08/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΕ ΝΙΚΟΛΑΕΦ ΚΑΙ ΙΖΜΑΗΛ: ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ρωσια

Δεκάδες ασθενοφόρα έσπευσαν να μεταφέρουν τραυματίες από το αεροδρόμιο του Νικολάεφ – Τουλάχιστον 10 εκρήξεις σημειώθηκαν στο Ιζμαήλ

 «Κόλαση» στο Νικολάεφ και στο Ιζμαήλ της Οδησσού καθώς ρωσικοί Iskander και Lancet κατέστρεψαν κέντρο εκπαίδευσης Ουκρανών πιλότων, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών όπως και αποθήκες σιτηρών.

Ήταν μία πολύ δύσκολη νύχτα για την Ουκρανία.

Συγκεκριμένα στο Νικολάεφ χτυπήθηκε το αεροδρόμιο του Βόζνεσενκ, το οποίο χρησιμοποιείται σαν κέντρο εκπαίδευσης των Ουκρανών πιλότων, με τακτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Ιskander.

Έσπευσαν για την διακομιδή τραυματιών δεκάδες ασθενοφόρα ενώ στο αεροδρόμιο πιστεύεται ότι βρίσκονταν μαχητικά ΜiG-29 και αποθήκες με δυτικό οπλισμό και πυρομαχικά.

Η συλλογή πληροφοριών έγινε πρώτα από ρωσικά drones και στη συνέχεια ακολούθησε το πυραυλικό πλήγμα.

Χτυπήθηκε και το λιμάνι του Νικολάεφ στο οποίο εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν αποθηκευμένοι προσωρινά χιλιάδες τόνοι πολεμικού υλικού από την Δύση, που θα μεταφέρονταν στην συνέχεια στα πεδία των μαχών.

Ακολούθησε σφοδρή επίθεση με Lancet κατά των αποθηκών της πόλης Iζμαήλ ακριβώς δίπλα από τα ρουμανικά σύνορα.

Σημειώθηκαν τουλάχιστον 10 εκρήξεις και οι καταστροφές θεωρούνται πολύ σοβαρές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κλασανε μεντες τα Ρομουνια! Τρωνε και πολυ σκορδο και βρωμησε! Ρε οι πολεμοι ειναι κατευθυνομενοι απο δορυφορους! Και F100 να δωσεις στη πουστρογοβα παλι αντε γεια!

  2. Όχι αεροπλάνα δεν θά σηκώσουν οι Ουκρανοναζί ούτε χαρταετό!

  3. Σιγά μην σκισουν κανα καλσον οι μεθυστακες Ρώσοι…τιποτα δεν εχουν καταφερει τοσο καιρο!!!δολοφόνοι,δειλοι,αμετανοητοι κομμουνιστες και αιώνιοι ανθελληνες..ντρέπομαι που υπάρχουν στον καραμπουζουκιστάν(έστω και αυτοί οι λιγοι) “ανθρωποι” που υποστηρίζουν τα ρώσικα κτηνη…ποσο ραγιαδες..ποσο προσκυνημενοι…να φανταστω είναι μελάχρινοι,αγυμναστοι,τρώνε προβατίνα στα κάρβουνα,ακούνε τερλεγκα και ψηφίζουν κλασιδιαρη!!!!

  4. Στο μεταξύ κοιτάξτε στον χάρτη να δείτε που είναι το ΙΣΜΑΗΛ.

    Νομίζουνε ότι έτσι θα γλιτώσουν τα αεροπλάνα τους τα ΟΡΚΑΝΑ.

  5. Ρουμανογυφτοι αντε καμμια βολτα μην σηκωθει η Αρκουδα κ σας εξαφανισει απο προσωπου Γης .

  6. Που ειναι οι Πρωκτολαγνοι γεννημενοι Ραγιαδες η ντροπη του Ελληνισμου που βλεπουν Ραγιαδιστικα ονειρα οτι χανει η Ρωσια μας κ ανοιγουν τις κωλοτρυπηδες τους στους Αγγλοσαξονες – Χαζαροεβραιους Εγκληματιες ;;; Ο Βλαδιμηρος θα γινει ο πρωτος Προεδρος Χωρας που θα κυρηχθει ΑΓΙΟΣ !!! Θεε μου προστατεψε τον δουλο σου κ δωσε του την δυναμη να εξαφανισει απο προσωπου Γης τις δυναμεις του Σατανα που εχουν υποδουλωσει κ γενοκτονησει τον Πλανητη !! Αμην .

    1. Εκτός από αμόρφωτος,δουλος και ψεκασμενος,εισαι άρρωστος τυπε…ζήτα ιατρική βοήθεια…

      1. Κλάψε ψεκασμενε εμβολιολαγνε πάνε για την 14η δόση και διεκδίκησε τη ζωή σου πίσω χαχαχαχα

Comments are closed.