ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
MixCollage-07-Apr-2024-12-14-AM-2693

Σκηνές χάους επικρατούν αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, καθώς σχεδόν 100.000 πολίτες έχουν βγει στους δρόμους απαιτώντας την παραίτηση Νετανιάχου και την προκήρυξη εθνικών εκλογών.

Η κατάσταση είναι τεταμένη και πριν από λίγα λεπτά, αυτοκίνητο έπεσε επάνω στους διαδηλωτές τραυματίζοντας τουλάχιστον πέντε άτομα. Ακολούθησαν σκηνές τρόμου με τον οδηγό να συλλαμβάνεται και σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι ισραηλινός εποικός, υποστηρικτής του Νετανιάχου. Αυτά σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδηλωτών, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις.

Προκαλεί πάντως μεγάλη εντύπωση ότι αυτή η γιγάντια διαδήλωση γίνεται την ώρα που ακόμα και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θέλουν το Ιράν να ετοιμάζεται να χτυπήσει με βαλλιστικούς πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, στόχους εντός Ισραήλ.

Δείτε σκηνές από την επίθεση κατά των διαδηλωτών

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οτι και νομίζεται για κάποιους Εβραίους το ιδιο ισχύει για κάποιους Χριστιανούς. Δεν είστε υπέρ των Παλαιστινίων αυτήν την στιγμη είστε υπέρ χαμας. Εχετε ξεφύγει εκεί στο μακελειό με το μίσος σας. Προτιμάτε να γίνει γενοκτονία κατά του Ισραήλ και να το πάρουν τα μουσλιμια που δεν θα μπορέσει να πατήσει χριστιανός στα ιερά μεροι που πάτησε Ο Χριστός μας. Το καλύτερο θα ήταν να εξαφανίσουν τους χαμας και να τελειώσει η υπόθεση.

  2. πιο Ναζι απο τους εβρεους σιωνιστες δεν υπαρχει

Comments are closed.