ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ – ΕΡΙΞΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΒΥΡΗΤΤΟΥ – ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ; [LIVE ΕΙΚΟΝΑ]

Κοινοποίηση:
2024-10-02T212750Z_1589787177_RC2LCAASUUXD_RTRMADP_5_ISRAEL-PALESTINIANS-LEBANON-1200x800

Αλλεπάλληλα είναι τα φονικά πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο, την ώρα που συνεχίζονται οι μάχες «σώμα με σώμα» IDF – Χεζπολάχ στα σύνορα κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 8 ισραηλινοί στρατιώτες.  Τουλάχιστον 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε ιατρικό κέντρο στην καρδιά της Βηρυτού σε γειτονιά όπου είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι.

Ισραηλινά πλήγματα και στη Δαμασκό της Συρίας όπου σκοτώθηκε και ο γαμπρός του Νασράλα. Επίθεση με δύο drones δέχτηκε στο μεταξύ, η παραλιακή πόλη του Ισραήλ, Μπατ Γιαμ.

Στη Γάζα, 80 ακόμη Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές επιδρομές, ενώ αναμένεται η απάντηση του Ισραήλ και των συμμάχων του στην πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε την Τρίτη το Ιράν.

Για χρήση βομβών φωσφόρου στο χτύπημα στο κέντρο της Βηρυτού την Πέμπτη καταγγέλλεται το Ισραήλ. Η επιδρομή σε πολυκατοικία στο κέντρο της πρωτεύουσας του Λιβάνου, είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 6 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 11.

Οι κάτοικοι της Βηρυτού ανέφεραν ότι μετά την αεροπορική επιδρομή υπήρχε μια μυρωδιά που έμοιαζε με θειάφι στην πόλη, μεταδίδει το Euronews. Το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου κατηγόρησε αργότερα το Ισραήλ ότι χρησιμοποίησε τις διεθνώς απαγορευμένες βόμβες φωσφόρου στην αεροπορική επιδρομή στην κεντρική συνοικία Μπασούρα της Βηρυτού.

«Το επίσημο πρακτορείο του Λιβάνου μετέδωσε ότι ο σιωνιστικός στρατός χρησιμοποίησε απαγορευμένες βόμβες φωσφόρου στην επίθεση στην περιοχή ‘’Άλ Μπασούρα’’ στα βόρεια της Βηρυτού» ανέφεραν ιρανικά ΜΜΕ.

Ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν το Ισραήλ για χρήση εμπρηστικών βομβών λευκού φωσφόρου σε κτίρια κατοικιών σε πόλεις και χωριά στον νότιο Λίβανο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. * ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ;

    * ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ! ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο’Β’ΡΙΟΣ;;;

  2. Πριν έλθουν οι Παλεστίνιοι πρόσφυγες και πριν την Χεζμπολαχ οι χριστιανοί ήταν πλειοψηφία στο Λίβανο, μην ξεχνάτε ότι μετα τον εμφύλιο πολλοι χριστιανοι ορθοδοξοι έφυγαν απο το Λίβανο και όσοι έμεναν δεν θέλουν την Χεζμπολαχ.

  3. Οι Εβραίοι είναι ορκισμένοι εχθροί των Ελλήνων 2500 χρόνια τώρα. Νυσάφι ποια.
    Τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, Εβραίοι τον βασάνισαν και τον σκότωσαν, όχι οι Οθωμανοί.
    Αυτοί εισέπραταν φόρους, έβαζαν διόδια και κυνηγούσαν τους Έλληνες εις το όνομα των Οθωμανών.

    Όποιος έχει διαβάσει τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη και άλλων για την Επανάσταση του 1821, δείχνουν ότι χαρίστηκαν στους Τούρκους, λοιπούς Οθωμανούς αλλά όχι στους Εβραίους. Ο άλλος πήγε στην σκηνη του Κολοκοτρώνη δίνοντας του χρυσάφι και όπλα για να τον αφήσει να γλυτώσει την πολιορκία της Τριπολιτσάς και τον έστειλε πακέτο πίσω. Τόσο τους μισούσαν για τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων.

    Αλλά ήταν μλκς ο Αντίοχος ο Επιφανής που τους άφησε.

  4. Οι Εβραίοι οι μεγαλύτεροι εχθροί του Ελληνισμού.
    Επί τουρκοκρατίας σύμμαχοι των Τούρκων και κατ’ επάγγελμα βασανιστές των Ελλήνων.
    Το ίδιο στην Κρήτη επί ενετοκρατίας. Οι Ενετοί τους είχαν για την βρωμοδουλειά των βασανιστηρίων και την εκτέλεση θανατικών ποινών. Τους είχαν βεβαίως εγκλωβισμένους σε γκέτο.
    Το 1522 μετέφεραν οικογένειες Ισραηλιτών στην επίσης ενετοκρατοκρατούμενη Ζάκυνθο για τους σώσουν από τους εξοργισμένους Κρήτες.
    Το ακούς εβραιόδουλε Κούλη.

  5. Κουλααααααα τα φιλαρακια σου οι εβραιοι ξυλωμα και παλουκωμα στις καρδιες σας σαταναδες

Leave a Response