ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΣΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ADF: «ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ Η WOKE ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ – ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ»

Κοινοποίηση:
676496172ca1aca6bb78b73cb77b9d63_XL

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk αγνόησε τους επικριτές του και παρενέβη στις εκλογές της Γερμανίας, δηλώνοντας για άλλη μία φόρα μέσω της πλατφόρμας X ότι η ηγέτις του πατριωτικού AfD Alice Weidel είναι η πλέον κατάλληλη για να ηγηθεί της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης.

«Καλώς ήρθατε στη συζήτηση με την Alice Weidel, η οποία είναι επί του παρόντος η καταλληλότερη υποψήφια για να κυβερνήσει τη Γερμανία, νομίζω», δήλωσε ο Musk, προφέροντας το όνομά της λανθασμένα ως «Βίντλε».
Οι πρώτοι διάλογοι κάλυψαν ποικίλα θέματα από την ηλιακή ενέργεια έως τις ιδιαιτερότητες της γερμανικής γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις.
Μάλιστα, οι συνομιλητές γέλασαν πάρα πολύ όταν η Weidel ρώτησε αν ο Musk καταλάβαινε πόσο δυσβάσταχτοι είναι οι γερμανικοί κανόνες για τις επιχειρήσεις.

«To καταλαβαίνω», απάντησε, περιγράφοντας πώς μία από τις δικές του αιτήσεις είχε φτάσει τις 25.000 σελίδες και έπρεπε να εκτυπωθεί πολλές φορές.

Η Weidel ήταν εμφανώς ενθουσιασμένη από την ευκαιρία που είχε να παρουσιάσει τη θέση της στο κοινό χωρίς, όπως υποστήριξε, να διακόπτεται ή να δυσφημίζεται ως ηγέτιδα ενός «εξτρεμιστικού» κόμματος.

Κάποια στιγμή, ο Musk ρώτησε τη Weidel για τους παραλληλισμούς που γίνονται μεταξύ της ιδεολογίας του κόμματός της και των ναζιστών της δεκαετίας του ’30.
Η ηγέτιδα της γερμανικής ακροδεξιάς απάντησε ότι «ο Χίτλερ ήταν ένας αντισημίτης κομμουνιστής, σοσιαλιστής, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καμία σχέση, καθώς εμείς είμαστε ελευθεριακοί συντηρητικοί».

«Βλέπει κανείς σήμερα ότι ο αντισημιτισμός ενδημεί στις τάξεις της Αριστεράς» τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια καγκελάριος της Γερμανίας με τη σημαία της AfD.
Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο Musk, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «ελευθεριακό» (libertarian), έχει αποκαλέσει τον πρόεδρο της Γερμανίας Frank Walter Steinmeier «τύραννο», επειδή επέκρινε το AfD και έχει καλέσει τον καγκελάριο Olaf Scholz να παραιτηθεί μετά από μια θανατηφόρα επίθεση με αυτοκίνητο σε γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά.
Ο πρόεδρος και ο καγκελάριος της Γερμανίας ανήκουν στους κεντροαριστερούς Σοσιαλδημοκράτες (SPD).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο Χίτλερ ήταν Εθνικό σοσιαλιστής, όχι Εθνικιστής. Ήταν εναντίον του καπιταλισμού και του δυτικού τρόπου ζωής. Τι δεν καταλαβαίνεις;

  2. Ναι, αριστερός ήταν! Σωστά τα λέει, ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΗΣ μην παρεξηγείστε… ΟΛΟΙ οι φασίστες της Ιστορίας, στον “ανθρωπισμό” και την “αλληλεγγύη”, στα “δικαιώματα των αδυνάτων” στήριξαν τα καθεστώτα τους και με αυτές τις μπουρδολογίες τις ανεφάρμοστες σας έκαψαν τα μυαλά…. οι δεξιοί και συντηρητικοί άνθρωποι ήταν και είναι ΠΑΝΤΑ στοχευμένοι στην ειρήνη και την εξέλιξη/πρόοδο γιατί μόνο έτσι μπορείς να έχεις κέρδη αυξανόμενα από τις επιχειρήσεις και τις δουλειές σου, αυτό όμως οι άνεργοι, αμόρφωτοι , άχρηστοι, τεμπέληδες αριστεροί δεν το ξέρουν. Δεν έχουν μάθει να ζουν εκτός περιθωρίου, μόνο παρασιτικά. Κάπως έτσι, ξετρύπωσαν έναν ψυχασθενή κομπλεξικό, τον ντόπαραν και ξεσήκωσε όλους τους φτωχοδιαβόλους της Γερμανίας που πριν όμως τους είχε μια χαρά κάψει τα μυαλά η καρι.λα η Λούξεμπουργκ…. άλλη ασχημομούρα κομπλεξική αποτυχημένη αριστερή βεβαίως και πολύ καλά πληρωμένη

  3. Εν τω μεταξύ αυτή η μουρλή Γερμανίδα που πολεμάει τη woke ατζέντα, είναι λεσβία και έχει σύντροφο Ελβετίδα με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα. Έχει υιοθετήσει και παιδί με τη σύντροφό της.

  4. Οι κομμουνιστές στη ναζιστική Γερμανία ήταν υπό διωγμό. Πως ήταν κομμουνιστής ο Χίτλερ κυρά μου?

    1. Το σωστό είναι εθνικοσοσιαλιστής,δεν ήταν κομμουνιστής

  5. Ο Χίτλερ γεννήθηκε στην ορεινή Αυστρία, στα σύνορα με την Βαυαρία.
    Ουδεμία σχέση με Εβραίους.
    Το εθνικοσοσιαλιστικό σε αντίστιξη με το διεθνιστικό αντιπατριωτικό ψευδοσοσιαλισμού των Διεθνών του Διεθνούς Ιουδαίου.
    Στην Αυστρία το 1938 είχαν εισβάλει και εγκατασταθεί 270.000 με τις 190.000 στην Βιέννη. Προέλευση από την σημερινή Ουκρανία, κυνηγημένοι πρόσφυγες…
    Ο Στάλιν, ο Γεωργιανός Τζουκασβίλι, με τρίτη γυναίκα την αδελφή του Λαζάρ Καγκάνοβιτς, διοικητού της Ουκρανίας.
    Λέων Τρότσκι, Εσκενάζυ Εβραίος ονόματι Λεβ Μπρόνστάιν, ο Λένιν με επώνυμο Ουλιάνωφ με μητέρα κόρη του Εβραίου ιατρού Ισραέλ Μπλάνκ.

    1. Ο Χίτλερ ήταν μίσος Εβραίος από παππού αλλά το έκρυβαν

  6. ωχ. παει το κοινωνικο κρατος, η παιδεια και το δημοσιο συστημα υγειας. προβλεπω να κατανταμε χειροτερα απο ηπα. καπαρωστε παγκακια απο τωρα

  7. Πολύ σωστά αναφέρεται ότι ο Χίτλερ ήταν αριστερός και μάλιστα σοσιαλιστής, εθνοκο-σοσιαλιστής για την ακρίβεια και επιπλέον καταγόταν από εβραία-ασκενάζι μητέρα. Ισως τελικά να είναι πρακτική των εβραίων οι γενοκτονίες γιαυτό και το σύγχρονο εβραϊκό κράτος του Ισραήλ συμπεριφέρεται ναζιστικά.
    Επίσης και οι κουμουνιστική θεωρία είναι εβραΊκό κατασκεύασμα αφού ο θεωρητικός του κουμουνισμού ο Μάρξ όπως και οι λοιποί ηγέτες Λένιν, Στάλιν, Τρότσκι κλπ ήταν όλοι εβραίοι.

    1. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΧΕΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΛΙΚΟ

      1. Ήταν τότε που έκανες μετάνοιες μπροστά στο εικόνισμα του πατερούλη Στάλιν,κομμουνιστικό απόβρασμα;

    2. ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧ, το μάτι μου ….
      Τα 25 σημεία του NSDAP τα έχεις υπόψη σου;
      Όσο για την εβραΙϊκη καταγωγή του Αδόλφου ΣΟΥ μη διαβάζεις και πολλά μυθστορήματα …
      Εκτός του Τρότσκι τα υπόλοιπα είναι αποκυήματα ….
      Ο Μαρξ ανήκε στην γερμανοεβραΙκή κοινότητα των αφομοιωμένων Εβραίων, όπως ο Φρόιντ, ο Αινστάιν και εκατοντάδες άνθρωποι που κόσμησαν την ανθρωπότητα με τη σκέψη τους, τους οποίους οι Γερμανοί αποδέχονταν πλήρως και τους χρησιμοποιούσαν για ρεκλάμα μέχρις ότου ΤΟ ΜΙΣΟΣ και η ΒΛΑΚΕΙΑ τους έκαναν παρίες με όλα τα υπόλοιπα που κατά τους ΑΡΝΗΤΕΣ δεν έγιναν …

      1. Α εσύ δηλ. διαβάζεις πιο έγκυρα βιβλία ε;Ξέρεις από πρώτο χέρι ποιός ήταν Εβραίος και ποιός όχι

Comments are closed.