραυματίες, από τους οποίους κάποιοι είναι πιο σοβαρά, είναι ο απολογισμός των επιχειρήσεων των IDF στον Λίβανο. Από τους νεκρούς τέσσερις είναι από την μονάδα Egoz.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των οκτώ στρατιωτών που σκοτώθηκαν την Τετάρτη στις επιχειρήσεις στον νότιο Λίβανο με βιντεοσκοπημένη δήλωσή του λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου τους από τους IDF.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καταραμενοι μια ζωη μας πανε για τον τριτο παγκοσμιο εχουν κανει εναν κοσμο μπουρδελο

  2. ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…..ΟΥΤΕ ΚΕΛΑΡΙ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΛΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΚΕΡΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΡΑΣΙ ΚΗΡΙΟΣ ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  3. Του μ@υνιου το κάγκελο……έρχονται τα καλά σε λιγο….τιγκαρα το κελάρι με σαλάμια, τυρια, λακερδες, κρασί….

Leave a Response