«ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ- ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΞΑΝΑ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Κοινοποίηση:
Polemiko

Ανεβαίνει επικίνδυνα ξανά το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να συγκαλεί πολεμικό συμβούλιο εξετάζοντας τα αντίποινα στο Ιράν, στη σκιά και της επίθεσης με drones «αυτοκτονίας της Χεζμπολάχ στη στρατιωτικής βάση Γκολάνι με 4 νεκρούς στρατιώτες και δεκάδες τραυματίες.

Νωρίτερα ο Νετανιάχου κατά την επίσκεψήτου νωρίτερα στη βάση που χτυπήθηκε, διεμήνυσε ότι το Ισραήλ θα χτυπήσει όλο τον Λίβανο, συμπεριλαμβανομένης της Βηρυτού, απαντώντας στις φήμες ότι υπαναχώρησε σε αμερικανικό αίτημα να μην χτυπήσει την ιρανική πρωτεύουσα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα για πρώτη φορά χτυπήθηκε οικισμός, χριστιανικός μάλιστα, στα βόρεια της χώρας, με απολογισμό 18 νεκρούς.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ στον Λίβανο κάλεσε τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα τη χώρα, ενώ συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το Ισραήλ.

Το απόγευμα της Δευτέρας ήχησαν επίσης οι σειρήνες σε 182 περιοχές του Ισραήλ, λόγω απειλής για χτυπήματα με ρουκέτες.

Όλα αυτά, ενώ η Χεζμπολάχ «πανηγυρίζει» ένα από το φονικότερα χτυπήματά της, κατά την οποία σκοτώθηκαν τέσσερις ισραηλινοί στρατιώτες και τραυματίστηκαν πάνω από 67.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η Χεζμπολαχ πανηγυρίζει..Το τι θα επακολουθήσει το ξέρει; Το φαντάζεται; Γιατί ΚΑΤΙ θα επακολουθήσει. Την παροιμία 10 δόντια αντί οδόντος την έχουν ακούσει;

  2. Αν το Ισραήλ δεν χτυπήσει πυρηνικά, και εργοστάσια και αποθηκες πυραύλων θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, οι αναχαιτίστες πύραυλοι που έχει κάποια στιγμή θα τελειώσουν την ώρα που οι Ιρανοί θα στέλνουν συνέχεια στην Χεζμπολαχ, αν οι Αμερικανοί δεν τους επιτρέψουν να χτυπήσουν το Ιράν το Ισραήλ θα φτάσει στο χείλος του γκρεμού και θα ρίξει στο τραπέζι τα πυρηνικά του όπλα.

Leave a Response