ΧΑΜΟΣ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΑΚΑΡΑΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΜΜΕ: «ΑΠΟΣΠΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» – ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ; ΙΣΧΥΕΙ;

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τούρκοι εθνικιστές χάκαραν επίσημες βάσεις δεδομένων της Ελλάδας – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ της γείτονος

«Παλεύουμε για την πατρίδα μας κάθε μέρα, κάθε λεπτό»

Τα Μέσα Ενημέρωσης της Τουρκίας κάνουν αναφορά στην υπερεθνιστική ομάδα χάκερ «Lugatıaruz», η οποία ανακοίνωσε ότι επιτέθηκε σε επίσημες βάσεις δεδομένων της Ελλάδας. Με την εν λόγω κυβερνοεπίθεση απέσπασε ευαίσθητα δεδομένα, όπως υποστηρίζει.

Καταγραφή

Στην σχετική ανακοίνωση των χάκερ αναφέρεται ότι η επίθεση έγινε «για την αγάπη της πατρίδας και για να σταθούμε απέναντι στον καταπιεστή». Το μήνυμα στα social media: «Παλεύουμε για την πατρίδα μας κάθε μέρα, κάθε λεπτό».

Η «Lugatıaruz» ισχυρίζεται ότι σημαντικές πληροφορίες ελήφθησαν με διείσδυση στις επίσημες βάσεις δεδομένων της Ελλάδας. Δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες και δεν κάνει καμία δήλωση για τον τρόπο χρήσης τους από την ομάδα.

«Δόξα στον Αλάχ, είμαστε σε θέση να πούμε stop στον καταπιεστή» τονίζουν οι χάκερ, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλά θυμάμαι παλιά στην Κομοτηνή ερχόταν ένας μουστακαλής τη μέρα που έβγαιναν οι λίστες με τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές, έξω από Λύκεια και φροντιστήρια. Έψαχνε να δει ποιοι μπήκαν ΣΣΑΣ, Ευελπίδων, Αστυφυλάκων, Αξιωματικών ΕΛΑΣ και αργότερα σημείωνε. Σαν να φακέλωναν από καιρό και να χαρτογραφούσαν τη σύσταση των υπηρεσιών μας. Και μας λέτε για τους Τούρκους χάκερ και τη διαρροή των ονομάτων του ελληνικού FBI. Στην Ελλάδα και στην Ιαπωνία δε χρειάζονται μυστικές υπηρεσίες. Στην Ελλάδα, γιατί μιλάμε όλοι χωρίς μέτρο και στην Ιαπωνία, γιατί κανένας δε μιλάει.

  2. Ποιές “επισημες” βάσεις δεδομένων χάκαραν? Αν έχουν τα @@ ας χακάρουν την ΑΑΔΕ ή καμία τράπεζα να γίνει της τρελής.

Leave a Response